Istra autobusom

Istra autobusom
Istra autobusomIstra autobusom
Datumi putovanja: 18.09.2020

ISTRA
3 dana / 2 noćenja autobusom iz Zagreba 
18.-20.9.2020. GARANTIRANI POLAZAK


Eliteplus: smještaj u hotelu Belvedere 4*na bazi 2 polupansiona

1.dan ZAGREB – MOTOVUN  – POREČ -VRSAR 
Polazak s dogovorenog mjesta  u dogovoreno vrijeme. Vožnja kroz Hrvatsku, dolazak u Motovun - po mnogima jedan od najljepših i najočuvanijih srednjovjekovnih gradova u Istri, a i šire. Na 277 m n.v. prostire se jedan od najljepših vidikovaca s pogledom na najveće istarsko nalazište tartufa  - Motovunsku šumu. Šetrnja gradom uz posjet napoznatijim znamenitostima: crkvi Sv. Stjepana, lapidariju, gradskim vratima, zidinama ( uz doplatu). Mogućnost degustacije proizvoda od tartufa. Nakon pauze krećemo prema Poreču. Po dolasku šetnja Dekumanovom ulicom do najpoznatijeg spomenika, zaštićenog UNESCO-m, Eufrazijeve bazilike. Moguć posjet uz doplatu. Vožnja prema slikovitom gradiću Vrsaru gdje će grupa biti smještena. Večera. Noćenje.

2. dan VRSAR – FAKULTATIVNI IZLET BRIJUNI - PULA 
Odlazak prema Fažani, gdje ćemo se ukrcati u turistički brod i uputiti prema NP Brijuni, koji se sastoji od 14 otoka i otočića. Po dolasku na najveći otok Veli Brijun slijedi razgled otoka i uživanje u brijunskom krajoliku na mediteranskom bilju, livadama na kojima bezbrižno pasu jeleni lopatari i mufloni. Razged će se  odvijati turističkim vlakom u trajanju od cca sat vremena nakon čega slijedi slobodno vrijeme do povratka.  Po povratku u Fažanu polazak prema antičkoj Puli.
Šetnju započinjemo obilaskom jedne od najočuvanijih rimskih arena u svijetu, sagrađena u 1. stoljeću i po veličini je šesti amfiteatar u svijetu. U rimsko je doba služio za održavanje krvavih borbi gladijatora, dok danas služi prvenstveno kao pozornica za razne kulturne događaje, dok se u prostorijama ispod same Arene nalazi muzej u kojem se mogu vidjeti eksponati iz antičkog doba… Ulazak u amfiteatar je moguć u slobodno vrijeme.  U nastavku obilazak gradskih vrata I zidina, slavoluk Sergijevaca I Augustov hram. Slobodno vrijeme. Povratak u Vrsar. Za sve koji ostaju u Vrsaru predlažemo kupanje na prekrasnim plažama I upoznavanje grada. Večera. Noćenje.

3. dan VRSAR – LIMSKI KANAL -  ROVINJ – VINSKA PROBA - ZAGREB 
Nakon doručka odjava iz hotela,  vožnja limskim kanalom, poznatim još kao Fjord zahvaljujući dužini 12 km, poznatom uzgajalištu riba I školjki. Pauza za kavu te vožnja prema Rovinju – “istraskoj Veneciji” u kojem nas čeka predivna crkva sv. Eufemije na kraju “ulice umjetnika” – Grizije. Batane, bitinade, tipična venecijanska arhitektura …samo su dio doživljaja predivnog Rovinja. Slobodno vrijeme za šetnju, I ručak.  U nastavkufakultativno odlazak na vinsku probu kod jednog od renomiranih Istarskih vinara ( uz doplatu). Povratak prema Zagrebu u kasnim poslijepodnevnim satima.

Cijena  aranžmana po osobi : 990 kn

Cijena uključuje: prijevoz  turističkim autobusom prema program, turističkog pratitelja tijekom Putovanja, sve razglede prema program, 2 noćenja s doručkom u Resortu Belvedere 4* Vrsar, boravišnu pristojbu, piće dobrodošlice, 2 večere u hotelskom restoranu, razgledavanja prema program, jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana.

Informativne cijene ulaznica / izleta:
- ulaznicu u Eufrazoijevu baziliku  40 kn ( moguća promjena cijene)
- ulaznica za motovunske zidine 20 kn
- fakultativni izlet Pula i Brijuni 250 kn odrasli, 150 kn djeca ( uključen prijevoz, vođenje I ulaznica u NP Brijuni uz vožnju brodom I vlakić na otoku)- min 25 pax
- vinska proba – 95 kn- min 25 pax

Cijena ne uključuje: ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje, doplata za jednokrevetnu sobu 490 kuna, karte javnog gradskog prijevoza, doplate za izlete i obroke koji nisu prema programu, osobne troškove, pića i napojnice te ostalo što nije navedeno pod cijena uključuje, osiguranje od otkaza putovanja (preporučujemo).

Popusti:
- Djeca na pomoćnom ležaju u pratnji dvije odrasle osobe 150 kn
- Odrasla osoba na pomoćnom ležaju 70 kn

Važne informacije: Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje i može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama. Nevaljane putne isprave koje imaju za posljedicu odustajanje od putovanja ni u kojem slučaju ne obavezuju organizatora putovanja te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja. Molimo da provjerite točnost Vašeg imena i prezimena na ugovoru o putovanju u odnosu na putni dokument. Završnu obavijest o putovanju vam dostavljamo e-mailom najkasnije 2 dana prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, ime voditelja putovanja, naziv hotela i sl.). Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i Ugovora o putovanju. Svojim potpisom na Ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: Mondo travel d.o.o. Minimalni broj putnika za realizaciju putovanja je 35.

Odaberite termin:
 • Vrsar

  Dvokrevetna soba
  HR Polupansion
  18.09.2020 - 20.09.2020
  990 KN Po osobi
  Pošaljite upit
 • Vrsar

  Jednokrevetna soba
  HR Polupansion
  18.09.2020 - 20.09.2020
  1.480 KN Po osobi
  Pošaljite upit
Elite Travel d.o.o. Jurišićeva 30, 10000 Zagreb Croatia Tel: +385 (0)1 4817 370 & +385 (0)1 4817 371 Fax: +385 (0)1 4817 356
E-mail: Radno vrijeme: radnim danom 08:00h - 20:00h, subotom 09:00h - 13:00h, nedjeljom, blagdanima i državnim praznicima ne radimo