Nova godina - Malta

Nova godina - Malta
Nova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - Malta

calendar view day

Zabavite se, opustite i upoznajte neobičnu mješavinu Orijenta i Sredozemlja na Malti i Gozu, otočkoj državici zanimljive i burne povijesti, iznenađujućih krajolika i bogate turističke ponude.

Datumi putovanja: 29.12.2018

NOVA GODINA NA MALTI

29.12.2018.-2.1.2019. *garantirano

Posebnim zrakoplovom iz Zagreba 5 dana/4 noći

1. dan.: ZAGREB - MALTA

Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija u ranim jutarnjim satima dva sata prije polijetanja zrakoplova prema Malti. Po slijetanju na Maltu ukrcaj u autobus i panoramska vožnja otokom do glavnog grada Vallette. Izlet u pratnji lokalnog vodiča uključuje šetnju kroz živopisne ulice Vallette, posjećujemo bogato ukrašenu konkatedralu sv. Ivana u čijoj se raskošnoj baroknoj unutrašnjosti ističe Caravaggiova slika izložena u oratoriju kao i crkveni muzej s prekrasnom zbirkom flamanskih tapiserija. Nastavljamo šetnju razgledom najvažnijih povijesnih građevina te dvorišta, kao i vrtova Baracca, izgrađenih na vrhu obrambenih zidina koje okružuju ovaj veličanstveni grad. Vrtove su dali urediti vitezovi sv. Ivana na vidikovcu s prekrasnim pogledom na Veliku luku i utvrđena Tri Grada. Slobodno vrijeme u centru za kupovinu suvenira, kavu i kolače, itd. Transfer do hotela u dogovoreno vrijeme, smještaj i kraći odmor, zatim informativni sastanak kod recepcije hotela s pratiteljima i lokalnim vodičima. Slobodno vrijeme za šetnju živahnim turističkim područjem ili večernju zabavu u poznatom Pacevilleu. Noćenje.

2. dan: MALTA - GOZO

Doručak. Cjelodnevni fakultativni izlet „Otkrijte Gozo“ (prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana) ili slobodno vrijeme na Malti. Gozo je jedan od dva preostala naseljena otoka u malteškom arhipelagu, povezan s Maltom čestim trajektnim linijama (oko 20 minuta vožnje), a vegetacija, brdašca i stjenovite hridi čine tipičan reljef otoka. Nakon pristajanja u luci Mgarr na Gozu slijedi autobusni razgled najpoznatijih lokacija: posjet glavnom gradu otoka Victoria, zaljevu Dwejra i prirodnom čudu Inland Sea, laguni koja je ujedno i najniža točka Goza te strmim stijenama u zaljevu Xlendi. Slijedi ručak u tri slijeda u lokalnom restoranu (uključen u cijenu fakultativnog izleta). Nastavljamo razgledom pretpovijesnih hramova Ggantije, najstarijih izgrađenih hramova na svijetu. Budući da je otok Gozo poznat i po lokalnim rukotvorinama od vune i čipke, ali i medu i siru, posjetit ćemo i tipične štandove gdje ćete isto moći razgledati ili kupiti. Povratak trajektom na Maltu, te transfer do hotela. Noćenje.

3. dan: MALTA

Nakon doručka predlažemo cjelodnevni fakultativni „Izlet po otoku“ (prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana), a za one koji se ne odluče za izlet - slobodan dan za osobne programe. Izlet započinjemo vožnjom do gradića Mosta gdje ćemo razgledati impozantnu crkvu s velikom kupolom „Mosta Dome“; nakon Moste uputit ćemo se u Mdinu – “Tihi grad”, nekadašnji glavni grad Malte, obavijen ozračjem spokoja. Mdina je jedan od najboljih europskih primjera drevnog grada opasanog zidinama i izvanredan u svojoj mješavini srednjovjekovne i barokne arhitekture. Grad je nosio različita imena ovisno o njegovim vladarima i ulogama, ali ga njegovo srednjovjekovno ime najbolje opisuje; Citta' Notabile odnosno plemeniti grad, upravo zbog činjenice da je od 12. st. bio dom raznih plemenitaških obitelji. Nakon organiziranog ručka slijedi vožnja do predivnih litica „Dingli“ na sjeverozapadnoj obali Malte odakle se pruža fantastičan pogled na otvoreno more. Posljednja stanica ovog izleta bit će osebujan botanički vrt „San Anton“ u sklopu kojeg se nalazi i predsjednička palača. Povratak u hotel i slobodno vrijeme za pripreme za novogodišnju noć. Gostima koji ne žele organizirani doček Nove godine u hotelu predlažemo odlazak u Vallettu gdje se novogodišnja zabava odvija uz živu glazbu na ulicama i trgovima (organizacija dočeka Nove godine na ulicama i trgovima u isključivoj je nadležnosti gradskih turističkih ureda), ili u Paceville, poznati dio St. Juliansa, u kojem se nalaze mnogobrojni barovi i klubovi.

4. dan.: MALTA  Sretna Nova 2019.!

Kasniji doručak, slobodno vrijeme za odmor i šetnju ili kratki fakultativni izlet, vožnju brodom „Harbour Cruise“  u trajanju od cca. 2 sata (prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana). U luci Slieme ukrcaj na brod i plovidba prekrasnim prirodnim lukama Slieme i Vallette. Plovit ćemo između tvrđava i dokova Vallette, labirintom zaljeva i pristaništa s nezaboravnim pogledom na glavni grad Malte i utvrđena Tri grada (Three Cities). S morske strane vidjet ćemo Veliku luku (Grand Harbour), jednu od najljepših, najpoznatijih i najvećih prirodnih luka svijeta, zbog koje su mnogi osvajali Maltu, a danas je omiljena među fotografima. U Sliemi nas očekuje šarolika mješavina trgovina i kavana uz promenadu, s pogledom preko zaljeva na kupole i zidine Viteškog grada. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.                                                                 

5. dan: MALTA - ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela. Predlažemo poludnevni fakultativni izlet „Marsaxlokk i Tri grada“. Vožnja do tri stara utvrđena grada: Vittoriosa, Cospicua i Senglea. Panoramska vožnja i šetnja ulicama Vittoriose do izvidnice (vedette) otkud se pruža pogled na cijelu Veliku luku (Grand Harbour). Odlazak prema mirnom zaljevu Marsaxlokk, najpoznatijem ribarskom selu Malte gdje ćemo vidjeti luzzu – tipične malteške ribarske čamce usidrene po čitavom zaljevu, čije se tradicionalne žive boje ponavljaju na štandovima popularne tržnice uzduž čitave promenade. Slobodno vrijeme za osobne programe i ručak. Po završetku izleta povratak u hotel. Transfer do zračne luke te let posebnim zrakoplovom prema Zagrebu.

U PONUDI SU 3 HOTELA TE CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI U CIJENOM NAJPOVOLJNIJOJ SOBI IZNOSI KN:

HOTEL ALEXANDRA 3*, OD KN: 3.390

http://www.alexandrahotelmalta.com/


PLAZA REGENCY HOTEL 3*, OD KN: 3.590 - PRODANO!!!

http://www.plazahotelsmalta.com/

 

BE HOTEL 4* OD KN: 3.990

https://behotelmalta.com/en

 

HOTEL URBAN VALLEY RESORT 4* OD KN: 3.890

https://urbanvalleyresort.com/

 

OBAVEZNA DOPLATA ZA ZRAKOPLOVNE PROSTOJBE PO OSOBI: 690 kn

CIJENA PAKET-ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz posebnim zrakoplovom na relaciji Zagreb–Malta–Zagreb, transfere na odredištu (zrakoplovna luka–hotel–zrakoplovna luka), smještaj u odabranim hotelima prema ponudi, voditelja putovanja, razgled Vallette s ulazom u katedralu, te troškove organizacije i prodaje 

CIJENA PAKET-ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: zrakoplovne pristojbe, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, karte javnog prijevoza, fakultativne sadržaje i izlete, napojnicu vozačima i vodičima, putno osiguranje, troškove osobnih narudžbi te turističku pristojbu (Eco Tax) u iznosu od 0,50 EUR po osobi po noćenju (plaćanje na licu mjesta)

NOVOGODIŠNJA VEČERA: Za sve goste koji koriste uslugu polupansiona obavezna je nadoplata za novogodišnju večeru. Gosti s uslugom noćenje/doručak mogu fakultativno uplatiti novogodišnju večeru. Novogodišnja večera u hotelima organizirana je u skladu s lokalnim običajima koji podrazumijevaju bogatiji meni za silvestarsku večeru i kraći prigodni program.

Doplate za fakultativne izlete (cijena po osobi–prijave i uplate isključivo prilikom rezervacije aranžmana):

IZLET „OTKRIJTE GOZO“; Cjelodnevni izlet brodom i autobusom s uključenim ručkom - cijena: 430 kn; djeca do 12 godina: 230 kn

IZLET „PO OTOKU“; Cjelodnevni izlet autobusom s uključenim ručkom - cijena: 390 kn; djeca do 12 godina: 200 kn

IZLET „HARBOUR CRUISE“Kraći izlet brodom (transfer do luke) od cca. 2 sata, ručak nije uključen - cijena: 160 kn; djeca do 12 godina: 80 kn

IZLET „MARSAXLOKK I TRI GRADA“; Poludnevni izlet autobusom, ručak nije uključen, cijena: 240 kn; djeca do 12 godina: 120 kn

VAŽNA NAPOMENA: Red letenja podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku prije polaska na put, kao i tijekom samog putovanja. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji najkasnije 3 dana prije puta. Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom fakultativnih izleta, sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilazaka tijekom razgleda. Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Atlas zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%.

Odaberite termin:

garantirani polazak

 • Nova godina

  Nova godina - Malta
  Nova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - Malta
  Hotel, PLAZA REGENCY 3*, soba standard
  Noćenje s doručkom
  29.12.2018 - 02.01.2019
  3.590 KN Po osobi
  Pošaljite upit

  Opis

  PLAZA REGENCY HOTEL 3*

  http://www.plazahotelsmalta.com/

  Položaj/hotel: smješten na čuvenoj promenadi Slieme, nedaleko od Pacevillea; hotel se sastoji od dvije zgrade povezane mostom u visini šestog kata, koje zajedno čine jednu hotelsku cjelinu sa sljedećim sadržajima: vanjski i unutarnji bazen, pizzeria, dva bara, kavana Cara's (jedna od najpopularnijih na otoku radi kave i kolača koje poslužuje); internet cafe; Wi-Fi uz doplatu na recepciji.

  Sobe standard: klimatizirane; kupaonica (kada ili tuš/WC, sušilo za kosu), LCD TV, sef (uz doplatu), telefon, wifi (uz doplatu). Standard sobe imaju prozor, a gledaju na unutrašnjost hotela. Standard sobe s bočnim pogledom ili s direktnom pogledom na more dodatno imaju balkon/terasu.

  Superior sobe: opremljene kao i standard sobe, a dodatno imaju: mini bar (puni se na zahtjev, uz doplatu) i kuhalo za vodu (za kavu ili čaj).

  Usluga: noćenje/doručak, bife doručak, mogućnost doplate za polupansion (bife večera).

  Cijena paket-aranžmana po osobi:

  SOBA 1/2+1 STANDARD                                                             FM 3.390 kn / 3.590 kn

  SOBA 1/2+1 STANDARD BOČNI POGLED MORE                    FM 3.590 kn / 3.790 kn

  SOBA 1/2+1 STANDARD DIR. POGLED MORE                        FM 3.790 kn / 3.990 kn

  FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

   

  Doplata za 1/1 sobu: 790 kn

  POPUST za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju:  - 200 kn

  POPUST za dijete od 2-12 godina u pratnji dvije odrasle osobe na pomoćnom ležaju:  - 600 kn

  Doplata za polupansion (uključuje novogodišnju večeru): odrasli 510 kn; djeca 2-12 godina 370 kn

  Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: odrasli 310  kn, djeca 260 kn

  Doplate

  • Izlet po otoku: 390.00 KN
  • Izlet Harbour cruise: 160.00 KN
  • Izlet Masaxlokk i 3 grada: 240.00 KN
  • Doplata za polupansion (uključuje novogodišnju večeru ) - Regency Plaza: 510.00 KN
  • Doplata za polupansion (uključuje novogodišnju večeru ) - Regency Plaza, djeca: 370.00 KN
  • Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak - hotel Regency Plaza: 310.00 KN
  • Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak - hotel Regency Plaza, djeca: 260.00 KN
  • Zrakoplovne pristojbe: 690.00 KN
  • Izlet Gozo: 430.00 KN
 • Nova godina

  Nova godina - Malta
  Hotel, REGENCY PLAZA 3* - soba standard, bočni pogled more
  Noćenje s doručkom
  29.12.2018 - 02.01.2019
  3.790 KN Po osobi
  Pošaljite upit

  Doplate

  • Izlet po otoku: 390.00 KN
  • Izlet Harbour cruise: 160.00 KN
  • Izlet Masaxlokk i 3 grada: 240.00 KN
  • Doplata za polupansion (uključuje novogodišnju večeru ) - Regency Plaza: 510.00 KN
  • Doplata za polupansion (uključuje novogodišnju večeru ) - Regency Plaza, djeca: 370.00 KN
  • Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak - hotel Regency Plaza: 310.00 KN
  • Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak - hotel Regency Plaza, djeca: 260.00 KN
  • Zrakoplovne pristojbe: 690.00 KN
  • Izlet Gozo: 430.00 KN
 • Nova godina

  Nova godina - Malta
  Hotel, REGENCY PLAZA 3*- soba standard, pogled more
  Noćenje s doručkom
  29.12.2018 - 02.01.2019
  3.990 KN Po osobi
  Pošaljite upit

  Doplate

  • Izlet po otoku: 390.00 KN
  • Izlet Harbour cruise: 160.00 KN
  • Izlet Masaxlokk i 3 grada: 240.00 KN
  • Doplata za polupansion (uključuje novogodišnju večeru ) - Regency Plaza: 510.00 KN
  • Doplata za polupansion (uključuje novogodišnju večeru ) - Regency Plaza, djeca: 370.00 KN
  • Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak - hotel Regency Plaza: 310.00 KN
  • Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak - hotel Regency Plaza, djeca: 260.00 KN
  • Zrakoplovne pristojbe: 690.00 KN
  • Izlet Gozo: 430.00 KN
 • Nova godina

  Nova godina - Malta
  Nova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - Malta
  Hotel, ALEXANDRA 3* - soba comfort
  Noćenje s doručkom
  29.12.2018 - 02.01.2019
  3.390 KN Po osobi
  Pošaljite upit

  Opis

  HOTEL ALEXANDRA 3*

  http://www.alexandrahotelmalta.com/

  Položaj/hotel: idealno smješten u srcu St. Juliansa, ima restoran, lobby bar, vanjski i unutarnji bazen, jacuzzi, saunu, spa i konferencijsku dvoranu. Hotel ima ukupno 188 soba i 22 apartmana smještenih na 6 katova, od kojih svi uživaju u udobnosti balkona.

  Sobe: klimatizirane; kupaonica (kada ili tuš/WC), SAT TV, wifi (uz doplatu), sef (uz doplatu), balkon.

  Usluga: noćenje/doručak, bife doručak, mogućnost doplate za polupansion.

  Cijena paket-aranžmana po osobi:

  SOBA 1/2+1 COMFORT                                            FM 3.190 kn / 3.390 kn

  FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

  Doplata za 1/1 sobu: 790 kn

  POPUST za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju:   - 200 kn. POPUST za dijete od 2-12 godina u pratnji dvije odrasle osobe na pomoćnom ležaju:  - 600 kn

  Doplata za polupansion (uključuje novogodišnju večeru): odrasli 840 kn, djeca 610 kn. Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: odrasli 470 kn, djeca 240 kn

  Doplate

  • Polupansion za dijete: 610.00 KN
  • Izlet po otoku: 390.00 KN
  • Izlet Harbour cruise: 160.00 KN
  • Izlet Masaxlokk i 3 grada: 240.00 KN
  • Doplata za polupansion (uključuje novogodišnju večeru : 840.00 KN
  • Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: 470.00 KN
  • Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: 240.00 KN
  • Zrakoplovne pristojbe: 690.00 KN
  • Izlet Gozo: 430.00 KN
 • Nova godina

  Nova godina - Malta
  Nova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - MaltaNova godina - Malta
  Hotel, BE HOTEL 4* - soba standard bez balkona
  Noćenje s doručkom
  29.12.2018 - 02.01.2019
  4.190 KN Po osobi
  Pošaljite upit

  Opis

  BE HOTEL 4*

  https://behotelmalta.com/en

  Smještaj/hotel: butik hotel, smješten u gradu St. Julian's, na pješačkoj udaljenosti od poznate pješčane plaže u zaljevu St. George (200 m) i u neposrednoj blizini četvrti Paceville, okružen brojnim restoranima i barovima, te živahnim noćnim životom

  Sobe: prostrane i moderno opremljene, sve smještajne jedinice su klimatizirane, s mini-barom. Sobe su smještene u dva krila i sve imaju LCD TV sa satelitskim programima, kupaonice imaju sušilo i besplatni kozmetički pribor. Sve jedinice imaju besplatni Wi-Fi.

  Usluga: noćenje/doručak, bife doručak; mogućnost doplate za polupansion (bife večera).

  Cijena paket-aranžmana po osobi:

   

  SOBA 1/2+1 STANDARD BEZ BALKONA                                FM 3.990 kn / 4.190 kn

  SOBA 1/2     STANDARD S BALKONOM                                 FM 4.190 kn / 4.390 kn

  SOBA 1/2     SUPERIOR S BALKONOM                                  FM 4.390 kn / 4.590 kn

  FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

  Doplata za 1/1 sobu (neovisno o tipu sobe): 1.190 kn

  POPUST za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju:  - 400 kn. POPUST za dijete od 2-12 godina u pratnji dvije odrasle osobe na pomoćnom ležaju:  - 1.200 kn

  Doplata za polupansion (uključuje novogodišnju večeru): odrasli 860 kn, djeca 430 kn. Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: odrasli 420 kn, djeca 210 kn 

  Doplate

  • Izlet po otoku: 390.00 KN
  • Izlet Harbour cruise: 160.00 KN
  • Izlet Masaxlokk i 3 grada: 240.00 KN
  • Doplata za polupansion (uključuje novogodišnju večeru), BE hotel: 860.00 KN
  • Doplata za polupansion (uključuje novogodišnju večeru), Be hotel, djeca: 430.00 KN
  • Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: 420.00 KN
  • Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: 210.00 KN
  • Zrakoplovne pristojbe: 690.00 KN
  • Izlet Gozo: 430.00 KN
 • Nova godina

  Nova godina - Malta
  Hotel, BE HOTEL 4* - soba strandard s balkonom
  noćenje
  29.12.2018 - 02.01.2019
  4.390 KN Po osobi
  Pošaljite upit

  Doplate

  • Izlet po otoku: 390.00 KN
  • Izlet Harbour cruise: 160.00 KN
  • Izlet Masaxlokk i 3 grada: 240.00 KN
  • Doplata za polupansion (uključuje novogodišnju večeru), BE hotel: 860.00 KN
  • Doplata za polupansion (uključuje novogodišnju večeru), Be hotel, djeca: 430.00 KN
  • Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: 420.00 KN
  • Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: 210.00 KN
  • Zrakoplovne pristojbe: 690.00 KN
  • Izlet Gozo: 430.00 KN
 • Nova godina

  Nova godina - Malta
  Hotel, BE HOTEL 4* - soba superior s balkonom
  Noćenje s doručkom
  29.12.2018 - 02.01.2019
  4.590 KN Po osobi
  Pošaljite upit

  Doplate

  • Izlet po otoku: 390.00 KN
  • Izlet Harbour cruise: 160.00 KN
  • Izlet Masaxlokk i 3 grada: 240.00 KN
  • Doplata za polupansion (uključuje novogodišnju večeru), BE hotel: 860.00 KN
  • Doplata za polupansion (uključuje novogodišnju večeru), Be hotel, djeca: 430.00 KN
  • Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: 420.00 KN
  • Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: 210.00 KN
  • Zrakoplovne pristojbe: 690.00 KN
  • Izlet Gozo: 430.00 KN
 • Nova godina

  Hotel, URBAN VALLEY RESORT 4* - soba corner suite
  Noćenje s doručkom
  29.12.2018 - 02.01.2019
  3.890 KN Po osobi
  Pošaljite upit

  Opis

  Položaj/hotel: novi hotel smješten u San Gwannu odnosno Kappari; hotel se nalazi u mirnoj četvrti, samo 15 minuta vožnje od Vallette. Ima 2 restorana, bar, dva vanjska bazena, tenisko igralište.

  Sobe: klimatizirane; kupaonica (kada ili tuš/WC), SAT TV, wifi, sef (uz doplatu)

  Usluga: noćenje/doručak, bife doručak, mogućnost doplate za polupansion

  Doplate

  • Doplata za polupansion s uključenom novogodišnjom večerom: 940.00 KN
  • Doplata za polupansion s uključenom novogodišnjom večerom - djeca do 12 godina: 470.00 KN
  • Izlet po otoku: 390.00 KN
  • Izlet Harbour cruise: 160.00 KN
  • Izlet Masaxlokk i 3 grada: 240.00 KN
  • Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: 420.00 KN
  • Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: 210.00 KN
  • Zrakoplovne pristojbe: 690.00 KN
  • Izlet Gozo: 430.00 KN
Elite Travel d.o.o. Jurišićeva 30, 10000 Zagreb Croatia Tel: +385 (0)1 4817 370 & +385 (0)1 4817 371 Fax: +385 (0)1 4817 356
E-mail: Radno vrijeme: radnim danom 08:00h - 20:00h, subotom 09:00h - 13:00h, nedjeljom, blagdanima i državnim praznicima ne radimoNa ovoj web stranici koristimo kolačiće

Elite Travel koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Detaljne postavke kolačića možete kontrolirati i mijenjati u svom web pregledniku. Više o kolačićima