Stiže nam Advent
Stiže nam Advent

Svake godine krajem studenog, početkom prosinca s radošću ulazimo u blagdanski duh i iščekujemo blagdane i polako rješavamo zaostatke godine iza nas.

U Hrvatskoj mnoga mjesta imaju svoj način obilježavanja adventskog perioda. Na primjer, u Zagrebu nas očekuju Žive jaslice, a onda ispijamo kuhano vino i jedemo kobasice na Zrinjevcu. U Varaždinu, u dvorištu palače Sermage čeka nas Čarobni grad Djeda Mraza. Djeca, a i odrasli, sigurno neće biti razočarani niti klizanjem u Samoboru jer ove godine samoborsko klizalište bit će pod tisućama lampica koje će tvoriti zvjezdano nebo iznad klizališta.

U Osijeku uz prigodni program možete odraditi i kupovinu tradicijskih proizvoda te se provesti najvećim panoramskim kotačem u Hrvatskoj. Požega nudi mnoštvo koncerata, ali ako se tamo nađete svakako svratite do Kutjeva jer na njihovom Trgu graševine kuhano vino sigurno neće biti loše.

Ove godine naš Dubrovnik ima fantastičan zimski festival koji neće nikoga ostaviti u ravnodušnim. Čarobno uređena Stanica Sjeverni pol u Luži će Vas oduševiti, a s djecom svakako treba proći vlakićem Šarenom zimom u Uvali. Za najmlađe adventski program u naselju Mokošica bit će samo dodatan izvor veselja. U Splitu Gastroadvent je posebno posvećen za naše putnike gurmane, koji će htjeti probati nešto više od tradicionalnih fritula. Bogata autohtona eno gastronomska ponuda je tu za sve ljubitelje dalmatinske kuhinje.

Uz prekrasno uređenu Opatiju, dok šećete Lungomareom možete se ohrabriti i pod vodstvom Opatijskih kukala imati zimsko kupanje na Slatini. Aktivnost koja nije za svakoga, ali definitivno jedinstvena prilika za one kojima ne smeta malo hladnije more. Bogati programi, prepuni kulturnih, zabavnih i gastronomskih događanja ne zaobilaze niti Istru i njen Poreč, Pulu, Rovinj ili Motovun. Za svakoga ponešto u cijeloj Hrvatskoj.

A kako ipak neki žele u to vrijeme otići na kraća, adventska putovanja van Hrvatske, možda će putovanje u Češku, poput ovog u Prag, sigurno će ispuniti Vaša očekivanja i dočarati vam radost blagdana.

Za sve upite oko naših putovanja slobodno nam se obratite na broj telefona +385 91 22 000 68 ili putem e-maila putovanja@elitetravel.hr

 

Vaš Elite Travel tim

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »