Na polarnu ekspediciju uz Elite Travel
Na polarnu ekspediciju uz Elite Travel

Poneka putovanja su samo jednom u životu. Dok se dragim destinacijama uvijek možemo rado vratiti, ako krenemo na izuzetno daleku ekspediciju, na sasvim drukčije putovanje, vjerojatno ćemo to napraviti samo jednom.

Spektakularni krajolici prepuni veličanstvenih glečera, ledenih fjordova i mirnih, netaknutih krajeva su samo neke od zadivljujućih prednosti što Vaša polarna avantura nudi. Ovaj područje ekstrema zove putnike da uživaju u ljepotama koje kao da su iz nekog drugog svijeta.

Na ovakvoj vrsti putovanja može se vidjeti i fascinantno obilje životinja koje su navikle živjeti u ekstremnim uvjetima. Divlja lisica, pingvini, tuljani, polarni medvjed, kitovi samo su neki od primjera bogatog divljeg životinjskog svijeta.

Iskustvo boravka u ovakvom udaljenom i impresivnom okruženju može za mnogim putnicima promijeniti život. Ono može poticati osjećaj samostalnosti, povezanosti s prirodom i dublje poštovanje prema našem planetu.

Vaš dan na Arktiku izgleda otprilike ovako: budite se u tišini i miru, oblačite opremu i krećete u ekspediciju gledati predivni polarni životinjski svijet. U podne se vraćate na brod na ručak. Nakon toga krećete u šetnju sa full opremom, fotografirati i promatrati divlji život, a potom krećete u istraživanje prekrasnih krajolika kajakom. Navečer se na brodu radi pregled dana, što se vidjelo te se radi plan za sutra, večera se i odmara.

Put u polarne krajeve jedinstveno je putovanje na koje mnogi ljudi idu samo jednom u životu. Ako ste zainteresirani krenuti na avanturu života, obratite se našim kolegama jer Elite Travel u svojoj ponudi ima ovakva jedinstvena putovanja, a naši kolege će Vam pružiti sve moguće informacije.

 

e-mail:                putovanja@elitetravel.hr

telefon:              +385 91 22 000 68

Vaš Elite Travel 

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »