EUROPSKO NOGOMETNO PRVENSTVO 2024.
EUROPSKO NOGOMETNO PRVENSTVO 2024.

U 2024. godini su brojna sportska zbivanja. Od Europskog rukometnog prvenstva, Europskog prvenstva u vaterpolu, Olimpijskih igara, sve do, Hrvatima najpopularnijeg, Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj. 

Osim što je uzbudljiv i neizvjestan sport, nogomet može biti i nacionalni ponos. On okuplja ljude, različitih godišta, priča i pozadina. Kad je nogomet u pitanju, Hrvatsko srce kuca kao jedno. Nogomet je više od sporta. To je način života za mnoge ljude. To je sport koji donosi ljude zajedno i stvara osjećaj zajednice.

Elite Travel organizira aranžmane vezane uz nogometna prvenstva, pa smo tako organizirali (i rasprodali) Europsko nogometno u Francuskoj 2016. kao i Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji 2018. I ove godine s ponosom javljamo kako u našoj ponudi imamo aranžmane za EURO 2024 u Njemačkoj

EURO 2024. je 17. po redu europsko prvenstvo koje se održava diljem Njemačke između 14. lipnja do 14. srpnja 2024. Na prvenstvu će sudjelovati dvadeset četiri reprezentacije u osam skupina s po četiri reprezentacije.

Utakmice će se održati u 10 gradova domaćina: Berlin, Leipzig, Köln, München, Frankfurt na Majni, Dortmund Hannover, Hamburg, Düsseldorf, Nürnberg, Stuttgart i Gelsenkirchen. Hrvatska reprezentacija je smještena u skupini B zajedno sa Španjolskom, braniteljem naslova Italijom, i Albanijom. Atraktivni protivnici učiniti će prvu fazu natjecanja izvrsnom za spektakularnu navijačku atmosferu! 

ELITE TRAVEL FUN FACT

  • na prvenstvu će se koristiti i novi sustav suđenja, koji će se sastojati od šestorice sudaca, uključujući dva pomoćna suca iza gola, kao i VAR
  • Luka Modrić je ove godine peti put na europskom prvenstvu, što ga čini prvim u povijesti kojemu je to pošlo za rukom (da ne kažemo nogom😊)
  • Joško Gvardiol je imao četiri godine kada je Luka Modrić debitirao za Hrvatsku reprezentaciju
  • Luka Modrić je najstariji igrač hrvatske nogometne reprezentacije, a Martin Baturina je najmlađi.  

EURO 2024. će zasigurno biti jedno uzbudljivo natjecanje. Hrvatska nogometna reprezentacija ide po zlato, a mi ponosno stojimo uz njih. Naprijed Vatreni! 

Rezervirajte svoje mjesto čim prije na ovim aranžmanima!

Vaš Elite Travel tim

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »