hotel 4*, uključen polupansion i izlet Ston i Pelješac 4 dana / 3 noćenja zrakoplovom iz Zagreba

Dubrovnik Nova godina zrakoplovom

već od

570,00 EUR 4.294,67 HRK

Kratki opis

Print

Nova godina u Dubrovniku zrakoplovom iz Zagreba 4 dana / 3 noćenja 29.12.2023.-1.1.2024.
Doček Nove godine uz koncert Zdravka Čolića na Stradunu!
Eliteplus: hotel 4* u Dubrovniku na bazi polupansiona, uključen razgled grada i izlet Ston i Pelješac sa degustacijom vina i lokalnom zakuskom!
Predviđeni hotel: Hotel Lero 4* ili slično. Više o Hotelu Lero na linku ovdje

Program putovanja

29.12.2023. Dubrovnik Nova godina zrakoplovom 4 dana Garantirani polazak 570 EUR

Putovanje Avion

petak, 29.12. │ ZAGREB - DUBROVNIK

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb 90 minuta prije polaska zrakoplova. Prijava na let uz asistenciju Elite Travel predstavnika. Direktan let zrakoplovom Croatia Airlines za Dubrovnik u 14:50 sati. Po dolasku u 15:45 sati slijedi transfer do hotela. Kraće panoramsko zaustavljanje iznad starog grada za fotografiranje Dubrovnika u suton. Prijava u hotel i vrijeme za odmor. Večera u hotelu. Slobodna večer u Dubrovniku za samostalno istraživanje i uživanje u novogodišnjim tradicijama Dubrovnika. Predlažemo večernju šetnju s pratiteljem putovanja do Starog Grada.

subota, 30.12. │ DUBROVNIK (fakultativno zidine i žičara)

Doručak. Odlazak pješice s vodičem do povijesne jezgre, Vrata od Pila. Po dolasku krećemo na razgled grada u pratnji lokalnog vodiča na hrvatskom jeziku. Vrata od Pila, Stradun, velika Onofrijeva česma, Franjevački samostan, Palača Sponza, Crkva svetog Vlaha, Knežev dvor, Katedrala i Gundulićeva poljana samo su neke od znamenitosti koje ćemo vidjeti tijekom razgleda. Slobodno vrijeme. Nakon razgleda grada predlažemo fakultativni posjet Dubrovačkim zidinama uz lokalnog vodiča i vožnju žičarom na Srđ s pratiteljem putovanja. Fakultativni posjet zidinama uključuje ulaznicu i obilazak zidina te kartu za žičaru. Plaćanje ulaznice za zidine i karte za žičaru na licu mjesta. Dubrovačke zidine nekada su čuvale grad od opasnosti, a danas su jedna od najvažnijih znamenitosti Dubrovnika i najposjećeniji spomenik u Hrvatskoj; duge su skoro 2 kilometra, visoke 25 metara i široke čak do 6 metara. One su jedinstvena pozornica za filmsku industriju ali i ona s koje se pružaju pogledi na grad koji oduzimaju dah. Slijedi vožnja žičarom do vrha brda Srđ odakle tvrđava Imperijal od davnina nadgleda pristup gradu, a vi ćete imati priliku uživati u panorami s Dubrovnikom i Elafitskim otočjem kao na dlanu. Ostatak dana slobodno vrijeme za osobne programe. Večera u hotelu. Nakon večere predlažemo odlazak do Straduna, srca Starog Grada i uživanje u novogodišnjem programu na otvorenom.

nedjelja, 31.12. │ DUBROVNIK  - IZLET STON I PELJEŠAC (uključeno u cijenu aranžmana) DOČEK NOVE GODINE NA STRADUNU UZ KONCERT ZDRAVKA ČOLIĆA!

Doručak. Danas posjetite Ston i drugi najveći hrvatski Poluotok, Pelješac. Polazak oko 11 sati. Vožnja od Dubrovnika prema sjeveru uz Dubrovačko primorje i vedute Elafitskog arhipelaga i platana u Arboretumu Trsteno vodi nas do Stona, drugog najvažnijeg grada nekadašnje Republike, utvrđenog trećim najdužim obrambenim zidinama na svijetu. Vidjet ćemo Malostonski zaljev i uzgajališta čuvenih kamenica, stonske solane koje proizvode sol na isti način kao i prije 500 godina. Nakon kraćeg posjeta Stonu nastavljamo vožnju kroz vinograde hrvatske Toskane kako se naziva Pelješac, lokalitet od kuda dolaze najbolja hrvatska vina uključujući i kralja svih hrvatskih crnih vina, čuveni Dingač. Tijekom izleta posjetit ćemo lokalnu vinariju i kušati vina koje proizvode, čuti o stoljetnoj proizvodnji vina, te ćemo imati i tradicionalnu lokalnu zakusku. Povratak u hotel. Večera u hotelu. Hotel ne organizira svečanu večeru uz doček već klasičnu pansionsku večeru. Nakon večere predlažemo odlazak do Straduna te doček Nove godine na otvorenom uz koncert Zdravka Čolića.

ponedjeljak, 1.1. │ DUBROVNIK – CAVTAT – KONAVLE – ZAGREB | SRETNA NOVA GODINA!

Kasni doručak. Odjava iz hotela i vožnja uz obalu zaljeva Župe dubrovačke do Konavala. Slijedi panoramska vožnja kroz Konavle Gornjom Bandom tijekom koje ćete vidjeti i čuti najvažnije zanimljivosti ove najjužnije hrvatske regije. Po dolasku u Cavtat odlazimo na orijentacijsku šetnju gradom s voditeljem putovanja. Cavtat su osnovali stari Grci u 6 stoljeću pr.Kr. kao antički Epidaurum, a najvažnije znamenitosti uključuju Crkvu svetog Nikole, Samostan Gospe Snježne, mauzolej obitelji Račić koji je djelo jednog od najvećih hrvatskih umjetnika, Ivana Meštrovića, kuću čuvenog slikara Vlaha Bukovca. Slobodno vrijeme u Cavtatu. Prije odlaska za zračnu luku. Prijava na let za Zagreb u 16:20. Dolazak u Zagreb u 17:15. Kraj programa.

Termini i cijene putovanja

29.12.2023. - 01.01.2024.

Dubrovnik Nova godina zrakoplovom

4 dana / 3 noćenja zrakoplovom iz Zagreba hotel 4*, uključen polupansion i izlet Ston i Pelješac
po osobi /
570,00 EUR 4.294,67 HRK

Tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 kn

Napomena: Prikazana cijena je izražena po osobi u dvokrevetnoj smještajnoj jedinici.

Popusti i doplate

CIJENA ARANŽMANA
po osobi u dvokrevetnoj sobi, zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu aranžmana:
First minute cijena: 570€ (4.294,67kn), redovna cijena: 590€ (4.445,36kn)
First minute cijena vrijedi za rezervacije do 15.9.2023. ili popunjenja kapaciteta po first minute cijeni.
Doplata za jednokrevetnu sobu: 180€ (1.356,21kn).
Trokrevetna soba na upit. Popust za treću osobu na pomoćnom ležaju u dvokrevetnoj sobi: 60€ (452,07kn), popust vrijedi za djecu i odrasle.
Minimalni broj putnika za realizaciju putovanja: 18. Tečaj konverzije 1 Eur = 7,53450 Hrk

FAKULTATIVNA PONUDA:
- Posjet zidinama i vožnja žičarom uz pratnju lokalnog vodiča uz dolazak do Pila javnim gradskim prijevozom. Plaćanje ulaznica za zidine i karte za žičaru na licu mjesta. Trenutne cijene prema stanju u lipnju 2023.: ulaznica za zidine 35€ (263,71kn) odrasli, 15€ (113,02kn) djeca do 18 godina. Povratna karta za žičaru 27€ (203,43kn) odrasli, 7€ (52,74kn) djeca do 12 godina. Točne cijene ulaznica koja će vrijediti u prosincu 2023. bit će objavljene u završnoj obavijesti o putovanju. Fakultativni posjet zidinama i vožnja žičarom su podložni promjeni ovisno o radnom vremenu za prosinac i o vremenskim uvjetima na koje agencija nema utjecaj.

RED LETENJA CROATIA AIRLINES (podložan promjeni)
OU 662 29DEC ZAGREB – DUBROVNIK 1450 1545
OU 665 01JAN DUBROVNIK – ZAGREB 1620 1715

PREPORUKA: osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje prtljage.

PUTNI DOKUMENTI: hrvatskim državljanima je za ovo putovanje potrebna važeća osobna iskaznica.

NAPOMENE:
- Hotel ne organizira svečanu novogodišnju večeru. 31.12. organizirana je klasična pansionska večera.
- Minimalni broj putnika za realizaciju putovanja: 18.

Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje i može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama. Nevaljane putne isprave koje imaju za posljedicu odustajanje od putovanja ni u kojem slučaju ne obavezuju organizatora putovanja te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja. Molimo da provjerite točnost Vašeg imena i prezimena na ugovoru o putovanju u odnosu na putni dokument (putovnica ili osobna iskaznica ovisno o destinaciji u koju se putuje). Završnu obavijest o putovanju vam dostavljamo e-mailom najkasnije 2 dana prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, ime voditelja putovanja, naziv hotela i sl.). Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu. Za putovanja koja uključuju putovanje zrakoplovom, zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovnih karata. Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje. Organizator putovanja zadržava pravo promjene letova. Avio kompanija zadržava pravo promjene reda letenja. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed. U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i Ugovora o putovanju. Svojim potpisom na Ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: Elite Travel d.o.o.

O aktualnim preporukama za putovanja i upozorenjima za državu u koju putujete, molimo informirajte se putem službenih stranica MVEP-a (Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH) dostupnih na linku ovdje. U padajućem izborniku izaberite državu u koju putujete.

Novosti & Blog

Vidi sve
Elite Travel - obavijest o novoj lokaciji

Novosti 20.07.2023.

Elite Travel - obavijest o novoj lokaciji

Ovim putem vas obavještavamo kako je Elite Travel poslovnica u Zagrebu preselila na novu lokaciju. Nova poslovnica počela je sa radom u ponedjeljak, 24.7.2023. na novoj adresi na Radničkoj cesti.

Sicilija: Biser Sredozemlja čeka da ga otkrijete

Novosti 18.09.2023.

Sicilija: Biser Sredozemlja čeka da ga otkrijete

Sicilija, najveći otok u Sredozemnom moru, izaziva oduševljenje svojom bogatom poviješću, jedinstvenom kulturom, aromatičnom hranom i gostoljubivim ljudima.

5 nezaboravnih iskustava koja možete doživjeti jedino na krstarenju

Novosti 13.09.2023.

5 nezaboravnih iskustava koja možete doživjeti jedino na krstarenju

Krstarenja se često percipiraju kao luksuzna avantura s brodskim restoranima, bazenima, i egzotičnim lukama kao pozadinom. Međutim, što je to što čini krstarenja posebnima i neusporedivima s drugim…

Krstarenje - savršen odmor za sve generacije

Novosti 13.09.2023.

Krstarenje - savršen odmor za sve generacije

Kada razmišljate o svojem idućem odmoru, vjerojatno se prvo prisjetite klasičnih destinacija poput plaža, planina ili gradova. Međutim, postoji jedna vrsta odmora koja kombinira luksuz, avanturu…

Tri bisera egipatske obale - Sharm El Sheikh, Hurghada i Makadi Bay

Novosti 13.09.2023.

Tri bisera egipatske obale - Sharm El Sheikh, Hurghada i Makadi Bay

U nepreglednom nizu destinacija koje krase obalu Sredozemnog mora, tri egipatska bisera - Sharm El Sheikh, Hurghada i Makadi Bay - ističu se kao dragulji koje ne biste smjeli propustiti.

Elite Travel ponosan na ponovno osvajanje Travelife certifikata

Novosti 12.09.2023.

Elite Travel ponosan na ponovno osvajanje Travelife certifikata

Donosimo izvanredne vijesti. Elite Travel je ponovno osvojio prestižni Travelife certifikat! Ova vijest je ne samo priznanje našem predanom radu i strasti prema putovanjima, već i potvrda da smo ostvarili…

Istanbul u jesen: Spoj prošlog i sadašnjeg u gradu na dva kontinenta

Novosti 06.09.2023.

Istanbul u jesen: Spoj prošlog i sadašnjeg u gradu na dva kontinenta

Istanbul, grad s bogatom poviješću i fascinantnom kulturnom baštinom, ima nevjerojatnu sposobnost da spoji prošlost i sadašnjost na način koji ostavlja putnike bez daha.

Njemačka i Danska top 20 zanimljivosti

Novosti 07.12.2022.

Njemačka i Danska top 20 zanimljivosti

Njemačka i Danska trenutno su u centru pažnje ljubitelja sportskih natjecanja. Mi Vam donosimo malo drugačiji pogled na ove dvije države. Predstavljamo 20 najzanimljivijih činjenica i rekorda o ovim…

Hvar, kralj hrvatskih otoka

Novosti 07.12.2022.

Hvar, kralj hrvatskih otoka

Otok Hvar godinama je već top odredište svjetske elite. Osim neospornih prirodnih ljepota Hvar može pružiti zanimljive kulturne i gastronomske užitke. Stoga smo Vam priredili fantastične ponude…

Dvorci Loire – korisne informacije za putovanje

Novosti 07.12.2022.

Dvorci Loire – korisne informacije za putovanje

Smješten u srcu doline Loire, između Boisa i Amboisea, i uvršten u Unescovu Svjetsku baštinu, Chaumont-sur-Loire ponajprije je poznat po dvorcu koji zauzima izniman položaj na obronku iznad rijeke…

Upoznajte Valenciu – grad zabave, kulture i gastronomije

Novosti 07.12.2022.

Upoznajte Valenciu – grad zabave, kulture i gastronomije

Ova raskošna katedrala izrađena je u mnoštvu stilova (gotika, renesansa, barok, neoklasicizam) i jedna je od najvećih atrakcija u Valenciji.

Predsjednik Uprave Elite Travel imenovan članom Odbora za održivost ECTAA

Novosti 07.12.2022.

Predsjednik Uprave Elite Travel imenovan članom Odbora za održivost ECTAA

Na redovnom polugodišnjem sastanku ECTAA – The European Travel Agents ‘and Tour Operators Association, od 8. do 10. studenog 2021. u Bruxellesu, kojim je obilježena 60. obljetnica osnutka ECTAA,…

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »