Hotel 3* uključeni izleti i razgledi 4 dana/ 3 noćenja

Bordeaux iz Dubrovnika

već od

895,00 EUR

Kratki opis

Print

Putovanje u Bordeaux iz Dubrovnika avionom, eno i gastro tura, sve uključeno

Eliteplus: kvalitetan hotel na centralnoj lokaciji, uključeni razgledi Bordeauxa i Saint Emiliona, degustacije u dvorcima i podrumima, te posjet najstarijem vinogradu u Europi

Bordeaux, grad u čijoj se okolici nalaze najstariji vinogradi na svijetu, još otkad su Rimljani zasadili svoje prve nasade, grad gdje se miješaju okusi i boje najpoznatijih svjetskih vina, poziva Vas da kao privilegirani putnici posjetite vinorodne predjele od Medoca, Margauxa, preko Arcachona, do Saint Emilliennea, degustirate vina u predivnim dvorcima okruženim vinogradima, ili kušate kamenice iz najvećeg europskog prirodnog uzgajališta. Stoga, prepustite se enološkim i gastronomskim užicima i krenite u Akvitaniju sa Elite Travel.

Program putovanja

09.10.2024. Bordeaux iz Dubrovnika 4 dana Garantirani polazak 895 EUR

Putovanje Avion

Dubrovnik - Bordeaux

Sastanak sudionika putovanja u zračnoj luci Dubrovnik dva sata prije leta. Prijava na direktan let za Bordeaux te polijetanje zrakoplova u 09,40 sati na prijevozniku Volotea za Bordeaux. Po dolasku u Bordeaux u 12,20 sati slijedi transfer do hotela, uz panoramski razgled grada koji se nalazi na UNESCO-ovoj listi svjetske baštine, palača Rohan, katedrala sv. Andrije, četvrt starog Bordeauxa – Chartrons, Trg burze, Veliko kazalište, Aleja i fontana Tourny bazilika sv. Eurina i sv. Mihaila. Prijava i smještaj u hotel. Odlazak s voditeljem putovanja u šetnju centrom grada.  Povratak u hotel i noćenje.

Bordeaux

Doručak. Razgled centra grada koji se nalazi na UNESCO-ovoj listi svjetske baštine - povijesnog dijela Bordeauxa s pratiteljem putovanja pješice: palača Rohan, katedrala sv. Andrije, četvrt starog Bordeauxa – Chartrons, Trg burze,  trg Esplanade des Quinconces najveći je u Europi, a na njemu se nalaze spomenici njegovim najpoznatijim stanovnicima – najznačajnijem esejistu u povijesti Michelu de Montaigneu te slavnom političkom misliocu i piscu Charlesu Louiseu de Secondart Montesquieu. Atraktivan je i Trg Chapeleta (Place du Chapelet) te Trg parlamenta (Place du Parlement). Nedavno je obnovljena desna obala rijeke Rive Droite s koje se pruža nezaboravan pogled na grad, na Veliko zvono (Grosse Cloche) te na toranj Pey Berland. Posebno je atraktivan Stari grad koji se prostire ispod Place de la Bourse i u kojem se nalaze brojni restorani vrhunske gastronomske ponude. Nakon razgleda, slobodno vrijeme za ručak i kraći odmor u središtu grada, te preporučamo odlazak javnim prijevozom u posjet La Cite du Vin, najmodernijem muzeju posvećenom vinima i enologiji (uz doplatu na licu mjesta). Večera u jednom od mnogobrojnih restorana u centru grada. Individualni povratak u hotel, noćenje.

Bordeaux - Arcachon - Cap Ferret - Chateau Pape Clement - Bordeaux

Doručak. Odlazak autobusom do Atlantskog oceana i pješčane dine PILAT, najviše u Europi, visine preko 100m, dužine preko 2km. S  vrha se pruža pogled na ocean, zaljev Archchon i nepregledne šume primorskog bora – najveća šuma u Europi. Obilazak ljetovališta Arcachon  kojega su često posjećivali A. Dumas, J. Cocteau i M. Monroe. Šetnja ljetnim i zimskim gradom specifičnom po svojim vilama u stilu švicarskih, baskijskih i engleskih građevina, maorskih i neo-gotičkih dvoraca. Zaljev je jedan od najvećih francuskih centara uzgoja kamenica pa razgled završava u restoranu na degustaciji kamenica. Nakon kraćeg odmora slijedi vožnja do Chateau Pape Clement – dvorac, podrum i vinogradi u posjedu obitelji od 1252. godine, danas poznati po proizvodnji cabernet sauvignona i merlota. Nakon kraćeg razgleda slijedi degustacija. Povratak u Bordeaux, slobodna večer za odlazak u neki od restorana na večeru, noćenje.

Bordeaux - Saint Emilion - Zračna luka Bordeaux - Dubrovnik

Doručak. Odjava iz hotela i odlazak autobusom do Saint Emiliona – predivnog srednjovjekovnog grada,u srcu pokrajine Aquitaine. Razgled same gradske jezgre započinje šetnjom uskim kamenim kalama, a nastavlja se upoznavanjem grada od ranog antičkog doba, odnosno od perioda drevnih Rimljana, preko srednjovijekovnih  crkava i samostana, poznate monolitne crkve uklesane u stijeni,  do današnjih dana. Okolica Saint Emiliena je poznata po najstarijim vinogradima u Europi, cijelo područje po zaštitom je UNESCO-a. Nakon razgleda slijedi slijedi degustacija i mogućnost kupnje svjetski poznatih vina prije odlaska prema zračnoj luci. Polijetanje zrakoplova za Dubrovnik u 19.55 sati na direktnom letu prijevoznika Volotea. Predviđeno vrijeme dolaska u Dubrovnik u večernjim satima. Kraj programa.

Termini i cijene putovanja

09.10.2024. - 12.10.2024.

Bordeaux iz Dubrovnika

4 dana/ 3 noćenja Hotel 3* uključeni izleti i razgledi
po osobi /
895,00 EUR

Tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 kn

Napomena: Prikazana cijena je izražena po osobi u dvokrevetnoj smještajnoj jedinici.

Popusti i doplate

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi:

First minute cijena: 895 EUR (vrijedi do 30.5. ili do poponjenja određenog broja mjesta)
Redovna cijena: 925 EUR 
Doplata za jednokrevetnu sobu: 270 EUR

Informativne cijene ulaznica na licu mjesta:

Ulaznica za muzej Cite du Vin - Cijena ovisi o tipu ulaznice (više)  20 – 25 €
Ulaznica za Sobu sa Templarskim grafitima u Domme  7,5 €
Ulaznica za Muzej Akvitanije - 5 €
Ulaznica za Muzej Bordeaux -7 €

Minimum prijavljenih:  20 osoba

Prilikom uplate rezervacije preporučujemo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu.

Informacije o letu: Volotea
9.10.2024. – 12.10.2024.
V72247 09OCT DUBROVNIK BORDEAUX 0940 1220
V72246 12OCT BORDEAUX DUBROVNIK 1955 2220

Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje i može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama. Nevaljane putne isprave koje imaju za posljedicu odustajanje od putovanja ni u kojem slučaju ne obavezuju organizatora putovanja te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja. Molimo da provjerite točnost Vašeg imena i prezimena na ugovoru o putovanju u odnosu na putni dokument (putovnica ili osobna iskaznica ovisno o destinaciji u koju se putuje). Završnu obavijest o putovanju vam dostavljamo e-mailom najkasnije 2 dana prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, ime voditelja putovanja, naziv hotela i sl.). Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu. Za putovanja koja uključuju putovanje zrakoplovom, zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovnih karata. Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje. Organizator putovanja zadržava pravo promjene letova. Avio kompanija zadržava pravo promjene reda letenja. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed. U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i Ugovora o putovanju. Svojim potpisom na Ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: Elite Travel d.o.o.

Novosti & Blog

Vidi sve
Prvi let avionom

Novosti 11.04.2024.

Prvi let avionom

Putovanje avionom može biti uzbudljivo iskustvo, ali za one koji to rade prvi put, može biti i pomalo zastrašujuće. Ne brinite, ovdje su neki savjeti koji će Vam olakšati putovanje.

Norveška, zemlja fjordova, planina i zelenila

Novosti 19.03.2024.

Norveška, zemlja fjordova, planina i zelenila

Norveška, skandinavska zemlja na sjeveru Europe, očarava posjetitelje svojim veličanstvenim fjordovima, snježnim planinama, prostranim šumama i bogatom vikinškom poviješću.

Sanjate o Torontu? Elite Travel vam otvara vrata Kanade direktnim letovima Air Transata

Novosti 26.02.2024.

Sanjate o Torontu? Elite Travel vam otvara vrata Kanade direktnim letovima Air Transata

Otkrijte čari Toronta i Kanade ovog ljeta s Air Transatom! Elite Travel vam s ponosom nudi izravne letove iz Zagreba u Toronto, otvarajući vam vrata u nezaboravno iskustvo.

Zašto zamijeniti običan odmor krstarenjem?

Novosti 17.02.2024.

Zašto zamijeniti običan odmor krstarenjem?

Putujete li redovito na ista mjesta, s istim rutinama i dosadnim aktivnostima? Želite li iskusiti nešto novo i uzbudljivo, a da pritom ne žrtvujete udobnost i opuštanje? Ako je vaš odgovor potvrdan,…

Hrana i piće za okusiti u Barceloni

Novosti 06.02.2024.

Hrana i piće za okusiti u Barceloni

U Barceloni ne samo da ćete se kulturno uzdići, nego ćete se tamo i odmoriti i istinski uživati. Kada ste tamo, dajemo Vam listu hrane i pića nezaobilaznih za taj divan kraj.

EUROPSKO NOGOMETNO PRVENSTVO 2024.

Novosti 01.02.2024.

EUROPSKO NOGOMETNO PRVENSTVO 2024.

EURO 2024. u Njemačkoj svi napeto iščekuju kao i zlatnu medalju naših Vatrenih. Hrvatsko srce kuca kao jedno i kad je nogomet u pitanju, a Hrvatska nogometna reprezentacija uvijek nas okupi na jedno…

5 mjesta obavezno za posjetiti u Rimu

Novosti 24.01.2024.

5 mjesta obavezno za posjetiti u Rimu

Rim je grad nevjerojatno bogate povijesti i kulture, a mi vam donosimo nekoliko mjesta koje morate obavezno posjetiti u Rimu.

Bella Italia

Novosti 23.01.2024.

Bella Italia

Italija je dragulj koji uvijek ima nešto novo za ponuditi. U bilo koje doba godine, Italija oduševljava putnike diljem svijeta koji se uvijek iznova vraćaju.

Španjolska, san svakog putnika

Novosti 09.01.2024.

Španjolska, san svakog putnika

Španjolska, zemlja koju svaki putnik želi bar jednom posjetiti. Blaga klima, vrhunska hrana, vino, kulturne znamenitosti i prirodne ljepote. Što više jedan putnik može poželjeti?

Istanbul u proljeće: kulturna i povijesna čarolija uz Elite Travel

Novosti 03.01.2024.

Istanbul u proljeće: kulturna i povijesna čarolija uz Elite Travel

Istanbul. Grad na dva kontinenta, između dva mora. Prijestolnica triju velikih carstva, Rimskog, Bizantskog i Osmanskog, čeka da vam ispriča svoju priču.

Elite Travel daruje: Vikend u Opatiji!

Novosti 18.12.2023.

Elite Travel daruje: Vikend u Opatiji!

Sezona je darivanja, a ove godine Vaš Elite Travel želi podijeliti poseban dar sa svima! Osvojite vikend u Opatiji!

Stiže nam Advent

Novosti 30.11.2023.

Stiže nam Advent

Svake godine krajem studenog, početkom prosinca s radošću ulazimo u blagdanski duh i iščekujemo blagdane i polako rješavamo zaostatke godine iza nas.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »