Varaždin i Međimurje

Varaždin i Međimurje
Varaždin i Međimurje
Datumi putovanja: 23.10.2020, 13.11.2020

VARAŽDIN I MEĐIMURJE
3 dana / 2 noćenja autobusom iz Zagreba
POLASCI: 23.-25.10., 13.-15.11.2020. GARANTIRANI POLAZAK

Eliteplus: neograničeno kupanje u „The Temple of Life“ bazenskom kompleksu Life Class Terme Sveti Martin

1. ZAGREB – VARAŽDIN – ŽABNIK - MLIN NA MURI - SV.MARTIN NA MURI 
Polazak autobusa u 07:00 sati s dogovorenog mjesta. Slijedi vožnja prema Varaždinu, baroknom gradu, povijesnom i kulturnom središtu najstarije županije u Hrvatskoj. Slijedi šetnja gradom u pratnji vodiča: gradska viječnica, varaždinska katedrala, Stančićevi trg, Stari Grad…Nakon kratkog odmora slijedi nastavak putovanja prema Žabniku, najsjevernijoj točki Hrvatske do Mlinu na Muri. Mlin su izgradili domaći majstori a bilo ih je na desetke prošlog stoljeća uz rijeku Muru. Nestankom mlinova ugasili su se i tradicijski obrti vezani uz gradnju i održavanje objekata. Posjet etnografskoj zbirci koja se nalazi na gornjem katu Mlinarske hiže. Nakon posjeta kratko slobodno vrijeme za kavu ili isprobavanje međimurskih specijaliteta. Nastavak putovanja u Sv. Martin na Muri, Life Class Terme Sveti Martin. Smještaj u Apartmane Regina 3*. Noćenje.

2. SV.MARTIN NA MURI – FARMA JELENA – DEGUSTACIJA VINA U VINSKOJ KUĆI HAŽIĆ
Doručak. Današnji dan možete iskoristiti za opuštanje i kupanje u The Temple of Life bazenskom kompleksu, fitness ili šetnju. Predlažemo vam odlazak na farmu jelena, muflona i divljih svinja  na kojoj možete uživati u interakciji sa životinjama. Nakon farme slijedi dlazak u vinsku kuću Hažić, na degustaciju međimurskog vina, čipsa od jabuke, soka od jabuke i bučinog ulja (uz doplatu). Noćenje.

3. SV.MARTIN NA MURI – OLDTIMER MUZEJ ŠARDI – ČAKOVEC - ZAGREB
Doručak. Slobodno prijepodne za kupanje u The Temple of Life bazenskom kompleksu. Odjava iz apartmana do 11 h. Nastavljamo putovanje prema Međimurskoj Selnici u kojoj se nalazi muzej oldtimera Šardi u kojem se nalazi jedinstvena zbirka oldtimera. Osim jedinstvene zbirke starih automobile, traktora, motora i ostalih prijevoznih sredstava u muzeju možete pronaći i druge oblike tradicijske kulturne baštine - replike starih zanatskih radionica s izvornim alatom, kolekciju starog oružja itd. Slijedi nastavak putovanja prema Čakovcu, upravno, gospodarsko i kulturno središte Međimurske županije. Slijedi razgled stare povijesne jezgre, crkva Sv. Nikole i franjevački samostan,franjevački trg,  spomenici Zrinskima, Novi dvor, …Slobodno vrijeme šetnju gradom, kavu i degustaciju poznate međimurske gibanice, zlevanke, krapce (s makom i bučom), kelešice (slane pogačice čiji je sastojak kosana mast a tradicionalno se peku na zeljovom listu)…Povratak u Zagreb u kasnim večernjim satima.  

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi:
First minute cijena 790kn, vrijedi do opoziva
Redovna cijena 890kn
Cijena jednokrevetne sobe na upit.

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz  turističkim autobusom, turističkog pratitelja tijekom putovanja, 3 noćenja s doručkom apartmanima Regina  3* u Life Class Terme Sveti Martin, neograničeno kupanje u „The Temple of Life“ bazenskom kompleksu, razglede prema programu, jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana.

Cijena aranžmana ne uključuje: troškove osobne prirode, ulaznice i karte, sve ono što nije navedeno pod cijena uključuje i putno osiguranje (preporučujemo).

Obvezna doplata: boravišna pristojba: 14 kn (plaća se na licu mjesta).

Fakultativne doplate:
odlazak vlakićem na farmu Jelena (OPG Perhoć) i degustacija u vinskoj kući Hažić (4 degustacije vina, degustacija čipsa od jabuke, degustacija soka od jabuke, domaći kruhići s bučinim uljem, minimum 20 prijavljenih putnika): 80 kn
etnografska zbirka Mlin na Muri: 25 kn
ulaznica za muzej starih automobile Šardi: 20 kn
doplata za smještaj u hotelu Spa Golfer 4*: 200 kn

Popusti: osoba na pomoćnom ležaju 70 kn

Minimalni broj putnika: 35

VAŽNE INFORMACIJE: Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje i može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama. Nevaljane putne isprave koje imaju za posljedicu odustajanje od putovanja ni u kojem slučaju ne obavezuju organizatora putovanja te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja. Molimo da provjerite točnost Vašeg imena i prezimena na ugovoru o putovanju u odnosu na putni dokument. Završnu obavijest o putovanju vam dostavljamo e-mailom najkasnije 2 dana prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, ime voditelja putovanja, naziv hotela i sl.). Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i Ugovora o putovanju. Svojim potpisom na Ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: Mondo travel d.o.o.

Odaberite termin:
Elite Travel d.o.o. Jurišićeva 30, 10000 Zagreb Croatia Tel: +385 (0)1 4817 370 & +385 (0)1 4817 371 Fax: +385 (0)1 4817 356
E-mail: Radno vrijeme: radnim danom 08:00h - 20:00h, subotom 09:00h - 13:00h, nedjeljom, blagdanima i državnim praznicima ne radimo