8 dana | Krstarenje Dalmacijom brod 4*

8 dana | Krstarenje Dalmacijom brod 4*
8 dana | Krstarenje Dalmacijom brod 4*8 dana | Krstarenje Dalmacijom brod 4*8 dana | Krstarenje Dalmacijom brod 4*8 dana | Krstarenje Dalmacijom brod 4*8 dana | Krstarenje Dalmacijom brod 4*8 dana | Krstarenje Dalmacijom brod 4*8 dana | Krstarenje Dalmacijom brod 4*8 dana | Krstarenje Dalmacijom brod 4*8 dana | Krstarenje Dalmacijom brod 4*8 dana | Krstarenje Dalmacijom brod 4*8 dana | Krstarenje Dalmacijom brod 4*8 dana | Krstarenje Dalmacijom brod 4*8 dana | Krstarenje Dalmacijom brod 4*8 dana | Krstarenje Dalmacijom brod 4*8 dana | Krstarenje Dalmacijom brod 4*8 dana | Krstarenje Dalmacijom brod 4*8 dana | Krstarenje Dalmacijom brod 4*

calendar view day

 

Datumi putovanja: 07.08.2020, 14.08.2020, 22.08.2020

KRSTARENJE JADRANOM | motornom jahtom kategorije 4*

Split – Milna – Bol – Stari Grad – Pakleni otoci – Vis – Biševo – Vela Luka - Pomena – Korčula – Hvar – Split

8 dana - 7 noćenja, polasci petkom u terminu od 24.7. do 14.8. | popunjeni polasci

14.8. - prebačen na polazak u subotu 15.8., novi itinerer i brod 5* | više informacija ovdje 

polasci subotom  22.8., 29.8., 8 dana

Itinerer

Dan 1 │ Split – Milna, otok Brač (večera)
Ukrcaj u luci Split u poslijepodnevnim satima. Polazak prema Milni na otoku Braču. Milna je smještena u uvali koja gleda na tjesnac splitska vrata, najveća je, najzaštićenija i najljepša bračka luka na zapadnoj obali otoka. Noćenje na brodu.

Dan 2 │ Milna – Bol, otok Brač – Stari Grad, otok Hvar (doručak, ručak)
Jutarnji polazak iz Milne prema Bolu na otoku Braču. Smješten podno Vidove gore, najvišeg vrha jadranskih otoka, Bol je poznat po najatraktivnijoj plaži Jadrana Zlatni rat. Slobodno vrijeme za kupanje na Zlatnom ratu, najprepoznatljivijoj vizuri otoka ili za istraživanje Bola. Plovidba nas u poslijepodnevnim satima vodi do Starog Grada na otoku Hvaru. Povijesna jezgra Staroga Grada i kulturni krajolik Starogradskog polja upisani su 2008. godine na UNESCO listu svjetske baštine. Oživite duh prošlosti i tradicije otkrivajući labirint slikovitih starogradskih ulica. Stari Grad su tijekom 20. stoljeća posjetili Edward VIII i Wallis Simpson, te John F. Kennedy i Jacqueline Kennedy, a ovog ljeta uz Elite Travel učinite to i Vi. Noćenje na brodu.

Dan 3│ Stari Grad, otok Hvar – grad Vis, otok Vis (doručak, ručak)
Tijekom jutra polazak iz Starog Grada. Stajanje za kupanje na Paklenim otocima. Plovidba se dalje nastavlja prema gradu Visu na istoimenom otoku. Jedan od razloga viške posebnosti leži u njegovoj polustoljetnoj izoliranosti kao vojnom otoku. Danas je otok Vis zaista dio Mediterana koji je kakav je nekad bio, pružajući posjetiteljima iskustvo za sva osjetila. Noćenje na brodu.

Dan 4│ Grad Vis – otok Biševo – Vela Luka, otok Korčula (doručak, ručak)
Polazak iz Visa prema otoku Biševu uz zaustavljanje i mogućnost fakultativnog individualnog posjeta Modroj Špilji (ulaznica nije uključena). Otok Biševo smjestio se 6 milja od otoka Visa, preko puta gradića Komiže. Ima 11 stalnih stanovnika, a osvaja posjetitelje plažama, stazama za pješačenje i tajnama za otkrivanje. Biševo je pravi netaknuti dragulj divlje, netaknute prirode. Modra špilja je smještena u uvali Baluni na istočnoj strani otoka Biševa. U jutarnjim satima zrake prodiru pod najpovoljnijim kutem kroz podvodni otvor Modre špilje, reflektiraju se o dno i osvjetljavaju špilju modrom bojom. Dan zaključujemo plovidbom prema gradu Vela Luka na otoku Korčuli. Uplovljavanje u Velu Luku na otoku Korčula gdje noćimo. Na zapadnom dijelu otoka Korčule nalazi se gradić Vela Luka, smješten u dnu duboko usječenog i prostranog zaljeva. Sa svojih 4500 stanovnika Vela Luka je po veličini drugo mjesto na jadranskim otocima, sigurno sidrište i luka za nautičare. Noćenje na brodu.

Dan 5 │ Vela Luka, otok Korčula - Pomena, otok Mljet (doručak, ručak)
Polazak iz Vele Luke prema Pomeni na otoku Mljetu. Pomena je luka najbliža ulazu u NP Mljet proglašen šezdesetih godina prošlog stoljeća nacionalnim parkom kako bi se zaštitio geološki fenomen dvaju jezera. ulaznica se kupuje na samom ulazu u NP, nije uključena u cijenu. Plovidbu ćemo upotpuniti stajanjem za kupanje na plažama tijekom plovidbe.  Noćenje na brodu.

Dan 6 │ Pomena, otok Mljet – grad Korčula, otok Korčula (doručak, ručak)
Jutrom isplovljavanje iz Pomene, tijekom vožnje prema gradu Korčuli napraviti će se stajanje za kupanje.Otok Korčula, dalmatinska ljepotica, otok je bojnih plesova i klapa, stoljetnih maslinika i vinograda, starih ljetnikovaca i bogate kulturno povijesne baštine od doba starih Grka do vremena kada je bila dio Venecije. Osjetite Korčulu kušajući vina pošip i grk, mirisne agrume i svježu ribu. Doživite tradiciju u viteškim plesovima i prepustite se životnoj radosti kojom će vas zaraziti gostoljubivi mještani. Grad Korčula je rodno mjesto čuvenog Marka Pola i Moreške, viteškog plesa s mačevima te je jedan od najljepših dalmatinskih gradova. Upoznajte ovaj kameni grad, otkrijte skrivene 'kale' prolazeći pokraj ukrašenih pročelja elegantnih palača, koračajući kamenim ulicama dok se sunce stapa s morem u sutonu. Stari grad je okružen zidinama, a ulice su raspoređene u riblje kosti omogućujući slobodno strujanje zraka, ali i štiteći od jakih vjetrova. Od značajnijih povijesnih znamenitosti navest ćemo gotičko-renesansnu katedralu Svetog Marka, gradsku vijećnicu, te masivne gradske zidine, kao i franjevački samostan iz 15. st. i rodnu kuću Marka Pola. Noćenje na brodu.

Dan 7│ grad Korčula, otok Korčula – grad Hvar, otok Hvar (doručak, ručak)
Polazak iz Korčule prema gradu Hvaru uz zaustavljanje za kupanje kraj otoka Šćedra. Naša današnja destinacija je grad Hvar, hrvatska Ibiza i drevni grad bogate povijesti. Stoljeća su klesala njegove tvrđave i zidine, a renesansa mu je dala oblik i duh koji živi i danas. Hvar je dragulj skriven u vremenu čije ljepote su prepoznali pripadnici svjetskog jet set-a između kojih su i Princ Harry, Beyonce i Sophia Loren. Grad je to sunca, vina, lavande, zabave i visoke gastronomije, a pogled s tvrđave Fortica koja stoljećima motri na ulaz u luku oduzima dah. Noćenje na brodu.

Dan 8  │ grad Hvar, otok Hvar – Split (doručak)
Polazak prema Splitu u jutarnjim satima te iskrcaj u Luci Split. Prije povratka iskoristite priliku i prošetajte Splitom, gradom cara Dioklecijana, gradom čije srce tuče već 1700 godina i osvaja jedinstvenim dalmatinskim joy de vivre-om. Stara je jezgra pod UNESCO zaštitom budući da je Split jedinstveni svjetski primjer gdje se život prati in situ od antike do danas, a ironija sudbine je upravo u carev mauzolej smjestila splitsku katedralu.

Cijena po osobi u dvokrevetnoj kabini:
- Donja paluba: 3.990kn
- Gornja paluba: 4.490kn
Sve kabine bez obzira na palubu su klimatizirane, opremljene su TV-om i sefom, imaju potpuno opremljenu vlastitu kupaonicu i prozor (okrugli brodski ili četvrtasti). Ležajevi su spojeni ili razdvojeni bez mogućnosti odabira unaprijed, mogućnost trokrevetne kabine na upit. Popust za treću osobu u trokrevetnoj kabini 20% (popust vrijedi i za djecu i odrasle). Doplata za jednokrevetnu kabinu (single use) 80%.

Napomene:
- brod nije prilagođen za djecu do 6 godina starosti i osobe sa smanjenom pokretljivošću.
- Ime broda te vremena ukrcaja i iskrcaja u završnoj obavijesti o putovanju najkasnije 5 dana prije polaska; Adriatic Pearl (više)  ili sličan Adriatic Princess (više)
- Minimum prodanih kabina za realizaciju putovanja: 10. Obavijest o realizaciji termina / garantiranom polasku najkasnije 7 dana prije polaska uz mogućnost promjene termina.

Cijena uključuje:
krstarenje 8 dana / 7 noćenja prema itinereru, smještaj u klimatiziranoj dvokrevetnoj kabini, piće dobrodošlice, polupansion (doručak i ručak, osim danima kada je navedena večera u programu), upotreba brodske opreme, ručnici se mijenjaju po potrebi, posteljina se mijenja tjedno, besplatan Wi/Fi na brodu.

Obavezna doplata na brodu:
lučke pristojbe koje se plaćaju  na brodu 300 kn po osobi u gotovini.

Cijena ne uključuje:
piće na brodu koje se može kupiti samo na brodskom baru, ulaznica za NP Mljet (odrasli 125 kn, djeca od 7 g. do 18 g. 70 kn), troškovi osobne prirode, transferi do/od broda, napojnice, ulaznice kao ni druge izlete koji se nude u lukama ticanja. Konzumacija pića je dozvoljena jedino s brodskog bara.

Parking u Splitu: 75 kn dnevno u garaži Acorus, plaćanje na licu mjesta. Kontakt mob 098.990-5555, https://www.splitcarparking.com/hr/

Ukoliko se odlučite za prijevoz do Splita autobusom, vrlo je kratka šetnja do luke ukrcaja. 

Odgovorni organizator: Elite Travel putnička agencija d.o.o., Vukovarska 17, 20000 Dubrovnik, OIB: 5891475104, ID code: HR-AB-20-090002185.

Odaberite termin:

Popunjeno

Popunjeno

Ponuda za 15.8. | Brod Yolo 

 • Krstarenja Jadranom

  Kabina, donja paluba s prozorom
  HR Polupansion
  07.08.2020 - 14.08.2020
  3.990 KN Po osobi
  Pošaljite upit
 • Krstarenja Jadranom

  Kabina, gornja paluba s prozorom
  HR Polupansion
  07.08.2020 - 14.08.2020
  4.490 KN Po osobi
  Pošaljite upit
Elite Travel d.o.o. Jurišićeva 30, 10000 Zagreb Croatia Tel: +385 (0)1 4817 370 & +385 (0)1 4817 371 Fax: +385 (0)1 4817 356
E-mail: Radno vrijeme: radnim danom 08:00h - 20:00h, subotom 09:00h - 13:00h, nedjeljom, blagdanima i državnim praznicima ne radimo