Malta iz Zagreba

Malta iz Zagreba
Malta iz ZagrebaMalta iz ZagrebaMalta iz ZagrebaMalta iz ZagrebaMalta iz ZagrebaMalta iz ZagrebaMalta iz ZagrebaMalta iz ZagrebaMalta iz ZagrebaMalta iz ZagrebaMalta iz Zagreba

calendar view day

MALTA

Otok/država bogate povijesti, predivnog mora, vrhunske gastronomije i bogate turističke ponude

Polasci avionom iz Zagreba 21.7., 28.7., 4.8., 8 dana

Malta i malteško otočje puni su slikovitih užurbanih gradova, ali i nevjerojatnih plaža, uvala i prirodnih ljepota. Možete birati između pješčanih i stjenovitih plaža, onih osamljenih, ili pak onih „turističkih“ sa suncobranima i ležaljkama, gdje je atmosfera živahnija.

Datumi putovanja:

Okvirni sat letenja: Polazak iz Zagreba u nedjelju u ranim jutarnjim satima oko 01:00 h; dolazak na Maltu u nedjelju oko 2:55 h ujutro*. Povratak s Malte je u subotu oko 22:25 h; dolazak u Zagreb u nedjelju oko 0:20 h ujutro*. Smještaj u hotelima rezerviran je za 7 noćenja kako bi se po dolasku odmah prijavili u vaše sobe. Po međunarodnim pravilima, ulazak u sobe moguć je nakon 16 h, a izlazak najkasnije do 12 h. Zadnji dan, svi gosti koristiti će večere u slučaju da imaju rezerviranu uslugu polupansiona, te će svim gostima na raspolaganju biti zajednička prostorija  u kojima će biti moguće ostaviti vlastite stvari do polaska transfera prema zračnoj luci (u kasnim večernjim satima).

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz posebnim zrakoplovom na relaciji Zagreb – Malta – Zagreb,pristojbe u zrakoplovnim lukama, prijevoz prtljage zrakoplovom (u charteru do 15 kg), transfere na odredištu (zrakoplovna luka –hotel –zrakoplovna luka), smještaj u odabranim objektima prema ponudi, predstavnika na Malti, te troškove organizacije i prodaje.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: obroke drugačije od navedenih, putno zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljagei osiguranje od rizika otkaza putovanja, prijenos prtljage u zrakoplovnim lukama, napojnicu vozačima i vodičima, najam opreme na plažama, fakultativne sadržaje, kao ni druge usluge koje nisu navedene. Obavezna doplata za ekološku pristojbu 5 eur/osoba na licu mjesta (18+god)

LJETOVALIŠTA

ST. JULIAN'S Najveće i najposjećenije turističko središte Malte koje krase zanimljive zgrade i palače iz doba britanske vladavine. Uz uvale, pješčane i stjenovite plaže, ovdje je i mnoštvo turističkih sadržaja. Izuzetno bogat noćni život odvija se u dijelu grada Paceville, gdje ćete pronaći bezbroj različitih klubova, raznolikih ponuda i raznovrsne glazbe – za svačiji ukus ponešto.

Glavni grad Valletta, koji je dio svjetske baštine UNESCO-a, udaljen je svega 10-tak te povezan redovnim lokalnim autobusnim linijama.

SLIEMA Slikovito turističko mjesto Sliema nalazi se oko 7 km od glavnog grada Vallette, s kojim je povezana lokalnim autobusnim linijama. Sliema ima predivnu, popularnu, 3 km dugu promenadu uz more, okruženu zgradama i palačama iz doba britanske vladavine. Ovdje će te naići na odličan šoping, barove, restorane i razne sportske sadržaje. Poželite li se osvježiti i okupati u moru, dovoljno je da se s promenade spustite stepenicama i naći ćete se na uređenoj stjenovitoj plaži. Šetnjom uz more stiže se brzo i do St. Julian'sa, susjednog gradića.

BUGIBBA/QAWRA Turističko središte Bugibba na sjeveru Malte, u zaljevu St Paul's, odište nešto modernijim duhom od klasične Malte, te je idealno polazište za istraživanje okolice. Iako slovi za nešto mirniju zonu od Slieme i St Julian's-a, ipak ne nedostaje bogatog sadržaja tijekom ljetnih mjeseci uz veliki izbor barova i restorana, te neizostavnih uvala i plaža. Promenadom uz more povezana je s obližnjom gradićem Qawra, idealnim ljetnim utočištem povijesnog šarma, a od nedavno i s uređenom pješčanom plažom ispred Malta National Aquarium-a.

Od glavnog mjesta Valetta ove zone udaljene su oko 17 km, te povezane redovnim autobusnim linijama.

MELLIEHA  Mellieha je najsjevernije mjesto na Malti, i jedna od najpolularnijih ljetnih turistička zona radi poznatih pješčanih plaža (Ghadira Bay, Golden Bay) i svojih prirodnih ljepota. Njezina najveća plaža Ghadira idealna je za obitelji s malom djecom radi plitkog mora uz obalu. U neposrednoj blizini nalazi se i jedna od najpoznatijih turističkih atrakcija „Popaye Village“ gdje je 1980. godine snimljen film o popularnom istoimenom junaku.

Elite Travel d.o.o. Jurišićeva 30, 10000 Zagreb Croatia Tel: +385 (0)1 4817 370 & +385 (0)1 4817 371 Fax: +385 (0)1 4817 356
E-mail: Radno vrijeme: radnim danom 08:00h - 20:00h, subotom 09:00h - 13:00h, nedjeljom, blagdanima i državnim praznicima ne radimo