hotel 4* 3 dana / 2 noćenja

Palma de Mallorca

već od

670,00 EUR 5.048,12 HRK

Kratki opis

Print

Vikend Palma de Mallorca direktnim letom iz Zagreba

Datum putovanja: 19.-21.1.2024.
  • Prekrasna i mondena Mallorca osvaja posjetitelje tijekom cijele godine kozmopolitskom atmosferom svoje prijestolnice, ribarskim lukama, izvrsnom gastronomijom, mnogobrojnim trgovinama i iznimnim prirodnim ljepotama.
  • Destinacija je to koja desetljećima privlači putnike iz cijelog svijeta i savršeno je mjesto za bijeg iz užurbane, sive i zimske svakodnevice velikog grada.
  • Iskoristite priliku i „pobjegnite“ izravnim letom iz Zagreba!

Program putovanja

19.01.2024. Palma de Mallorca 3 dana Garantirani polazak 670 EUR

Putovanje Avion

ZAGREB – PALMA DE MALLORCA

Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman u 5:00 sati kod šaltera informacija (2. kat). Polazak posebnog zrakoplova za Mallorcu. Po slijetanju u zračnoj luci Palma de Mallorca transfer autobusom do grada. U nastavku panoramski razgled i šetnja središtem Palme u pratnji lokalnog vodiča i Integralovog pratitelja: glavni grad Baleara smješten je  u zaljevu ispod tvrđave Bellver. Arapska palača i veličanstvena gotička katedrala iznad obale (ulaznica uz doplatu) okružene su spletom uličica i avenija u kojima se nižu renesansne rezidencije trgovaca i moreplovaca. Trgovačke ulice oko Plaze Mayor, Ramble i Pasea Born nude najbolji španjolski dizajn, majorkinske perle, tipične proizvode i delikatese bogate otočke kuhinje. Nakon razgleda smještaj u hotel i slobodno vrijeme za osobne programe. Noćenje.

PALMA DE MALLORCA: fakultativni La Cartuja - Valldemossa

Doručak. Mogućnost cjelodnevnog izleta u Valldemossu. Posjećujemo vjerojatno najpoznatije selo na otoku: Valldemossa. Nalazi se u povlaštenom okruženju, okružen prirodom i planinama. U Valldemossi ćemo posjetiti La Cartuju (izvana - ulaz nije uključen), palaču u kojoj su odsjeli George Sand i Chopin tijekom svog poznatog posjeta otoku. Naravno, imat ćemo neizostavno slobodno vrijeme za šetnju uskim uličicama i šarmantnim kućama ukrašenim visećim teglicama. Nastavljamo do Sollera, prije dolaska zaustavljamo se na jednom od najtraženijih i najzanimljivijih vidikovaca otoka Mallorca Na Foradada (ako vremenski uvjeti dopuštaju), u Sierra de Tramuntana, sa spektakularnim krajolikom, a zatim nastavljamo Porto of Soller. Slobodno vrijeme za ručak. Zatim idemo do Sollera tramvajem. Povratak u Palmu. Noćenje.
Uključeno: Certificirani lokalni vodič na engleskom jeziku i vođeni posjet Valldemossi i Solleru, privatni grupni autobus s vozačem, karta za tramvaj Soller, dolazak do hotela

PALMA DE MALLORCA: fakultativni izlet Zmajeve špilje - ZAGREB

Doručak. Mogućnost odlaska na poludnevni fakultativni izlet Zmajeve špilje (ili slobodan dan za osobne programe, šetnju i odmor) koji počinjemo posjetom manufakturi čuvenih majorkinskih umjetnih bisera. Nastavak vožnje prema istočnoj obali - u vapnenastom reljefu Mallorce nastalo je mnogo špilja od kojih su svakako najpoznatije i najbogatije Zmajeve špilje (uključena ulaznica). Na njihovom se dnu stvorilo i Martelovo jezero, najveće podzemno jezero u Europi. Zmajeve špilje su jedna od glavnih atrakcija Mallorce, vrlo su efektno osvijetljene i dnevno ih posjećuju tisuće turista. Šetnja špiljom završava malim koncertom romantične glazbe u auditoriju pored Martelovog jezera. Ulaz u špilje nalazi se nedaleko od popularnog turističkog gradića Porto Cristo, na istočnoj obali Mallorce, 15 km od grada Manacora koji je poznat po proizvodnji, jednu takvu manufakturu ćemo posjetiti na kraju ovog lijepog izleta.
Za one koji ostaju u gradu, predlažemo posjet galeriji slavnog španjolskog slikara Joana Miroa smještenoj u njegovom ateljeu iznad trgovačkog centra Porto Pi ili Pueblo Espanol s maketama najznačajnijih građevina  španjolske arhitekture. Transfer do zračne luke. Let za Zagreb u večernjim satima. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima. 

Termini i cijene putovanja

19.01.2024. - 21.01.2024.

Palma de Mallorca

3 dana / 2 noćenja hotel 4*
po osobi /
670,00 EUR 5.048,12 HRK

Tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 kn

Napomena: Prikazana cijena je izražena po osobi u dvokrevetnoj smještajnoj jedinici.

Popusti i doplate

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:


FIRST MINUTE CIJENA vrijedi za uplate do 45 dana prije putovanja ili do popunjenja kapaciteta.
Uključene pristojbe zračnih luka!

 

Hotel HM Jaime III 4*
 

Datum putovanja

First minute cijena

Redovna cijena

19.-21.1.2024.

670 € / 5.048,12 kn

700 € / 5.274,15 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu: 120€ / 904,14 kn

 

Hotel HM Palma Blanc 4* Superior
 

Datum putovanja

First minute cijena

Redovna cijena

19.-21.1.2024.

750 € / 5.650,88 kn

780 € / 5.876,91 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu: 150€ / 1.130,18 kn

DOPATE PRILIKOM REZERVACIJE:
•    Katedrala u Palma de Mallorci 10€ / po osobi

FAKULTATIVNI IZLETI (minimum prijavljenih 30 osoba, uplata prilikom rezervacije aranžmana):

•    LA CARTUJA – VALLDEMOSSA (trajanje 8 sati, uključuje  transfer, lokalnog vodiča i ulaznice): 80 € / 602,76 kn
•    ZMAJEVE ŠPILJE (trajanje 4 sata, uključuje  transfer, lokalnog vodiča i ulaznice): 75 € / 565,09 kn

VREMENA LETENJA:
19JAN2024 ZAG 0700 0915 PMI
21JAN2024 PMI 1935 2150 ZAG

VAŽNA NAPOMENA: Red letenja za izvanredne (charter) letove podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku prije polaska na put kao i tijekom samog putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo izmjene redoslijeda programa putovanja ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima.  
MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 100

Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje i može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama. Nevaljane putne isprave koje imaju za posljedicu odustajanje od putovanja ni u kojem slučaju ne obavezuju organizatora putovanja te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja. Molimo da provjerite točnost Vašeg imena i prezimena na ugovoru o putovanju u odnosu na putni dokument (putovnica ili osobna iskaznica ovisno o destinaciji u koju se putuje). Završnu obavijest o putovanju vam dostavljamo e-mailom najkasnije 2 dana prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, ime voditelja putovanja, naziv hotela i sl.). Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu. Za putovanja koja uključuju putovanje zrakoplovom, zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovnih karata. Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje. Organizator putovanja zadržava pravo promjene letova. Avio kompanija zadržava pravo promjene reda letenja. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed. U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i Ugovora o putovanju. Svojim potpisom na Ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: Integral Zagreb d.o.o.

O aktualnim preporukama za putovanja i upozorenjima za državu u koju putujete, molimo informirajte se putem službenih stranica MVEP-a (Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH) dostupnih na linku ovdje. U padajućem izborniku izaberite državu u koju putujete.

Novosti & Blog

Vidi sve
Elite Travel - obavijest o novom kontakt telefonu

Novosti 28.11.2023.

Elite Travel - obavijest o novom kontakt telefonu

Ovim putem Vas obavještavamo kako Elite Travel poslovnica u Zagrebu od danas ima novi kontakt telefon

Stiže nam Advent

Novosti 30.11.2023.

Stiže nam Advent

Svake godine krajem studenog, početkom prosinca s radošću ulazimo u blagdanski duh i iščekujemo blagdane i polako rješavamo zaostatke godine iza nas.

WTM London - Specijalizirana putovanja i održivost su budućnost turizma

Novosti 09.11.2023.

WTM London - Specijalizirana putovanja i održivost su budućnost turizma

Održivost i specijalizirana putovanja bili su na vrhu dnevnog reda posljednjeg dana WTM London 23, a poznati redatelj TV dokumentaraca oduševio je publiku uvodnim govorom

Proslava Nove godine u gradovima Europe: Ne tako obična tradicija proslave novogodišnje noći

Novosti 06.11.2023.

Proslava Nove godine u gradovima Europe: Ne tako obična tradicija proslave novogodišnje noći

Svaka zemlja na neki način slavi Novu godinu. Sa zadnjim danom u godini opraštamo se od svega šta je bilo u prošloj godini i optimistično okrećemo novi list, krećemo u nove pobjede i koračamo…

Lanzarote, kanarski raj za odmor na otocima vječnog proljeća

Novosti 31.10.2023.

Lanzarote, kanarski raj za odmor na otocima vječnog proljeća

Dok neki maštaju o proslavi Nove godine, ostali su već pomalo željni sunca i plaže, i planiraju odmor nakon blagdana. Lanzarote se smatra najljepšim kanarskim otokom.

Nova godina u Portugalu: opuštena proslava u prijestolnici kulture

Novosti 25.10.2023.

Nova godina u Portugalu: opuštena proslava u prijestolnici kulture

Gdje su zimske noći tople, doček Nove godine u Portugalu pruža susret modernog i povijesnog. Novogodišnja tura obilazi veliki dio Portugala gdje ćete vidjeti mnoga svjetski poznata mjesta i kušati…

Otkrijte Dubrovnik za Novu godinu: Putovanje kroz povijest, ljepotu i čuda Grada

Novosti 24.10.2023.

Otkrijte Dubrovnik za Novu godinu: Putovanje kroz povijest, ljepotu i čuda Grada

Doživjeti Dubrovnik iz perspektive lokalnog stanovništva je nešto sasvim drugo od Dubrovnika ljeti. Posjetiti Grad dok zaista živi svojim ritmom, kada domaći stanovnici obitavaju.

Sicilija: Biser Sredozemlja čeka da ga otkrijete

Novosti 18.09.2023.

Sicilija: Biser Sredozemlja čeka da ga otkrijete

Sicilija, najveći otok u Sredozemnom moru, izaziva oduševljenje svojom bogatom poviješću, jedinstvenom kulturom, aromatičnom hranom i gostoljubivim ljudima.

5 nezaboravnih iskustava koja možete doživjeti jedino na krstarenju

Novosti 13.09.2023.

5 nezaboravnih iskustava koja možete doživjeti jedino na krstarenju

Krstarenja se često percipiraju kao luksuzna avantura s brodskim restoranima, bazenima, i egzotičnim lukama kao pozadinom. Međutim, što je to što čini krstarenja posebnima i neusporedivima s drugim…

Krstarenje - savršen odmor za sve generacije

Novosti 13.09.2023.

Krstarenje - savršen odmor za sve generacije

Kada razmišljate o svojem idućem odmoru, vjerojatno se prvo prisjetite klasičnih destinacija poput plaža, planina ili gradova. Međutim, postoji jedna vrsta odmora koja kombinira luksuz, avanturu…

Tri bisera egipatske obale - Sharm El Sheikh, Hurghada i Makadi Bay

Novosti 13.09.2023.

Tri bisera egipatske obale - Sharm El Sheikh, Hurghada i Makadi Bay

U nepreglednom nizu destinacija koje krase obalu Sredozemnog mora, tri egipatska bisera - Sharm El Sheikh, Hurghada i Makadi Bay - ističu se kao dragulji koje ne biste smjeli propustiti.

Elite Travel ponosan na ponovno osvajanje Travelife certifikata

Novosti 12.09.2023.

Elite Travel ponosan na ponovno osvajanje Travelife certifikata

Donosimo izvanredne vijesti. Elite Travel je ponovno osvojio prestižni Travelife certifikat! Ova vijest je ne samo priznanje našem predanom radu i strasti prema putovanjima, već i potvrda da smo ostvarili…

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »