Madrid iz Dubrovnika

Madrid iz Dubrovnika
Madrid iz DubrovnikaMadrid iz DubrovnikaMadrid iz DubrovnikaMadrid iz DubrovnikaMadrid iz DubrovnikaMadrid iz Dubrovnika
Datumi putovanja: 03.04.2018, 16.10.2018, 23.10.2018

MADRID IZ DUBROVNIKA

direktni letovi zrakoplovom  03.-07.04. / 16.-20.10. / 23.-27.10.2018.

Elite travel +: hotel centralno lociran 

Kraljevski Madrid, prijestolnica Španjolske, grad od pet milijuna stanovnika, širom otvara svoja vrata i dopušta ulazak u najskrivenije dijelove starog srednjovijekovnog grada u kombinaciji sa modernom arhitekturom.


DUBROVNIK - MADRID

Sastanak putnika u Zračnoj luci Dubrovnik kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Direktan let zrakoplovom Norwegian Air za Madrid u 10,40 sati. Po dolasku u 13,40 sati slijedi razgled španjolske prijestolnice uz pratnju službenog vodiča: Kio Puerta - Paseo de la Castellana, jedna od najdužih i najširih gradskih avenija - stadion Santiago Bernabeu - Plaza Colón, Kolumbov trg - fontana Cibeles, jedna od najljepših gradskih Fontana - Gran Vía, jedna od najživahnijih i najpopularnijih gradskih ulica - Plaza España, trg na kojemje smješten spomenik Cervantesu i njegovim likovima iz romana - Kraljevska palača, rezidencija španjolskih kraljeva - Plaza Oriente - Puerta del Sol,središnji gradski trg, točka gdje počinje tzv. nulti kilometar u Španjolskoj -Plaza Cánovas del Castillo s Neptunovom fontanom - Paseo del Prado, dio gradske avenije uz koji se smjestilo nekoliko poznatih muzeja - Retiro, glasoviti gradski park - Atocha, prometno gradsko čvorište - Puerta de Alcalá - LasVentas, arena za borbe s bikovima. Transfer do hotela i smještaj. Odlazak s pratiteljem putovanja u večernju šetnju središtem grada. Noćenje.

srijeda MADRID

Doručak. Odlazak s pratiteljem putovanja u središte grada na glasoviti muzejski trokut. Madrid je slavan po svojim odličnim muzejima, posebno se tu ističu glasoviti Prado u kojem je smještena svjetski slavna kraljevska zbirka španjolskog i europskog slikarstva, Muzej Reina Sofías glasovitom Picassovom Guernicom i Muzej Thyssen - Bornemisza s odličnom privatnom zbirkom – sva tri muzeja se nalaze u neposrednoj blizini i u takvom položaju da ih se naziva „Trokutom umjetnosti“, „Muzejskim trokutom“ i slično. Navečer predlažemo zajednički odlazak s pratiteljem putovanja na flamenco show (uzdoplatu). Noćenje.

četvrtak TOLEDO (uz doplatu) - MADRID

Doručak. Nakon doručka predlažemo odalzak na izlet u Toledo (uz doplatu) koji je smješten sedamdesetak kilometara od Madrida u pokrajini Castilla-La Mancha i nekoć je bio glavni grad Španjolske. Poznat je kao grad triju kultura - kršćanske, židovske i islamske, a u njemu je u srednjem vijeku djelovala tada najpoznatija europska prevoditeljska škola pa se preko toledskih prevoditelja cijela Europa upoznala s djelima antičkih mislioca. Toledo je i grad El Greca, jer je u tom gradu poznati slikar živio i djelovao.  Po dolasku u Toledo slijedi razgled u pratnji službenog vodiča: katedrala Santa María (druga najveća u Španjolskoj, uključena ulaznica) - samostan i crkva San Juan de los Reyes - Alcázar - crkva sv. Tome (u njoj se nalazi slavna El Grecova slika “Pogreb grofa Orgaza”) - sinagoga Santa Maria La Blanca - Plaza Zocodover. Slobodno vrijeme za osobne programe.  Povratak u Madrid u poslijepodnevnim satima. Slobodna večer za samostalno istraživanje večernjeg života Madrida, predlažemo posjet nekom od tapas barova u centru grada. Noćenje.

petak EL ESCORIAL (uz doplatu) - MADRID

Doručak. Preporučamo odlazak na poludnevni izlet u trajanju od 5 sati (uz doplatu): vožnja do impresivnog El Escoriala (cca 45 km), kraljevskog samostana, palače i grobnice iz 16. st., gigantskih razmjera: 16 dvorišta, 2673 prozora, 1200 vrata, 86 stepeništa i 88 vodoskoka. Monumentalni samostan El Escorial sagrađen u vrijeme kralja Filipa II. sadrži veličanstven panteon –gdje su sahranjivani španjolski kraljevi, kao i panteon u obliku svadbene torte – gdje su sahranjivana kraljevska djeca. U sklopu samostana je i crkva izgrađena za privatno korištenje kralja, kao i knjižnica u kojoj je Filip namjeravao pohraniti svaku knjigu izdanu u Španjolskoj.  Nakon šetnje i uživanja u pogledu, slijedi povratak u Madrid . Poslijepodne, slobodno vrijeme za šetnju gradom i shoppingu trgovinama nekih od poznatih španjolskih lanaca mode. Noćenje.

subota  MADRID - DUBROVNIK

Doručak. Slobodno prijepodne za osobne programe.Transfer do zračne luke. Polazak zrakoplova u 14,15 sati. Dolazak u Dubrovnik u 17,05 sati. Kraj programa.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: redovna cijena 3.590 kn / First minute do 60 dana prije polaska  3.490 kn 

·        Pristojbezračnih luka: 990 kn po osobi – obavezna doplata

·        Doplata zajednokrevetnu sobu 1.390 kn

·        popust na pomoćnom ležaju 5% (na upit)

CIJENA UKLJUČUJE: Povratnu zrakoplovnu kartu u ekonomskoj klasi, prtljaga uključena, povratni transfer zračna luka – hotel – zračna luka, panoramsk irazgled grada u pratnji lokalnog vodiča, smještaj u hotelu 3* u centru grada na osnovi 4 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi, pratitelja iz Dubrovnika,jamčevinu i troškove pripreme putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE: 

Izlet u Toledo u trajanju od 4 sata: 550 kn (min 15 prijavljenih) 

Izlet u El Escorial: 480 kn (min 15 prijavljenih osoba)

Flamenco show, večera uključena u cijenu: 750 kn

sve što nije navedeno pod cijena uključuje

putno osiguranje – nije obavezno,  preporučamo.

Informativne cijene ulaznica: Muzej moderne umjetnosti Reina Sofia10 eur, Muzej Prado 15 eur, MuzejThyssen-Bornemisza 12 eur, Kraljevska palača 12 eur

Minimum prijavljenih:  20 osoba.

Prilikom uplate rezervacije preporučujemo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja,osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu. Elite travel d.o.o. zadržava pravo povećanja cijene putovanja u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili tečaja, kao i u slučaju manjeg broja osoba. Za ovo putovanje vrijede Upute i uvjeti rezervacije i kupnje turističkih aranžmana Elite raveld.o.o., izdanje 01.05.2015.

Odgovorni organizator: Elite travel d.o.o.


Odaberite termin:

garantirani polazak

 • Madrid

  Paket, Madrid iz Dubrovnika - first minute
  Noćenje s doručkom
  03.04.2018 - 07.04.2018
  3.490 KN Po osobi
  Rezervirajte

  Doplate

  • Doplata za jednokrevetnu sobu : 1,390.00 KN
  • Zrakoplovne pristojbe: 990.00 KN
  • Izlet Escorial : 480.00 KN
  • Izlet Flamenco show: 750.00 KN
  • Izlet Toledo: 550.00 KN

4islands-mitas2018


vijesti-el

Prijavite se na newsletter

output_JzqjhK
Elite Travel d.o.o. Jurišićeva 30, 10000 Zagreb Croatia Tel: +385 (0)1 4817 370 & +385 (0)1 4817 371 Fax: +385 (0)1 4817 356
E-mail: Radno vrijeme: radnim danom 08:00h - 20:00h, subotom 09:00h - 13:00h, nedjeljom, blagdanima i državnim praznicima ne radimo