hoteli 3*/4* i pustinjski kamp, polupansion 8 dana / 7 noćenja

Oman

već od

1.749,00 EUR 13.177,84 HRK

Kratki opis

Print

Putovanje u Oman, neotkriveni biser Arapskog poluotoka 8 dana zrakoplovom iz Zagreba
Grupni polasci:  16.11. - 23.11.2023., 06.02. - 13.02., 16.04. - 23.04.2024.
Eliteplus: uključeni svi izleti i ulaznice prema programu, polupansion i zrakoplovne pristojbe!

  • Luksuz i raskoš omanskih sultana u glavnom gradu Muscatu
  • Pustinja Wahiba s moćnim pješčanim dinama koje dosežu visinu do 100 metara
  • Drevna prijestolnica Nizwa i dodir s prošlošću koja je na ovom mjestu sveprisutna
  • Jabel Shams - omanski Grand Canyon
  • Čudesni planinski lanci i mistične pustinjske oaze
  • Upoznavanje s lokalnim običajima i svakodnevnim životom stanovništva

Predviđeni hoteli u Omanu:
Muscat: Al Falaj Hotel 4* ili sličan
Sur: Sur Plaza Hotel 4* ili sličan  
Wahiba Sands: Arabian Oryx Camp ili sličan
Nizwa: Golden Tulip Nizwa Hotel 4* ili sličan

Program putovanja

16.11.2023. Oman 8 dana Garantirani polazak 1.749 EUR
06.02.2024. Oman 8 dana Garantirani polazak 1.749 EUR
16.04.2024. Oman 8 dana Garantirani polazak 1.789 EUR

Putovanje Avion

ZAGREB – ISTANBUL – MUSCAT

Sastanak putnika s voditeljem putovanja u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova, prijava na let za Istanbul na liniji TK1054 (Turkish Airlines) te polijetanje zrakoplova u 9.15 sati. Dolazak u Istanbul predviđen je u 13.25 sati. Nastavak leta za Muscat u 19.30 sati na liniji TK774 (Turkish Airlines). Predviđeni dolazak u zračnu luku Muscat je u 01.20 sati po lokalnom vremenu. Po dolasku sastanak s predstavnikom lokalnog agenta te potom organizirani transfer autobusom do hotela u Muscatu. Noćenje.

MUSCAT

Nakon doručka krećemo u obilazak Muscata koji svojim posjetiteljima nudi jedinstvenu priliku da svjedoče skladu modernog i tradicionalnog kulturnog nasljeđa. Razgled grada ćemo početi vožnjom prema rezidencijalnoj četvrti uz zaustavljanje kod zgrade Opere. Royal Opera House izgrađena je na 80.000 kvadratnih metara i imitira talijanski stil opernih kuća u koju je uklopljen dizajn tradicionalne arhitekture sa suvremenom omanskom arhitekturom. Može primiti gotovo 1.100 gledatelja na tri razine gledališta, idealne akustike koja spada u grupu prvoklasnih građevina svjetske umjetnosti. Odvest ćemo se potom do starog grada gdje ćemo obići Nacionalni muzej Omana. Nacionalni muzej najistaknutije je kulturno zdanje u Sultanatu Oman, koje je posvećeno isticanju kulturne baštine Omana, od pojave ljudskog utjecaja na Oman do danas. Iskustvo muzejskog prikaza raspoređeno je u 14 dvorana, koje uključuju više od 7000 osebujnih, pažljivo odabranih nalaza i 33 digitalna iteraktivna eksponata. To je prvi muzej u Sultanatu koji uključuje centar za učenje, opremljen u skladu s najvišim međunarodnim standardima te prvi muzej na Bliskom istoku koji koristi Brailleov sustav na arapskom jeziku. Šetnja do veličanstvene palače Al Alam, službene palače Njegovog Veličanstva sultana Qaboosa, koja se nalazi tik do portugalskih utvrda Mirani i Jalali iz 16. stoljeća. Voziti ćemo se dokovima Corniche-a i posjetiti šarenu tržnicu (bazar) Muttrah, jednu od najstarijih u Omanu. Očarat će vas svojim uskim uličicama, mističnim mirisima tamjana i sandalovine te unikatnim ukrasima, minijaturama, nakitom, pašminama i ostalim rukotvorinama. Povratak u hotel, večera i noćenje.

MUSCAT – VRTAČA BIMAH – WADI SHAB – WADI TIWI – SUR – PLAŽA KORNJAČA

Doručak i odjava iz hotela. Krećemo prema Suru obalnom cestom koja je poznata po lijepim panoramskim pogledima na Omanski zaljev. Dolazimo do vrtače Bimah, prirodno stvorenog kratera ispunjenog tirkizno plavom vodom u kojoj ćemo se moći i okupati ako poželimo. Potom vožnja do jedne od najljepših dolina u zemlji, Wadi Shab, što u prijevodu znači “dolina između litica“. Wadiji su doline s prirodnim jezercima uglavnom u kanjonima. Oaze u pravom smislu riječi – usred ničega zelenilo i bistra voda. Wadiji su glavne atrakcije u Omanu i pravo mjesto za odmor i šetnju. Odlazimo kroz šumu palmi i banana do Wadi Tiwia, Wadi Tiwi je još jedan prekrasan prirodan bazen okružen zelenilom. Na putu prema obalnom mjestu Sur posjetit ćemo tvornicu tradicionalnih omanskih drvenih ribarskih brodova (dhow) koji se i danas grade ručno. U Sur stižemo u predvečerje i odlazimo u hotel. Slijedi večera, a u večernjim satima (oko 20.00 sati) očekuje nas jedinstveno iskustvo – posjet utočištu kornjača na plaži Ras Al Jinz gdje zelene kornjače, nakon tisuće prijeđenih kilometara, noću dolaze snijeti jaja. Povratak u hotel i noćenje.

SUR – WADI BANI KHALID – PJEŠČANE DINE WAHIBA

Nakon doručka odjava iz hotela te nastavljamo vožnju kroz planine prema Wadi Bani Khalidu, prekrasnoj oazi smještenoj u srcu golih i suhih planina. Uživat ćemo u njezinim prekrasnim bistro plavim bazenima, kamenim plažama i nasadima datulja i palmi. Čari doline možemo iskoristiti za osvježenje ili treking. Nakon kupanja odlazimo put pješčane pustinje i nastavljamo uzbudljivu vožnju u 4×4 vozilima sve do našeg kampa gdje ćemo se kratko odmoriti, a u predvečerje odlazimo na safari po pješčanim dinama ususret čarobnom zalasku sunca. Večerom u kampu pod pustinjskim zvjezdanim nebom na najljepši način privest ćemo kraju ovaj dan. Noćenje u bungalovima u pustinjskom kampu.

WAHIBA – BAHLA – JABREEN – NIZWA

Nakon doručka odjava iz kampa te potom krećemo prema Nizwi, nekadašnjem glavnom gradu Omana. Na putu ka Nizwi posjet dvorcu Jabreen, uz kratko zaustavljanje pokraj lijepe utvrde Bahla – Omanskog centra keramike koja je danas pod zaštitom UNESCO-a. U prelijepoj palači Jabreen iz 17. st., najljepšoj u Omanu, doživjet ćemo srednjovjekovnu atmosferu i vidjeti ručno oslikane stropove i izrezbarene okvire vrata i prozora islamskim motivima. Osim što je bio ratna utvrda, bio je i poznati znanstveni centar tog vremena u kojem se proučavala astrologija, medicina i islamsko pravo. Slijedi posjet selu Birkat Al Mauz, što u prijevodu znači „bazen s bananama“. Vožnja kroz seosku oazu s nasadima datulja i plantažama banana. U ovom selu se i dalje koristi najstariji sustav za navodnjavanje pod nazivom „falaj“ koji je pod zaštitom UNESCO-a. Prošetat ćemo uličicama sela u kojem se i dalje nalaze stoljetne kuće od blata koje nam otkrivaju nekadašnji način života ovog područja. Dolazak u Nizwu, prijava i smještaj u hotel. Večera i noćenje.

NIZWA – JABAL SHAMS (GRAND CANYON) – AL HAMRA – MUSCAT

Doručak i odjava iz hotela. Odlazimo u razgled Nizwe koja je bila glavni grad negdašnje Julanda dinastije u 6. i 7. stoljeću, a poznata je po Okrugloj utvrdi koja je danas najposjećeniji omanski nacionalni spomenik i zadivljujući primjer stare omanske arhitekture. U Nizwi ćemo prošetati bazarom koji je poznat po nakitu, posebnim Khanjar bodežima i ostalim ukrasima od srebra. Uživat ćemo i u šarenilu i mirisima tržnice začinima koju ćemo također posjetiti. Potom ćemo ponovno sjesti u 4×4 i odvesti se prema Misfat Al Abriyeenu, planinskom selu u zelenoj oazi usred kamene pustinje na nadmorskoj visini od 1.000 m. Prošetat ćemo njegovim uskim uličicama uz stare kuće od kamena i blata, obići stari sustav navodnjavanja te baciti pogled na poljoprivredne terase na kojima stanovnici uzgajaju banane, šipak, mango i naravno palme kojima opskrbljuju tržnice. Za kraj ćemo se odvesti do platoa planine Jabal Shamsa s najvišim vrhom u Omanu (3.009 m), što u prijevodu znači „Planina Sunca“, ispod kojeg se prostire prekrasan kanjon kojim ćemo prošetati, poznat i kao omanski Grand Canyon. Nastavljamo vožnju prema Al Hamri, jednom od najstarijih sela u ovom kraju smještenom u podnožju. Tradicionalne kuće od blata koje datiraju do prije 400 godina i danas su nastanjene, a sustav navodnjavanja koji se koristi u ovom kraju jedan je od najstarijih takve vrste (pod zaštitom UNESCO-a). U Al Hamri ćemo posjetiti tradicionalnu kuću Bait Al Safah koja je prenamijenjena u muzej i prikazuje lokalnu tradiciju i način života unutar četiri zida. Nastavak vožnje prema Muscatu. Prijava i smještaj u hotel. Večera i noćenje.

MUSCAT – NAKHAL – MUSCAT

Doručak. Dan započinjemo odlaskom do Velike džamije sultana Qaboosa, najljepšoj džamiji u Omanu. Razvijeni dio lokacije obuhvaća 416.000 četvornih metara. Kompleks džamije koji pokriva 40.000 četvornih metara izgrađen je na povišenom podiju u skladu s tradicijom omanskih džamija koje su građene uzdignute od razine ulice. Može primiti do 20.000 vjernika, a sastoji se od glavne molitvene dvorane, molitvene dvorane za žene, natkrivenih prolaza, dvorane za sastanke i knjižnice koja sadrži oko 20.000 knjiga. Napomena: Žene koje posjećuju džamiju dužne su pokriti glavu šalom i ne nositi kratke hlače, odjeću za plažu ili odjeću bez rukava jer moraju biti potpuno pokrivene. Muškarci moraju nositi duge hlače. Nisu dopuštene kratke hlače. Potom krećemo do obalne regije Al-Batinah. Prvo ćemo otići do male, živahne tržnice Barka na kojoj lokalni ribari prodaju svjež ulov. Prošetat ćemo da vidimo što se nudi, a zatim slijedi vožnja pored starog sela Nakhal, na kraju oaze gdje se nalaze i termalni izvori vode koji su među lokalnim stanovništvom poznati kao omiljeno odredište za piknik. Tu ćemo provesti malo vremena opuštajući se okruženi bujnom vegetacijom. Odavde krećemo prema dvorcu Al Hazm, jednom od najveličanstvenijih dvoraca u Omanu, sagrađenog 1708. godine pred kraj vladavine plemena Al Yarubi Omanom. Dvorac je dao sagraditi Imam Sultan bin Saif al Yarubi. Dvorac je ujedno i utvrda, ali i palača u kojoj je živio imam te se danas nalazi na UNESCO popisu svjetske kulturne baštine. Povratak u Muscat. Večera i odmor u hotelu do transfera u zračnu luku Muscat.

MUSCAT – ISTANBUL – ZAGREB

Odjava iz hotela i noćni transfer u zračnu luku Muscat. Prijava na let za Istanbul u 2.15 sati na liniji TK775 (Turkish Airlines). Po dolasku u Istanbul u 6.50 sati po lokalnom vremenu, slijedi nastavak leta za Zagreb u 8.15 sati na liniji TK1053 (Turkish Airlines). Dolazak u Zagreb predviđen je u 8.25 sati po hrvatskom vremenu.

Termini i cijene putovanja

16.11.2023. - 23.11.2023.

Oman

8 dana / 7 noćenja hoteli 3*/4* i pustinjski kamp, polupansion
po osobi /
1.749,00 EUR 13.177,84 HRK

06.02.2024. - 13.02.2024.

Oman

8 dana / 7 noćenja hoteli 3*/4* i pustinjski kamp, polupansion
po osobi /
1.749,00 EUR 13.177,84 HRK

16.04.2024. - 23.04.2024.

Oman

8 dana / 7 noćenja hoteli 3*/4* i pustinjski kamp, polupansion
po osobi /
1.789,00 EUR 13.479,22 HRK

Tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 kn

Napomena: Prikazana cijena je izražena po osobi u dvokrevetnoj smještajnoj jedinici.

Popusti i doplate

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi:
Polazak 16.11. – 23.11.2023.: first minute cijena 1.749 € (13.177,84 kn), redovna cijena 1.799 € (13.554,57 kn)
Polazak 06.02. – 13.02.2024.: first minute cijena 1.749 € (13.177,84 kn), redovna cijena 1.799 € (13.554,57 kn)
Polazak 16.04. – 23.04.2024.: first minute cijena 1.789 € (13.479,22 kn), redovna cijena 1.839 € (13.855,95 kn)
Doplata za jednokrevetnu sobu: 390 € (2.938,46 kn)
First Minute popust 50 € (376,73 kn) vrijedi za rezervacije do 45 dana prije polaska ili do popunjenosti mjesta po FM cijeni.

Obavezna doplata za napojnice za lokalne vodiče i vozače (preporučujemo 5 USD dnevno - plaćanje na licu mjesta)

Viza za Oman: Za državljane Republike Hrvatske viza nije potrebna za turističke boravke do 10 dana. Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u Oman. Kopiju putovnice potrebno je dostaviti na prodajno mjesto prilikom potvrde rezervacije. Vizni režim podložan promjenama.

Oman - generalne informacije
Službeni naziv države: Sultanat Oman. Površina: 309.500 km². Stanovništvo: 3,6 milijuna. Glavni grad: Muscat. Službeni jezik: arapski. Pozivni broj: +968. Vremenska razlika: +3 sata zimi/+2 sata ljeti.
Hrana: Tradicionalna omanska kuhinja je jednostavna. Osnovni sastojak je riža koja se kuha zajedno sa govedinom, ovčetinom, janjetinom, piletinom ili ribom. Meso se peče, prži ili kuha nakon mariniranja u mješavini začina, uključujući kardamom, cimet, kim, đumbir, papar, kurkumu i šafran. Jedite samo dobro kuhano meso i ribu. Povrće mora biti kuhano, a voće oguljeno.
Piće: Preporučuje se piti voda u boci. Izvan Muscata mlijeko može biti nepasterizirano pa ga radije nemojte piti. Serviranje tradicionalne blage kave sa okusom kardamoma i šafrana je važan društveni ritual. Poslužuje se crna i bez šećera, s datuljama sa strane.
Zdravstvene informacije: Cjepiva nisu obavezna. Za trenutnu situaciju prije putovanja predlažemo da detalje provjerite sa svojim nadležnim Zavodom za javno zdravstvo.
Valuta: Omanski rial (OMR); 1 USD = 0,38 OMR; 1 EUR = 0,45 OMR (listopad 2021.)
Novac: Preporučujemo da sa sobom ponesete USD ili Eure koje ćete lako razmijeniti u bankama, mjenjačnicama i u većim hotelima. U Omanu prihvaćaju sve kreditne kartice, osim Amex-a kojeg na nekim mjestima ne prihvaćaju. Bankomati su dostupni u cijeloj zemlji. Putničke čekove je teško razmijeniti. Postoji mogućnost da ih prihvate u velikim hotelskim lancima, ali u manjim hotelima i trgovinama to je gotovo nemoguće. U slučaju da ih ipak odlučite koristiti i imate ih priliku razmijeniti, preporučuje se da putnički čekovi budu u USD kako bi izbjegli nepovoljni tečaj.
Viza: Vize se dobivaju na granici, a za ulazak u zemlju potrebna je putovnica koja mora vrijediti najmanje 6 mjeseci od datuma ulaska u zemlju.
Odjeća: Preporučuje se ponijeti laganu ljetnu odjeću od prirodnih materijala. Ponesite topliji komad odjeće koji možete ogrnuti čak i za najtoplijih mjeseci zbog jakih klima uređaja u svim zatvorenim prostorima. Od obuće najbolje je ponijeti sandale ili lagane cipele. Za kupanje možete ponijeti kupaći kostim. Oman je muslimanska zemlja, pa bi trebali poštivati lokalne običaje odijevanja. Žene bi trebale imati pokrivena ramena i ne isticati dekolte, ne nositi kratke suknje ili kratke hlače. Idealne hlače bi trebale biti dužine do ispod koljena. Uz sebe bi uvijek trebale nositi maramu ili pašminu za pokrivanje glave na mjestima na kojima je to obvezno, posebno u džamijama. Muškarci unutar hotela mogu nositi malo duže i šire kratke hlače (ne pripijene), no izvan hotela samo duge hlače. U hotelskim bazenima i na plažama može se kupati u kupaćim kostimima koji ne bi smjeli biti izazovni. Većina hotela ne zahtjeva prekrivanje žena tijekom plivanja, iako žene to mogu same učiniti ako žele dok se kupaju na javnim plažama u moru.
Klima: Klima je većinom sušna pustinjska, uz obale nešto blaža polupustinjska, a tek na višem gorju Hadjar se donekle približava mediteranskoj. Najbolje vrijeme za putovanje u Oman je između listopada i travnja kada je toplo i sunčano, uz temperature od ugodnih 25°C, koje u toku dana dosegnu do 35°C. Noću je hladnije uz temperature od 17°C do 19°C.
Električna energija: Koriste se ravni priključci s tri rupe, stoga ponesite ispravljač (adapter).
Mobilni telefoni i Internet: A1, T-Mobile i Telemach imaju roaming, no veze mogu povremeno zakazati. Internet je dostupan u nekoliko internet kafića u većim gradovima i u većim hotelima.

Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje i može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama. Nevaljane putne isprave koje imaju za posljedicu odustajanje od putovanja ni u kojem slučaju ne obavezuju organizatora putovanja te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja. Molimo da provjerite točnost Vašeg imena i prezimena na ugovoru o putovanju u odnosu na putni dokument (putovnica ili osobna iskaznica ovisno o destinaciji u koju se putuje). Završnu obavijest o putovanju vam dostavljamo e-mailom najkasnije 2 dana prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, ime voditelja putovanja, naziv hotela i sl.). Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu. Za putovanja koja uključuju putovanje zrakoplovom, zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovnih karata. Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje. Organizator putovanja zadržava pravo promjene letova. Avio kompanija zadržava pravo promjene reda letenja. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed. U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i Ugovora o putovanju. Svojim potpisom na Ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: Palma travel d.o.o.

O aktualnim preporukama za putovanja i upozorenjima za državu u koju putujete, molimo informirajte se putem službenih stranica MVEP-a (Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH) dostupnih na linku ovdje. U padajućem izborniku izaberite državu u koju putujete.

Novosti & Blog

Vidi sve
Elite Travel - obavijest o novoj lokaciji

Novosti 20.07.2023.

Elite Travel - obavijest o novoj lokaciji

Ovim putem vas obavještavamo kako je Elite Travel poslovnica u Zagrebu preselila na novu lokaciju. Nova poslovnica počela je sa radom u ponedjeljak, 24.7.2023. na novoj adresi na Radničkoj cesti.

Sicilija: Biser Sredozemlja čeka da ga otkrijete

Novosti 18.09.2023.

Sicilija: Biser Sredozemlja čeka da ga otkrijete

Sicilija, najveći otok u Sredozemnom moru, izaziva oduševljenje svojom bogatom poviješću, jedinstvenom kulturom, aromatičnom hranom i gostoljubivim ljudima.

5 nezaboravnih iskustava koja možete doživjeti jedino na krstarenju

Novosti 13.09.2023.

5 nezaboravnih iskustava koja možete doživjeti jedino na krstarenju

Krstarenja se često percipiraju kao luksuzna avantura s brodskim restoranima, bazenima, i egzotičnim lukama kao pozadinom. Međutim, što je to što čini krstarenja posebnima i neusporedivima s drugim…

Krstarenje - savršen odmor za sve generacije

Novosti 13.09.2023.

Krstarenje - savršen odmor za sve generacije

Kada razmišljate o svojem idućem odmoru, vjerojatno se prvo prisjetite klasičnih destinacija poput plaža, planina ili gradova. Međutim, postoji jedna vrsta odmora koja kombinira luksuz, avanturu…

Tri bisera egipatske obale - Sharm El Sheikh, Hurghada i Makadi Bay

Novosti 13.09.2023.

Tri bisera egipatske obale - Sharm El Sheikh, Hurghada i Makadi Bay

U nepreglednom nizu destinacija koje krase obalu Sredozemnog mora, tri egipatska bisera - Sharm El Sheikh, Hurghada i Makadi Bay - ističu se kao dragulji koje ne biste smjeli propustiti.

Elite Travel ponosan na ponovno osvajanje Travelife certifikata

Novosti 12.09.2023.

Elite Travel ponosan na ponovno osvajanje Travelife certifikata

Donosimo izvanredne vijesti. Elite Travel je ponovno osvojio prestižni Travelife certifikat! Ova vijest je ne samo priznanje našem predanom radu i strasti prema putovanjima, već i potvrda da smo ostvarili…

Istanbul u jesen: Spoj prošlog i sadašnjeg u gradu na dva kontinenta

Novosti 06.09.2023.

Istanbul u jesen: Spoj prošlog i sadašnjeg u gradu na dva kontinenta

Istanbul, grad s bogatom poviješću i fascinantnom kulturnom baštinom, ima nevjerojatnu sposobnost da spoji prošlost i sadašnjost na način koji ostavlja putnike bez daha.

Njemačka i Danska top 20 zanimljivosti

Novosti 07.12.2022.

Njemačka i Danska top 20 zanimljivosti

Njemačka i Danska trenutno su u centru pažnje ljubitelja sportskih natjecanja. Mi Vam donosimo malo drugačiji pogled na ove dvije države. Predstavljamo 20 najzanimljivijih činjenica i rekorda o ovim…

Hvar, kralj hrvatskih otoka

Novosti 07.12.2022.

Hvar, kralj hrvatskih otoka

Otok Hvar godinama je već top odredište svjetske elite. Osim neospornih prirodnih ljepota Hvar može pružiti zanimljive kulturne i gastronomske užitke. Stoga smo Vam priredili fantastične ponude…

Dvorci Loire – korisne informacije za putovanje

Novosti 07.12.2022.

Dvorci Loire – korisne informacije za putovanje

Smješten u srcu doline Loire, između Boisa i Amboisea, i uvršten u Unescovu Svjetsku baštinu, Chaumont-sur-Loire ponajprije je poznat po dvorcu koji zauzima izniman položaj na obronku iznad rijeke…

Upoznajte Valenciu – grad zabave, kulture i gastronomije

Novosti 07.12.2022.

Upoznajte Valenciu – grad zabave, kulture i gastronomije

Ova raskošna katedrala izrađena je u mnoštvu stilova (gotika, renesansa, barok, neoklasicizam) i jedna je od najvećih atrakcija u Valenciji.

Predsjednik Uprave Elite Travel imenovan članom Odbora za održivost ECTAA

Novosti 07.12.2022.

Predsjednik Uprave Elite Travel imenovan članom Odbora za održivost ECTAA

Na redovnom polugodišnjem sastanku ECTAA – The European Travel Agents ‘and Tour Operators Association, od 8. do 10. studenog 2021. u Bruxellesu, kojim je obilježena 60. obljetnica osnutka ECTAA,…

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »