Kreta iz Zagreba

Kreta iz Zagreba
Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba

calendar view day

KRETA

Polasci iz Zagreba:

21.7., 28.7., 4.8., 11.8. 

Zrakoplovni prijevoznik Croatia Airlines

Informativni red letenja (lokalna vremena)

Polazak iz Zagreba u subotu oko 21 h; dolazak na Kretu u nedjelju oko 00:10 h ujutro*

Povratak s Krete u subotu na nedjelju oko 00:15 h; dolazak u Zagreb u nedjelju oko 1:35 h ujutro*

*smještaj u hotelima rezerviran je za 7 noćenja kako bi se po dolasku odmah prijavili u vaše sobe. Po međunarodnim pravilima, ulazak u sobe moguć je nakon 16 h, a izlazak najkansije do 12 h. Zadnji dan, svi gosti koristit će večere u slučaju da imaju rezerviranu uslugu polupansiona, te će svim gostima na raspolaganju biti zajednička prostorija  u kojima će biti moguće ostaviti vlastite stvari do polaska transfera prema zračnoj luci (u kansim večernjim satima).


Datumi putovanja: 21.07.2018, 28.07.2018, 04.08.2018

KRETA 

charter polasci iz Zagreba 21.7., 28.7., 4.8., 11.8.2018.

OKVIRNI SAT LETENJA:
Polazak iz Zagreba u subotu oko 21 h; dolazak na Kretu u nedjelju oko 00:15 h*
Povratak s Krete u subotu na nedjelju oko 00:55 h; dolazak u Zagreb u nedjelju oko 2:05 h ujutro*
Sva vremena su lokalna i podložna promjenama, te su samo informativne svrhe.
Također, molimo vas imajte na umu da je dopuštena težina prtljage zrakoplovom na navedenim letovima: 13 kg umjesto 15 kg.

Obvezna doplata u hotelu (na licu mjesta): boravišna pristojba u hotelu 2* 0,5eur/dan/soba, u hotelu 3* 1,5eur/dan/soba, u hotelu 4* 3eur/dan/soba, u hotelu 5* 4eur/dan/soba

Homer nam priča da je na otoku nekoć cvjetalo više od devedeset naselja. Jedno od njih bilo je i moćno kraljevstvo Knosos, gdje se prije više od 4000 godina počela razvijati veličanstvena civilizacija Minojaca, čiji ostaci su danas jedna od najznačajnijih svjetskih arheoloških znamenitosti. Zeusov otok, koji je još danas obavijen tajanstvenim velom vječnog mita, svojim posjetiteljima pored mnoštva vjekovnih kulturno povijesnih znamenitosti nudi i čar raznolikosti nevjerojatnih prirodnih ljepota, kakve još niste doživjeli nigdje drugdje. Prekrasne plaže, kristalno čisto more, nasadi maslina, brda, klanci, špilje i zaravni nude za svakoga ponešto i obečavaju božanstveno ljetovanje, kakvo je nemoguće zaboraviti.

Pozivamo vas na Kretu,

 • gdje možete posjetiti ostatke  palače Knosos i otkriti zašto je ovdje počela europska civilizacija,
 • gdje se možete prepustiti uživanju u modernim turističkim središtima i uz to uživati u tradicionalnim brdskim selima i slikovitim primorskim mjestima,
 • jer će vas očarati nepregledni nasadi naranči, limuna i maslina,
 • jer će vas iznenaditi kombinacija visokih planina, dubokih klanaca te raznolikih i iznenađujuće lijepih plaža,
 • zbog dobro povezanih puteva, koji pozivaju na samostalno otkrivanje njenih pažljivo čuvanih blaga.

LJETOVALIŠTA

Anissaras s obližnjim tipičnim kretskim selom Analipsi zadnjih se četrnaest godina zbog svog odličnog  položaja uspješno razvija. Nekadašnje predgrađe Hersonisosa danas je s njim gotovo spojeno. Poznato je po nekolicini  čarobnih  šljunčano-pješčanih plaža.

Hersonisos, nekada  maleno ribarsko naselje, danas je najveće i najsuvremenije turističko središte Krete. Svojim  izvrsnim položajem  na sjevernoj obali otoka-udaljen svega 25 km od zračne luke i glavnog grada  Herakliona, te bogatom i raznolikom turističkom  ponudom, može zadovoljiti  i najzahtjevnije  goste. Hersonisos je poznat po živahnom ritmu i bogatom noćnom  životu, koncentriranom u pristanišnom dijelu, gdje se rasprostire šarena paleta noćnih lokala, barova i diskoteka, otvorenih do kasno u noć. Na rubu naselja leži Star Beach Park, središte dnevnog događanja s vodenim sportovima i adrenalinskim pustolovinama. Među brojnim šljunčanim, pješčanim i kamenitim plažama u Hersonisosu sigurno  ćete naći nešto po vašem ukusu.

Stalis, malo suvremeno turističko naselje leži približno 30 km istočno od Herakliona, u neposrednoj blizini Hersonisosa i Malije. Ne cijene ga i ne dive mu se samo turisti, rado ga obilaze i domaćini, jer se tamošnja plaža s velikim izborom vodenih sportova smatra jednom od najljepših na Kreti. Bogatu dodatnu ponudu pružaju  brojne  taverne, barovi, diskoteke i prodavaonice suvenira.

Malia se nalazi u plodnom području, 32 km istočno od zračne luke Heraklion, na mjestu na kojemu je već prije 4000 godina stajala jedna od najznačajnijih minojskih palača. Unatoč velikim  plantažama banana život je tu povezan prije svega s turizmom. Danju Malia nudi obilje užitaka na nekoliko kilometara dugoj pješčanoj obali, na kojoj  je organizirana šarena  paleta vodenih sportova, a u večernjim satima se pretvori u vrlo živahno zabavište.

NAPOMENA:Minimalan broj prijavljenih putnika: 130. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, mogućnost polaska iz Ljubljane.

Odaberite termin:
 • Kreta

  Kreta iz Zagreba
  Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba
  Hotel, MARAGAKIS 3* Hersonissos, soba park strana
  Polupansion
  21.07.2018 - 28.07.2018
  6.035 KN Po osobi
  Pošaljite upit

  Opis

  Hersonissos

  Hotel Maragakis 3*

  Položaj: nalazi se u centru Hersonissosa, na lokalnoj pješčanoj plaži, oko 25 m udaljen od taverni, barova i trgovina; autobusna stanica udaljena oko 100 m od hotela.

  Hotelska ponuda: 54 sobe, recepcija, TV salon, bar, sef (uz doplatu), restoran, disco klub, ležaljke i suncobrani na plaži uz doplatu.

  Sobe: jednostavno opremljene, telefon, mini hladnjak, SAT TV, internet, klima-uređaj (uz doplatu).

  Usluga: polupansion.

  Aktivnosti (uz doplatu): vodeni sportovi na plaži.

  Internet stranica: www.maragakis.gr

   

 • Kreta

  Kreta iz Zagreba
  Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba
  Hotel, STELLA VILLAGE 3* Analipsi, soba standard
  All inclusive
  21.07.2018 - 28.07.2018
  8.225 KN Po osobi
  Pošaljite upit

  Opis

  Analipsi

  Hotel Stella Village 3*

  Odmor za male i velike

  Položaj:  oko 200 m od plaže od koje ga dijeli lokalna cesta; udaljen oko 25 km od Herakliona, 22 km od zračne luke, 4 km od glavnog turističkog središta otoka, Hersonissosa.

  Hotelska ponuda: recepcija, TV/video soba, besplatan Wi-Fi u svim zajedničkim prostorijama, glavni restoran, restoran “La Veranda” i restoran za sladokusce “Elia”, glavni bar, bar uz bazen, snack bar, 2 vanjska bazena, tri dječja bazena, ležaljke i suncobrani uz bazen i na plaži besplatno, mala trgovinica.

  Standardne sobe: jednostavno opremljene, klima-uređaj, SAT TV, sef (doplata oko 15 Eur/tjedan), besplatan Wi-Fi, hladnjak, kupaonica, sušilo za kosu, balkon ili terasa.

  Superior sobe: ugodno uređene, opremljene kao standard sobe, ali prostranije; gosti mogu koristiti sve usluge hotela Stella Palace.

  Obiteljske sobe: ugodno uređene, opremljene kao druge sobe ali s dvije odvojene sobe kliznim vratima; moguć je smještaj za maksimalno 4 osobe.

  Usluga: all inclusive.

  Ponuda za najmlađe: dječji bazen, dječje igralište, idječji klub (4-12 god), usluga čuvanja djece (na upit, uz doplatu).

  Wellness i aktivnosti (uz doplatu): SPA centar (tretmani lica i tijela, sauna, fitness, masaže, manikura, pedikura, frizerski salon), tenis, stolni tenis, soba s video igrama.

  Internetska stranica: www.stellavillage.gr

  All Inclusive

  Prehrana: samoposlužni doručak (07:30-10:00), ručak (12:30-14:30) i večera (19:00-21:30); snack od 11:00 do 17:00 h (toplo/hladni), konzumacija lokalnih alkoholnih i bezalkoholnih pića u raznim barovima od 10:00 h do 23:00 h. Napomena:  detaljan program all inclusive usluge, dobit će te prilikom dolaska u hotel.

   

   

 • Kreta

  Kreta iz Zagreba
  Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba
  Hotel, STELLA VILLAGE 3* Analipsi, soba superior
  All inclusive
  21.07.2018 - 28.07.2018
  9.325 KN Po osobi
  Pošaljite upit

  Opis

  Analipsi

  Hotel Stella Village 3*

  Odmor za male i velike

  Položaj:  oko 200 m od plaže od koje ga dijeli lokalna cesta; udaljen oko 25 km od Herakliona, 22 km od zračne luke, 4 km od glavnog turističkog središta otoka, Hersonissosa.

  Hotelska ponuda: recepcija, TV/video soba, besplatan Wi-Fi u svim zajedničkim prostorijama, glavni restoran, restoran “La Veranda” i restoran za sladokusce “Elia”, glavni bar, bar uz bazen, snack bar, 2 vanjska bazena, tri dječja bazena, ležaljke i suncobrani uz bazen i na plaži besplatno, mala trgovinica.

  Standardne sobe: jednostavno opremljene, klima-uređaj, SAT TV, sef (doplata oko 15 Eur/tjedan), besplatan Wi-Fi, hladnjak, kupaonica, sušilo za kosu, balkon ili terasa.

  Superior sobe: ugodno uređene, opremljene kao standard sobe, ali prostranije; gosti mogu koristiti sve usluge hotela Stella Palace.

  Obiteljske sobe: ugodno uređene, opremljene kao druge sobe ali s dvije odvojene sobe kliznim vratima; moguć je smještaj za maksimalno 4 osobe.

  Uslugaall inclusive.

  Ponuda za najmlađe: dječji bazen, dječje igralište, idječji klub (4-12 god), usluga čuvanja djece (na upit, uz doplatu).

  Wellness i aktivnosti (uz doplatu): SPA centar (tretmani lica i tijela, sauna, fitness, masaže, manikura, pedikura, frizerski salon), tenis, stolni tenis, soba s video igrama.

  Internetska stranica: www.stellavillage.gr

  All Inclusive

  Prehrana: samoposlužni doručak (07:30-10:00), ručak (12:30-14:30) i večera (19:00-21:30); snack od 11:00 do 17:00 h (toplo/hladni), konzumacija lokalnih alkoholnih i bezalkoholnih pića u raznim barovima od 10:00 h do 23:00 h. Napomena:  detaljan program all inclusive usluge, dobit će te prilikom dolaska u hotel.

   

   

 • Kreta

  Kreta iz Zagreba
  Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba
  Hotel, OCEANIS 3* Anissaras, soba standard
  All inclusive
  21.07.2018 - 28.07.2018
  5.775 KN Po osobi
  Pošaljite upit

  Opis

  Hotel OCEANIS 3*  www.oceanishotelcrete.gr

  Položaj i okolica: 900 m od plaže,  3 km od turističkog mjesta Hersonissos i 25 km od glavnog mjesta Heraklion.

  Bazen:  vanjski bazen, dječji bazen, ležaljke i suncobrani na bazenu besplatni.

  Smještaj: Sobe: jednostavno uređene, telefon, satelitska TV, klima-uređaj, hladnjak uz doplatu 10 € na tjedan, kupaonica, sušilo za kosu, balkon ili terasa.

  Usluga: all inclusive

  All inclusive

  Prehrana: samoposlužni doručak, ručak i večera; konzumacija pića uz ručak i večeru (točeno loklano pivo, lokalno vino, sokovi i voda), konzumacija lokalnih bezalkoholnih i alkoholnih pića u baru od 11:00 h do 23:00 h; popodnevni snack 14:00-17:00 h (3 vrste sendviča) i 17:00-18:00 h (keksi i peciva). Napomena: radi sigurnosti sva pića kod bazena toče se u plastičnim čašama. Sportska ponuda: tenis tereni tijekom dana, stolni tenis, pikado, karte i šah. Napomena:  detaljan program all inclusive usluge, dobit će te prilikom dolaska u hotel.

  Wellness i aktivnosti: biljar, stolni tenis i video igre, vodeni sportovi na plaži (uz doplatu)

   

 • Kreta

  Kreta iz Zagreba
  Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba
  Hotel, OCEANIS 3* - Anissaras, obiteljska soba
  All inclusive
  21.07.2018 - 28.07.2018
  7.155 KN Po osobi
  Pošaljite upit

  Opis

  Hotel OCEANIS 3*  www.oceanishotelcrete.gr

  Položaj i okolica: 900 m od plaže,  3 km od turističkog mjesta Hersonissos i 25 km od glavnog mjesta Heraklion.

  Bazen:  vanjski bazen, dječji bazen, ležaljke i suncobrani na bazenu besplatni.

  Smještaj: Sobe: jednostavno uređene, telefon, satelitska TV, klima-uređaj, hladnjak uz doplatu 10 € na tjedan, kupaonica, sušilo za kosu, balkon ili terasa.

  Usluga: all inclusive

  All inclusive

  Prehrana: samoposlužni doručak, ručak i večera; konzumacija pića uz ručak i večeru (točeno loklano pivo, lokalno vino, sokovi i voda), konzumacija lokalnih bezalkoholnih i alkoholnih pića u baru od 11:00 h do 23:00 h; popodnevni snack 14:00-17:00 h (3 vrste sendviča) i 17:00-18:00 h (keksi i peciva). Napomena: radi sigurnosti sva pića kod bazena toče se u plastičnim čašama. Sportska ponuda: tenis tereni tijekom dana, stolni tenis, pikado, karte i šah. Napomena:  detaljan program all inclusive usluge, dobit će te prilikom dolaska u hotel.

  Wellness i aktivnosti: biljar, stolni tenis i video igre, vodeni sportovi na plaži (uz doplatu)

 • Kreta

  Kreta iz Zagreba
  Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba
  Hotel, HERSONISSOS MARIS 4*, Hersonissos, soba standard
  Polupansion
  21.07.2018 - 28.07.2018
  7.095 KN Po osobi
  Pošaljite upit

  Opis

  Hotel HERSONISSOS MARIS 4*

  Položaj i okolica: u mirnom predjelu mjesta Hersonissos, do mjesta samo 15 min. pješice, 25 km od mjesta Heraklion.

  Bazen: unutarnji bazen (grijani), 2 vanjska bazena, dječji bazen, ručnici za plažu (uz polog), ležaljke i suncobrani na bazenu besplatni, na plaži uz doplatu

  Smještaj: standardne sobe: uređene u kretskom stilu, klima-uređaj, telefon, sat TV, hladnjak, kupaonica, sušilo za kosu, sef (doplata 15 €/tjedan).

  Usluga: američki samoposlužni doručak i večera.

  Wellness i aktivnosti (uz doplatu): biljar, tenis, stolni tenis, fitness centar, soba za gimnastiku, sauna, turska kupelj, jacuzzi i razne masaže na upit.

  Internet stranica: www.hersotels.gr

  Naša ocjena: ****

   
 • Kreta

  Kreta iz Zagreba
  Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba
  Hotel, GLAROS BEACH 4*, Hersonissos, soba standard
  Polupansion
  21.07.2018 - 28.07.2018
  6.660 KN Po osobi
  Pošaljite upit

  Opis

  Hotel GLAROS 4*

  Opušten odmor na moru

  Položaj: na pješčanoj plaži, pribl. 800 m udaljen od centra Hersonissosa, 30 km od zračne luke.

  Hotelska ponuda: recepcija, internet kutak (uz doplatu), TV kutak, kavana s terasom, restoran, bar, bar na bazenu, taverna, bazen, ležaljke i suncobrani na bazenu besplatni, na plaži sve uz doplatu, mini market.

  Standardne sobe: lijepo uređene, TV prijemnik, hladnjak, telefon, internet uz doplatu, klima-uređaj, kupaonica, sušilo za kosu, sef (doplata 3 €/dan). Mogućnost najma dječjeg krevetića 3 €/dan.

  Usluga: obogaćen kontinentalni samoposlužni doručak i samoposlužna večera. Na upit dijetna prehrana (za dijabetičare i bezgluteinska prehrana).

  Aktivnosti: vodeni sportovi na plaži (uz doplatu)

  Internet stranica: www.glaroshotel.com

  • kratka šetnja do mjesta s raznolikim događanjima

   Naša ocjena: hotel ****, sobe ***+

   

 • Kreta

  Kreta iz Zagreba
  Kreta iz Zagreba
  Hotel, CACTUS BEACH 4* Stalis, obiteljska soba
  All inclusive
  21.07.2018 - 28.07.2018

  Opis

  Hotel CACTUS BEACH 4* www.cactusbeach.gr

  Obiteljski odmor s puno dječje zabave

  Položaj: 25 m od plaže u Stalisu, od zračne luke pribl. 35 km, 2,5 km od Malie i 6 km od Hersonissosa, autobusna stanica 20 m od hotela (veze do Malie i Herakliona).

  Hotelska ponuda: recepcija, TV kutak, pristup internetu uz doplatu, više restorana, 3 bara, 2 vanjska bazena s terasom za sunčanje, besplatna uporaba ležaljki i suncobrana na bazenu, na plaži uz doplatu, vlastita plaža, mini market u blizini. Na upit i uz prethodnu prijavu hotel prima kućne ljubimce (manji pas do 5 kg).

  Sobe superior: nalaze se u više objekata u sklopu hotelskog kompleksa, u svima: telefon, sat TV, hladnjak, klima-uređaj, sef uz doplatu, kupaonica, sušilo za kosu, balkon ili terasa.

  U sklopu novog dijela nalazi se: bazen, talijanski restoran (a la carte)

  Obiteljske sobe: jednako uređene kao dvokrevetne sobe, na raspolaganju 2 tipa: obiteljske sobe s 1 spavaonicom i obiteljske sobe s 2 spavaonice (u obije moguć smještaj za 2 odrasle osobe i 2 djece).

  Ponuda za najmlađe: dječji bazen i igralište, mini klub za djecu 3-12 god., za mlade 13-16 god. organizirani su razni sportski programi.

  Usluga: američki samoposlužni doručak, samoposlužna večera. Na upit dijetna prehrana (za dijabetičare i bezglutenska prehrana). Za doplatu all inclusive

  Wellness & aktivnosti: animacija za djecu i odrasle, Spa i fitness centar, s unutarnjim bazenom i saunom, stolni tenis; uz doplatu: elektronske igre, biljar, fitness, mini golf, košarka, odbojka, nogomet, tenis, sauna, masaža, vodeni sportovi na plaži.

  • Puno stalnih gostiju
  • raznolika animacija za djecu

  Naša ocjena: ****

  All Inclusive (uz doplatu)

  Prehrana: samoposlužni doručak (07.00-10.00), ručak (13.00-14.30) i večera (18.30-21.00) u glavnom restoranu. Snack u baru na bazenu i snack baru (10.00-18.00). Lokalna bezalkoholna pića (točena, voda, coca cola, fanta, sprite, filter kava, čaj) i alkoholna pića (točeno pivo i vino, ouzo) na raspolaganju od 11.00-23.00 u baru na bazenu. 1x tjedno mogućnost večere u taverni Paradise na plaži i 1 x tjedno u talijanskom restoranu umjesto u glavnom restoranu bez doplate. Ponuda all inclusive ne vrijedi u baru i taverni na plaži.

  Detaljan program all inclusive primit ćete po dolasku u hotel.

   
 • Kreta

  Kreta iz Zagreba
  Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba
  Hotel, SMARTLINE KYKNOS BEACH 4*, Malia, bungalov superior
  All inclusive
  21.07.2018 - 28.07.2018

  Opis

  Smartline KYKNOS BEACH HOTEL&BUNGALOWS 4*

  Naselje za odmor , zabavu i opuštanje

  Položaj: približno 200 m od pješčane plaže,  manje od 1 km od Malie, 8 km od Hersonissosa i  30 km od zračne luke Heraklion, autobusna stanica 150 m od hotela.

  Hotelska ponuda: u glavnoj zgradi nalazi se recepcija, restoran i glavni bar;  wi-fi u zajedničkim prostorijama,  internet kutak uz doplatu, snack bar na bazenu, vanjski bazen s terasom za sunčanje, dječji bazen, ležaljke i suncobrani na bazenu besplatni, na plaži uz doplatu. Hotel je prilagođen osobama s invaliditetom. Na upit i uz prethodnu potvrdu hotel prima kućne ljubimce (manji pas do 3,5 kg).

  Standardne sobe MB: obnovljene i lijepo uređene, nalaze se u glavnoj zgradi, telefon, satelitska TV, besplatan Wi-Fi, sef uz doplatu, mini hladnjak, klima-uređaj, kupaonica, sušilo za kosu, balkon ili terasa.

  Obiteljske sobe BWG: nalaze se u bungalovima, prostrane su i  u njima je moguć smještaj za 2 odrasle osobe i do 3 djece, dvije odvojene spavaonice; klima uređaj, telefon, Sat TV, besplatan Wi-Fi sef uz doplatu, mini hladnjak, kupaonica, sušilo za kosu

  Standardni BGW: nalaze se u bungalovima, u njima je moguć smještaj za 2 odrasle osobe i do 2 djece, klima uređaj, telefon, Sat TV, besplatan Wi-Fi sef uz doplatu, mini hladnjak, kupaonica, sušilo za kosu

  Ponuda za najmlađe: dječji bazen s manjim toboganom, dječje igralište,  čuvanje djece (uz doplatu).

  Usluga: all inclusive.

  Wellness & aktivnosti (uz doplatu): Wellness centar s različitim tretmanima za uljepšavanje, 3 x tjedno večernji animacijski program: folklorne predstave, živa kretska glazba, plesne večeri, mađioničarske predstave... 2 teniska igrališta, mini golf, stolni tenis, biljar… sportovi na vodi na plaži.

  Internet stranica: www.kyknoshotel.gr

  Naša ocjena: ****

  All inclusive

  Prehrana: doručak 07.30-10.00, ručak 12.30-14.30 i večera 18.45-21.15 – sve samoposlužno.  Na kraju svakog tjedna imaju tematsku večeru – meksička večer u subotu i talijansku večer u nedjelju, ili azijska večer u subotu i grčka večer u nedjelju. Za vrijeme ručka i večere na raspolaganju su točena lokalna pića, pivo, vino i bezalkoholna pića. U baru na bazenu na raspolaganju 15.00-16.00 kava, pecivo, sladoled, voće.  U barovima od 10.00-23.00 na raspolaganju je  izbor lokalnih točenih bezalkoholnih i alkoholnih pića, filter kava, čaj, espresso, lokalni kokteli, koji su navedeni na meniju u baru.

  Sportska ponuda: pikado, fitness.

  Detaljan program all inclusive primit ćete po dolasku u hotel.

   

 • Kreta

  Kreta iz Zagreba
  Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba
  Hotel, ARMINDA & SPA 4* - Hersonissos, obiteljska soba
  All inclusive
  21.07.2018 - 28.07.2018

  Opis

  ARMINDA HOTEL & SPA 4*

  Jamstvo za razigran i ugodan odmor

  Položaj: 100 m od plaže, 1,5 km od ljetovališta Stalis, 2,5 km od mjesta Hersonissos, 35 km od zračne luke

  Hotelska ponuda: recepcija, dizalo,  besplatan wi-fi na recepciji, u drugim prostorima uz nadoplatu, glavni restoran, bar, snack bar, 2 vanjska bazena sa slanom vodom, odvojen dječji bazen, manji vodeni park, ležaljke i suncobrani na bazenu besplatni, na plaži uz doplatu (15 Eur x 2 ležaljke i suncobran), mogućnost korištenja ručnika za kupanje (polog 10 Eur i 1 Eur/ dan za čišćenje)

  Standardne sobe: lijepo uređene, klima uređaj, telefon, satelitska TV,  wi-fi uz doplatu 15 eur / tjedan, hladnjak, sef (doplata 15 € na tjedan),  kupaonica, sušilo za kosu, balkon ili terasa, pogled na vrt.

  Obiteljske sobe: lijepo uređene, odvojena spavaonica i dnevni prostor s dva dodatna ležaja, klima uređaj,  telefon, satelitska TV,  wi-fi uz doplatu 15 eur / tjedan, hladnjak, sef (doplata 15 € na tjedan),  kupaonica, sušilo za kosu, balkon ili terasa, pogled na vrt.

  Usluga: all inclusive  

  Ponuda za najmlađe: dječji bazen, manji vodeni park s toboganom, mini klub, dječja animacija, dječje sjedalice u restoranu

  Wellness & aktivnosti: tenis, stolni tenis, košarkaško igralište, mini golf, biljar. Animacija za djecu i odrasle (aerobic u vodi, karaoke,...); Spa centar nudi užitak i opuštanje u ugodnom okruženju, sauna, jacuzzi, masaže i različiti tretmani za uljepšavanje, sve uz doplatu

  Internet stranica: www.hotelarminda.com

  • Mini klub u kojem se djeca posebno dobro zabavljaju
  • Kvalitetna kulinarska ponuda
  • Obiteljski vođen hotel

  Naša ocjena: ****

  All inclusive

  samoposlužni doručak (7:30-9:45), ručak (12:30-14:00), večera (18:30-21:30): snack bar (10:00-18:00) nudi bezalkoholna lokalna pića, sladoled, kavu i čaj: bar Votsalo (17:00-23:00) nudi bezalkoholna i alkoholna lokalna pića.

  Detaljan program all inclusive primit ćete po dolasku u hotel.

   
 • Kreta

  Kreta iz Zagreba
  Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba
  Hotel, SMARTLINE VILLAGE RESORT & WATERPARK 4* Hersonissos, soba standard
  All inclusive
  21.07.2018 - 28.07.2018
  8.070 KN Po osobi
  Pošaljite upit

  Opis

  SMARTLINE VILLAGE RESORT & WATERPARK 4*

  Aktivan odmor uz doživljaje na vodi

  Položaj: približno 800 m od pješčane plaže, 250 m od autobusne stanice, približno 1 km od Hersonissosa, 24 km od zračne luke.

  Hotelska ponuda: glavna zgrada i više dvokatnih zgrada, recepcija, wi-fi uz doplatu, glavni restoran, lobby bar, Relax bar na bazenu, dječji bar na bazenu, Aqua Park bar, vanjski bazen, “relax” bazen samo za odrasle (nije za djecu do 15. god.), 2 vanjska dječja bazena, ležaljke i suncobrani na bazenu besplatno, na plaži uz doplatu, ručnici za plažu (uz polog, mijenja se svaki drugi dan), trgovina. Više puta dnevno vozi besplatni hotelski autobus do plaže. U sklopu hotela je novi vodeni park s toboganima, koji garantiraju nezaboravnu zabavu. Na bazenu s toboganima na raspolaganju su besplatne ležaljke i suncobrani, za osvježenje pobrinut će se bar u Aqua Parku.

  Standardne sobe: ugodno uređene, klima uređaj,  satelitska TV, telefon, hladnjak, w-fi i sef uz doplatu 3 Eur / dan, kuhalo za čaj i kavu, kupaonica, sušilo za kosu, balkon ili terasa.

  Obiteljske sobe: jednako uređene kao dvokrevetne sobe, dodatno jedna spavaonica.

  Ponuda za najmlađe: 2 dječja bazena (jedan s igrama i manjim toboganima), dječje igralište, 3 mini kluba uz doplatu, mini disko, kiosk sa snack-om na dječjem bazenu, čuvanje djece na upit i uz doplatu, dječje sjedalice u restoranu, na raspolaganju dječji krevetići.

  Usluga: all inclusive, prehrana u hotelu je raznovrsna i samoposlužna, radi raznovrsnog izbora primjerena za različite dijete, osim posebnoga kruha (za dijabetičare i bezglutenska prehrana).

  Aktivnosti (uz doplatu): biljar, elektronske igrice, na plaži mogućnost vodenih sportova, gosti hotela imaju besplatan ulaz u Star Beach Water Park, sve usluge u vodemo,m parku uz doplatu.

  Internet stranica: www.zeushotels.gr

  • Veliki vodeni park
  • Raj za djecu

  Naša ocjena: ****

 • Kreta

  Kreta iz Zagreba
  Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba
  Hotel, SENTIDO BLUE SEA BEACH 5* Stalis, soba park strana
  Polupansion
  21.07.2018 - 28.07.2018
  8.560 KN Po osobi
  Pošaljite upit

  Opis

  Hotel SENTIDO BLUE SEA BEACH 5*

  Doživite harmoniju toploga mora i sunca uz  gostoljubivost i kvalitetu usluge, koju pruža priznati hotelski lanac Sentido.

  Položaj: uz pješčanu plažu, između koje je lokalna obalna cesta, od centra Stalisa je udaljen približno 500 m, 32 km od zračne luke.

  Hotelska ponuda: recepcija, TV salon, besplatan wi-fi u zajedničkim prostorijama,  glavni restoran, a la carte restoran,  glavni bar, “Blue” bar, bar na bazenu, bazen s odvojenim dijelom za djecu, ležaljke i suncobrani na bazenu besplatni, na plaži uz doplatu za goste s uslugom polupansiona, besplatni za goste s all inclusive uslugom, ručnici za plažu (uz polog, posudba na 2 dana), mini market.

  Standardne sobe: moderno opremljene, klima uređaj,  telefon, wi-fi uz doplatu, mini hladnjak, satelitska TV, sef, kuhalo za kavu i čaj, kupaonica, sušilo za kosu, balkon ili terasa.

  Obiteljske sobe: jednako uređene kao dvokrevetne sobe, prostranije, smještaj moguć za 2 odrasle osobe i 2 djece.

  Ponuda za najmlađe: dječje igralište, dječji bazen, mini club, mini disko, čuvanje djece na upit i uz doplatu.

  Usluga: američki samoposlužni doručak i samoposlužna večera, uz doplatu all inclusive.

  Wellness & aktivnosti: Wellness Spa s unutarnjim bazenom i centrom za uljepšavanje uz doplatu, animacijski program pod vodstvom grupe animatora 6 x tjedno (stolni tenis, „Aqua Fit“), fitness, aerobic u vodi, pikado, elektronske igre, biljar.

  Naša ocjena: *****

  • udobnost i visoka kvaliteta usluga
  • ugodna šetnja do obližnjeg ljetovališta Stalis

  ALL INCLUSIVE (uz doplatu)

  Prehrana: američki samoposlužni doručak 07:15-10:30, samoposlužni ručak 12:30-14:30 i večera 19:00-21:30. Za vrijeme ručka i večere na raspolaganju lokalno točeno pivo, vino, bezalkoholna pića i voda. Tijekom dana na raspolaganju u različitim barovima (ovisno o radnom vremenu pojedinog bara) na raspolaganju alkoholna i bezalkoholna pića, pivo, vino, sokovi, razni kokteli, kava, čaj i sladoled. U snack baru 16:00-17:30 na raspolaganju pizza, sendviči, pecivo. All inclusive ponuda vrijedi do ponoći.

  Za vrijeme boravka, jednom možete večerati u a la carte restoranu, potrebna je prethodna rezervacija.

  Detaljan program all inclusive primit ćete po dolasku u hotel.

   

  Doplate

  • all inclusive na tjedan: 1,540.00 KN
 • Kreta

  Kreta iz Zagreba
  Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba
  Kabina, SENTIDO BLUE SEA BEACH 5* - Stalis, soba, park strana
  Polupansion
  21.07.2018 - 28.07.2018
  8.560 KN Po osobi
  Pošaljite upit

  Opis

  Hotel SENTIDO BLUE SEA BEACH 5*

  Doživite harmoniju toploga mora i sunca uz  gostoljubivost i kvalitetu usluge, koju pruža priznati hotelski lanac Sentido.

  Položaj: uz pješčanu plažu, između koje je lokalna obalna cesta, od centra Stalisa je udaljen približno 500 m, 32 km od zračne luke.

  Hotelska ponuda: recepcija, TV salon, besplatan wi-fi u zajedničkim prostorijama,  glavni restoran, a la carte restoran,  glavni bar, “Blue” bar, bar na bazenu, bazen s odvojenim dijelom za djecu, ležaljke i suncobrani na bazenu besplatni, na plaži uz doplatu za goste s uslugom polupansiona, besplatni za goste s all inclusive uslugom, ručnici za plažu (uz polog, posudba na 2 dana), mini market.

  Standardne sobe: moderno opremljene, klima uređaj,  telefon, wi-fi uz doplatu, mini hladnjak, satelitska TV, sef, kuhalo za kavu i čaj, kupaonica, sušilo za kosu, balkon ili terasa.

  Obiteljske sobe: jednako uređene kao dvokrevetne sobe, prostranije, smještaj moguć za 2 odrasle osobe i 2 djece.

  Ponuda za najmlađe: dječje igralište, dječji bazen, mini club, mini disko, čuvanje djece na upit i uz doplatu.

  Usluga: američki samoposlužni doručak i samoposlužna večera, uz doplatu all inclusive.

  Wellness & aktivnosti: Wellness Spa s unutarnjim bazenom i centrom za uljepšavanje uz doplatu, animacijski program pod vodstvom grupe animatora 6 x tjedno (stolni tenis, „Aqua Fit“), fitness, aerobic u vodi, pikado, elektronske igre, biljar.

  Naša ocjena: *****

  • udobnost i visoka kvaliteta usluga
  • ugodna šetnja do obližnjeg ljetovališta Stalis

  ALL INCLUSIVE (uz doplatu)

  Prehrana: američki samoposlužni doručak 07:15-10:30, samoposlužni ručak 12:30-14:30 i večera 19:00-21:30. Za vrijeme ručka i večere na raspolaganju lokalno točeno pivo, vino, bezalkoholna pića i voda. Tijekom dana na raspolaganju u različitim barovima (ovisno o radnom vremenu pojedinog bara) na raspolaganju alkoholna i bezalkoholna pića, pivo, vino, sokovi, razni kokteli, kava, čaj i sladoled. U snack baru 16:00-17:30 na raspolaganju pizza, sendviči, pecivo. All inclusive ponuda vrijedi do ponoći.

  Za vrijeme boravka, jednom možete večerati u a la carte restoranu, potrebna je prethodna rezervacija.

  Detaljan program all inclusive primit ćete po dolasku u hotel.

   

  Doplate

  • all inclusive na tjedan: 1,540.00 KN
 • Kreta

  Kreta iz Zagreba
  Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba Kreta iz Zagreba
  Hotel, NANCY 3* Hersonissos, soba standard
  Noćenje s doručkom
  21.07.2018 - 28.07.2018

  Opis

  Hersonissos

  Hotel Nancy 3*

  U središtu živog, najpopularnijeg turističkog ljetovališta na Kreti

  Položaj: u centru omiljenog ljetovališta Hersonissosa (blizina noćnog života, plaža, taverni, barova, trgovinica); udaljen tek oko 50 m od plaže; oko 25 km od zračne luke.

  Hotelska ponuda: manji hotel s tek ukupno 30 soba na 3 kata; recepcija, internet kutak kod recepcije (uz doplatu), bar, blagovaonica za doručak, TV salon.

  Standardne sobe: jednostavno opremljene, klima-uređaj (uz doplatu), telefon, SAT TV, besplatan Wi-Fi, hladnjak, kupaonica (tuš/WC), balkon.

  Usluga: kontinentalni doručak.

  Internetska stranica: www.nancyhotel.gr

   

Elite Travel d.o.o. Jurišićeva 30, 10000 Zagreb Croatia Tel: +385 (0)1 4817 370 & +385 (0)1 4817 371 Fax: +385 (0)1 4817 356
E-mail: Radno vrijeme: radnim danom 08:00h - 20:00h, subotom 09:00h - 13:00h, nedjeljom, blagdanima i državnim praznicima ne radimoNa ovoj web stranici koristimo kolačiće

Elite Travel koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Detaljne postavke kolačića možete kontrolirati i mijenjati u svom web pregledniku. Više o kolačićima