Island-Hrvatska / FIFA World cup 2018 / Rostov

Island-Hrvatska / FIFA World cup 2018 / Rostov
Island-Hrvatska / FIFA World cup 2018 / Rostov
Datumi putovanja:

SVJETSKO PRVENSTVO U NOGOMETU

RUSIJA │ 2018.

  “Vrata Kavkaza” je drugo ime Rostova, grad rijetke ljepote koji posebnim čime spektakularna arhitektonska dostignuća, od kojih je najimpozantniji most preko reke Don. Oosnovala ga je carica Elizabeta Petrovna, daleke 1749. godine. Udaljen je od Moskve 1226 km.

 Rostov na Donu  je ujedno grad domaćin odlučujuće utakmice u skupini:

ISLAND – HRVATSKA

26.6.2018. │ STADION ROSTOV ARENA

 Pozivamo Vas da podržimo hrvatsku reprezentaciju u Rusiji!

ROSTOV & ISTANBUL

AVIONOM IZ ZAGREBA 25.-28.6.2018.

UKLJUČEN IZLET U NOVOCHERKASSK I STAROCHERKASSK

 PROGRAM PUTOVANJA: ROSTOV  & ISTANBUL │AVIONOM IZ ZAGREBA 25.-28.6.2018.

1. dan       25.06.2018.          ZAGREB – ISTANBUL – ROSTOV

Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova. Prijava na let za Istanbul te polijetanje zrakoplova u 20,05 sati, s dolaskom u Istanbul u 23,20  sati, slijedi let za Rostov  u 00,40 i  dolazak u 02,50 sati. Transfer do hotela, smještaj i noćenje.

2. dan    26.06.2018.         Rostov   UTAKMICA ISLAND – HRVATSKA U 21,00 SAT   

Doručak. Odlazak s lokalnim vodičem na engleskom jeziku u razgled centra Rostova. Grad je utemeljen 1749. godine po nalogu carice Elizabete Petrovne. Povijesno središte Rostova posebno je bogato arhitektonskim spomenicima. Ulica Bolshaya Sadovaya, glavna ulica grada, jedna je od najstarijih i najljepših ulica Rostova -  zgrada Gradske Dume -  Akademsko dramsko kazalište Rostov izgrađeno u obliku traktora, remek-djelo je konstruktivizma. Lijeva obala rijeke Don (poznat kao Levberdon)  omiljeno je mjesto za odmor domaćina s brojnim kafićima i restoranima. Rostovska riva, nazvana po ruskom pomorskom zapovjedniku Fyodoru Ushakovu, jedna je od najpoznatijih znamenitosti grada.

Transfer do stadiona Rostov arena, uz glasnu podršku hrvatskoj momčadi protiv Islanda. Nakon utakmice individualni povratak u hotel.

ISLAND – HRVATSKA │21.00 sat

3. dan    27.06.2018.         Rostov   - Novocherkassk / Starocherkassk – Rostov

Doručak. Odlazak s lokalnim vodičem na engleskom jeziku na poludnevni izlet: Novocherkassk – grad udaljen oko 40 km od Rostova, koji Vam otkriva sve što trebate znati o povijesti provinciji poznatoj po Kozacima i dojmljivoj Katedrali Uzašašća, koja je bila jedna od najvećih crkava Ruskog Carstva, u vrijeme kada je izgrađena. U nastavku slijedi posjet gradiću Starkocherkassk, osnovanom 1593. godine, koji je bio središte i glavni grad poznatih Kozaka. Nekada utvrđeni grad od 20 000 stanovnika, sada je malo selo, s ulicama restauriranim prema izgledu iz  kasnog 19. Stoljeća, koje danas prikazuju atmosferu prošlosti. Glavni trg - "Maidan" poznat je po raznim kozačkim trofejima, u okolici trga nalaze se njihove kuće - "kureni", Crkva Uskrsnuća, Atamanov posjed.Kraća pauza u centru i povratak u Rostov. Slobodna večer za osobne programe. Noćenje.

4. dan  27.06.201.   ROSTOV ON DON– ISTANBUL - ZAGREB

Rana odjava iz hotela te transfer do zračne luke Rostov. Polazak zrakoplova u 04,20 sati za Istanbul te dolazak u 06,45 sati nakon čega  slijedi organzirani razgled grada autobusom i pješice u pratnji lokalnog vodiča na hrvatskom jeziku: Hipodrom koji je u rimsko doba služio za konjske trke, a danas je memorijalni trg s impozantnim obeliskom;  Plava džamija, monumentalno zdanje i posljednja velika kraljevska džamija, jedinstvena sa svojih šest minareta i ukrasima od plavog porculana po kojima je i dobila ime; Aja Sofija iz 6. st. izvana, najpoznatija građevina Istanbula sagrađena u doba cara Justinijana. Kraće slobodno vrijeme za ručak i uživanje u turskim specijalitetima ili šetnju poznatom shopping ulicom Istilkal. Za putnike, koji bi radije odmorili u hotelu u blizini zračne luke postoji mogućnost doplate za smještaj u hotelu do polijetanja zrakoplova za Zagreb. Povratak u zračnu luku i prijava na let za Zagreb najkasnije do 16,00 sati. Polijetanje zrakoplova za Zagreb u  18,05 sati, s dolaskom u 19,10 sati. Kraj programa.

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI KN:            8.990

 Obvezna doplata za pristojbe zračnih luka kn: 1.590

Fakultativna doplata: jednokrevetna soba kn: 2.890, doplata za smještaj u zračnoj luci Istanbul kn: 350

CIJENA UKLJUČUJE: Povratnu zrakoplovnu kartu Zagreb – Istanbul – Rostov – Istanbul - Zagreb u ekonomskoj klasi (prijevoznik Turkish Airlines), uključena prtljaga do 20kg po osobi te osobna prtljaga, povratni transfer zračna luka Rostov – hotel – zračna luka Rostov, razglede gradova Rostova, Novocherkatsska / Starocherkatsska i Istanbula autobusom i pješice s lokalnim vodičima na engleskom jeziku, smještaj u hotelu 3* na osnovi 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi na području grada Rostova, pratitelja iz Zagreba, jamčevinu i troškove pripreme putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE:  ulaznicu za nogometnu utakmicu Island – Hrvatska, pristojbe zračnih luka koji se plaćaju prilikom rezervacije, sve što nije navedeno pod cijena uključuje, boravišnu pristojbu koja se plaća na licu mjesta kao i napojnice lokalnom vodiču, putno zdravstveno osiguranje, vizu za Rusiju koja je obavezna za putnike koji nemaju Fan ID i ulaznicu za koju se potrebno registrirati na https://www.fan-id.ru/registration.html?locale=EN i popuniti obrazac za prijavu. Vaš zahtjev za ishođenjem će biti razmotren u roku 72 sata nakon kojeg ćete dobiti obavijest o statusu Fan ID-a. Fan ID se izdaje jednom za sve utakmice Svjetskog prvenstva 2018 bez obzira koliko utakmica ćete posjetiti. Fan ID je potreban svim navijačima za ulazak na stadion te predstavlja dokument poput akreditacije s Vašom slikom i osobnim podacima, a samo nosioci ulaznica mogu dobiti Fan ID. Rok isporuke Fan ID-a u inozemstvo iznosi do 30 dana.

  • Vizu za Rusiju 475 kn + 100 kn troškovi izdavanja vize; obavezna  za putnike koji nemaju FAN ID i ulaznicu. Viza se izdaje u roku 7-14 dana po redovnom postupku. Doplata za ubrzani postupak iznosi 400 kn.
  • Elite travel može posredovati u ishođenju Fan ID te je potrebno dostaviti: kopiju ulaznice ili broj registracije (ticket request ID), kopiju putovnice, sliku 3,5×4,5 u jpg formatu,  broj mobitela i e-mail te adresa na koju želite da Vam se poštom pošalje putovnica navijača. Cijena usluge je 125 kn.

NAČINI  PLAĆANJA: Prilikom prijave uplaćuje se 50% objavljene cijene, a ostatak najkasnije 30 dana prije putovanja. Mogućnost obročnog plaćanja karticama Diners, Amex,  EC/MC i Visa PBZ i Zaba do 12 obroka bez kamata. Mogućnost plaćanja internet bankarstvom.

OPĆE INFORMACIJE:  Minimum prijavljenih:  30 osoba. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 20 dana prije početka putovanja, Elite travel je dužan  obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Prilikom potvrde rezervacije preporučujemo uplatiti dodatna putna osiguranja te zdravstveno osiguranje. Elite travel d.o.o. zadržava pravo povećanja cijene putovanja u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili tečaja, kao i u slučaju manjeg broja osoba. Za ovo putovanje vrijede Upute i uvjeti rezervacije i kupnje turističkih aranžmana Elite travel d.o.o., izdanje 01.05.2015., osim u dijelu otkaznih pristojbi koji iznose 100%  po potvrdi rezervacije. Priprema programa; Zagreb, veljača 2018. Putovanje nije prikladno za putnike smanjene pokretljivosti.

Odgovorni organizator: Elite travel d.o.o., Vukovarska 17, 20000 Dubrovnik. 

Elite Travel d.o.o. Jurišićeva 30, 10000 Zagreb Croatia Tel: +385 (0)1 4817 370 & +385 (0)1 4817 371 Fax: +385 (0)1 4817 356
E-mail: Radno vrijeme: radnim danom 08:00h - 20:00h, subotom 09:00h - 13:00h, nedjeljom, blagdanima i državnim praznicima ne radimoNa ovoj web stranici koristimo kolačiće

Elite Travel koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Detaljne postavke kolačića možete kontrolirati i mijenjati u svom web pregledniku. Više o kolačićima