Rovinj Nova godina bus

Rovinj Nova godina bus
Datumi putovanja:

NOVA GODINA U ROVINJU
3 dana / 2 noćenja autobusom iz Zagreba 
31.12.2020.–2.1.2021. GARANTIRANI POLAZAK

Eliteplus: uključeni polupansioni, Hotel Eden 4* u Rovinju, svečana večera uz doček Nove godine, doček Nove godine u podne u Fužinama, mala grupa do 30 osoba 

1.dan ZAGREB – FUŽINE DOČEK NOVE GODINE U PODNE –ROVINJ │ SRETNA NOVA GODINA!
Polazak u 09:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva. Vožnja prema Fužinama gdje nas čeka jedan neuobičajni doček nove godine.  Od 2000. godine u Fužinama, slikovitom mjestu u središtu Gorskog kotara, organizira se svečani doček nove, odnosno ispraćaj stare godine. No, za razliku od drugih dočeka, ovaj se odvija na Silvestrovo točno u podne. Nakon dočeka kreće sobodno vrijeme I nastavak Putovanja prema Rovinju gdje se po dolasku smještamo u hotel Eden. Priprema za novogodišnju svečenu večeru uz živu muziku I šampanjac. SRETNA NOVA GODINA! Noćenje

2. dan ROVINJ – FAKULTATIVNI IZLET POREČ - VINSKA PROBA – MOTOVUN – ROVINJ
Kasni doručak. Predlažemo fakultativni izlet ili slobodan dan u Rovinju. Za sve koji se odluče za izlet očekuje posjet istarskim draguljima Poreču I Motovunu, koji su posebno atraktivni u blagdanskom ruhu. Vozimo se prema Poreču. Po dolasku šetnja Dekumanovom ulicom do najpoznatijeg spomenika, zaštićenog UNESCO-m, Eufrazijeve bazilike. Moguć posjet uz doplatu. Slobodno vrijeme. U nastavku posjet jednom od renomiranih istrarskih vinara gdje ćemo još jednom nazdraviti Novoj 2021-voj. Slijedi  dolazak u Motovun - po mnogima jedan od najljepših i najočuvanijih srednjovjekovnih gradova u Istri, a i šire. Na 277 m n.v. prostire se jedan od najljepših vidikovaca s pogledom na najveće istarsko nalazište tartufa  - Motovunsku šumu. Šetrnja gradom uz posjet napoznatijim znamenitostima: crkvi Sv. Stjepana, lapidariju, gradskim vratima, zidinama ( uz doplatu). Za potpuni doživljaj slijedi  degustacija proizvoda od tartufa. Povratak u Rovinj. Večera u hotelu. Noćenje.

3. dan ROVINJ – PULA – ZAGREB  
Nakon doručka odjava iz hotela. Vrijeme je da doživimo blagdanski duh Rovinja.  Krećemo prema “istarskoj Veneciji” u kojoj nas čeka predivna crkva sv. Eufemije na kraju “ulice umjetnika” – Grizije. Batane, bitinade, tipična venecijanska arhitektura …samo su dio doživljaja predivnog Rovinja. Slobodno vrijeme za šetnju i ručak.  Polazak prema antičkoj Puli. Šetnju započinjemo obilaskom jedne od najočuvanijih rimskih arena u svijetu, sagrađena u 1. stoljeću i po veličini je šesti amfiteatar u svijetu. U rimsko je doba služio za održavanje krvavih borbi gladijatora, dok danas služi prvenstveno kao pozornica za razne kulturne događaje, dok se u prostorijama ispod same Arene nalazi muzej u kojem se mogu vidjeti eksponati iz antičkog doba… Ulazak u amfiteatar je moguć u slobodno vrijeme.  U nastavku obilazak gradskih vrata I zidina, slavoluk Sergijevaca i Augustov hram. Slobodno vrijeme. Povratak prema Zagrebu u kasnim poslijepodnevnim satima.

Cijena  aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi:
1.290 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 850 kuna
Minimalni broj putnika: 25, maksimalni 35.

Cijena uključuje: prijevoz  turističkim autobusom prema program, voditelja putovanja tijekom putovanja, sve razglede prema program, 2 noćenja s doručkom u hotelu Eden 4* u Rovinju, piće dobrodošlice, doček Nove godine 31.12. - živa glazba, čaša pjenušca po osobi, svečana večera, večera 1.1.2021., korištenje Wellnes i Spa Zone, 20% popusta na sve tretmane u wellnessu hotela, razgledavanja prema program, jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana.

Obavezna doplata: boravišna pristojba i osiguranje 30 kn, plaćanje na licu mjesta

Cijena ne uključuje: ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje, karte javnog gradskog prijevoza, doplate za izlete i obroke koji nisu prema programu, osobne troškove, pića i napojnice te ostalo što nije navedeno pod cijena uključuje, osiguranje od otkaza putovanja (preporučujemo).

Informativne cijene ulaznica / izleta:
- ulaznica u Eufrazoijevu baziliku  40 kn ( moguća promjena cijene)
- ulaznica za motovunske zidine 20 kn
- fakultativni izlet Poreč, vinska proba i Motovun - 230 kn odrasli, 100 kn djeca ( uključen prijevoz, vođenje, vinska proba i degustacija proizvoda od  tartufa)- min 20 pax (cijena vrijedi za gotovinu, za kartično plaćanje unaprijed u agenciji se uvećeva za 6%).

Popusti:
- Djeca do 12 godina na pomoćnom ležaju u pratnji dvije odrasle osobe 150 kn
- Odrasla osoba na pomoćnom ležaju 70 kn

Važne informacije: Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje i može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama. Nevaljane putne isprave koje imaju za posljedicu odustajanje od putovanja ni u kojem slučaju ne obavezuju organizatora putovanja te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja. Molimo da provjerite točnost Vašeg imena i prezimena na ugovoru o putovanju u odnosu na putni dokument (osobna iskaznica). Završnu obavijest o putovanju vam dostavljamo e-mailom najkasnije 2 dana prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, ime voditelja putovanja, naziv hotela i sl.). Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i Ugovora o putovanju. Svojim potpisom na Ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: Mondo travel d.o.o.

Elite Travel d.o.o. Jurišićeva 30, 10000 Zagreb Croatia Tel: +385 (0)1 4817 370 & +385 (0)1 4817 371 Fax: +385 (0)1 4817 356
E-mail: Radno vrijeme: radnim danom 08:00h - 20:00h, subotom 09:00h - 13:00h, nedjeljom, blagdanima i državnim praznicima ne radimo