EURO 2020 | Hrvatska - Play-off pobjednik C, Glasgow, 23.6. | 3 dana

EURO 2020 | Hrvatska -  Play-off pobjednik C, Glasgow, 23.6. | 3 dana
Datumi putovanja:

EURO 2020, HRVATSKA - play off pobjednik skupina C, GLASGOW, 23.6.

putovanje avionom, 22.-24.6. 2020. 

3 dana | 2 noćenja

Prošećite gradskim trgom, uživajte u poznatom ginu ili whiskyu koji se proizvode u Glasgowu i navijajte za Vatrene!

22.6.ZAGREB –  GLASGOW

Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova. Prijava na let za Edinburgh preko Frankfurta, polijetanje aviona u 06,35 za Frankfurt. Po dolasku u 12,05 sati u Edinburgh  slijedi transfer do hotela u Glasgowu, cca 60 km (sat vremena).  Po dolasku u Glasgow, slijedi prijava u hotel. Preporučamo orijentacijsku šetnju uz razgled centra Galsgowa uz pratnju voditelja putovanja. Slobodna večer za osobne programe te istraživanje gradskih barova i restorana. Noćenje.

23.6.   GLASGOW

Doručak. Slobodno za navijačka druženja, posjet Croatia Corneru gdje se sakupljaju hrvatski  navijači te priprema za treću utakmicu Hrvatske reprezentacije na ovom natjecanju:

 HRVATSKA - play off pobjednik skupine C  STADION  HAMPDEN PARK │ 20.00 h

Stadion Hampden Park je škotski nacionalni stadion sagrađen daleke 1903.godine. Dom je škotske reprezentacije i gradskog nogometno kluba Queen's Park. Današnji moderni stadion može ugostiti ukupno 51.000 navijača.

Individualni povratak u hotel.

24.6. GLASGOW - ZAGREB

Doručak i odjava iz hotela do 11,30 sati (prtljagu možete odložiti u poseban prostor pored recepcije do polaska transfera).  Predlažemo šetnju park Glasgow Green - trg George Square - sveučilišna četvrt – katedrala - Glasgow Cross ili slobodno vrijeme do polaska transfera u zračnu luku. Transfer za  zračnu luku u 14,30 sati. Polijetanje aviona iz Edinburgha za Zagreb preko Frankfurta u 18,00 sati. Predviđeno vrijeme dolaska u Zagreb u 23,10 sati. Kraj programa.

 CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI :   6.650 kn

Predviđeni hotel:  PREMIER INN GLASGOW CITY CENTRE 3*

Doplata za jednokrevetnu sobu 1.950 kn (na upit).

CIJENA UKLJUČUJEPovratnu zrakoplovnu kartu Zagreb-Frankfurt - Edinburgh - Frankfurt -Zagreb u ekonomskoj klasi (prijevoznik Lufthansa), povratni transfer zračna luka – hotel – zračna luka, razgled grada pješice, smještaj u hotelu 3* na osnovi 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi, pratitelja iz Zagreba, jamčevinu i troškove pripreme putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE:  ulaznicu za nogometnu utakmicu  23.6., putno osiguranje – nije obavezno,  preporučamo.

RED LETENJA - prijevoznik Lufthansa

22JUN  Zagreb - Frankfurt  06:35  08:15

22JUN  Frankfurt - Edinburgh   11:10  12:05

24JUN  Edinburgh - Frankfurt   18:00  20:05

24JUN  Frankfurt - Zagreb  21:45  23:10 

MOGUĆNOST PLAĆANJAPrilikom prijave uplaćuje se 50% cijene aranžmana, a ostatak do 45 dana prije putovanja. Mogućnost obročnog plaćanja karticama Amex, EC/MC i Visa do 6 rata bez kamata te Diners do 12 rata. Mogućnost online plaćanja kreditnim karticama Visa do 6 rata, Diners do 12 rata,  EC/MC Zagrebačke banke do 12 rata bez kamata.

OPĆE INFO: Prilikom prijave preporučujemo uplatu paket putnog osiguranja  (osiguranje od rizika otkaza putovanja, te zdravstveno osiguranje u inozemstvu).

Elite travel d.o.o. zadržava pravo povećanja cijene putovanja u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili tečaja. Za ovo putovanje vrijede Upute i uvjeti rezervacije i kupnje turističkih aranžmana Elite travel d.o.o., Opći uvjeti organizatora putovanja nalaze se ovdje

Odustajanje od putovanja: Zbog specifičnosti ove vrste putovanja i posebnih uvjeta rezervacije usluga, za ovo putovanje isključuje se član. 9: " Pravo putnika na raskid Ugovora". Ukoliko putnik otkaže putovanje do 50 dana prije polaska, Elite travel zadržava 50% ukupne cijene aranžmana, ukoliko putnik otkaže 49 i manje dana do polaska, Elite travel zadržava 100% ukupne cijene aranžmana. 

Elite travel d.o.o. ne preuzima odgovornost za štete nastale u prijevoznom sredstvu, smještajnim objektima i lokalitetima koji se posjećuju, a koje mogu prouzročiti sudionici putovanja. Sve nastale troškove podmiruju sudionici putovanja. Molimo da se pridržavate propisa i pravila ponašanja u destinaciji i na stadionu, jer agencija ne preuzima odgovornost za eventualno neprimjereno ponašanje i sankcije koje iz toga mogu proizaći.

Minimum prijavljenih:  20 osoba.

Molimo da provjerite ispravnost Vašeg imena i prezimena na ugovoru o putovanju u odnosu na putni dokument (osobna iskaznica ili putovnica) jer nesuglasje uzrokuje financijske troškove prema uvjetima avio kompanija. Promjena imena putnika nije moguća. Nevaljane putne isprave koje imaju za posljedicu odustajanje od putovanja ni u kojem slučaju ne obavezuju organizatora putovanja te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja. Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje i može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama. Završnu obavijest o putovanju dostavljamo e.mail-om najkasnije 2 dana prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje u kojem je navedeno točno vrijeme i mjesto sastanka s voditeljem putovanja, vrijeme polaska zrakoplova, naziv, hotela, ime i prezime voditelja putovanja te program putovanja. Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću te za osobe koje zahtijevaju WC u autobusu. Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovnih karata. Avio kompanija zadržava pravo promjene reda letenja. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cijelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed.

Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije14 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr. Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i Ugovora o putovanju. Svojim potpisom na Ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo putnike da se upoznaju s uvjetima organizatora putovanja.

Elite travel d.o.o. zadržava pravo povećanja cijene putovanja u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili tečaja, kao i u slučaju manjeg broja osoba.

Odgovorni organizator: Elite travel d.o.o., Vukovarska 17, 20000 Dubrovnik │ Poslovnica Zagreb, Jurišićeva 30

Elite Travel d.o.o. Jurišićeva 30, 10000 Zagreb Croatia Tel: +385 (0)1 4817 370 & +385 (0)1 4817 371 Fax: +385 (0)1 4817 356
E-mail: Radno vrijeme: radnim danom 08:00h - 20:00h, subotom 09:00h - 13:00h, nedjeljom, blagdanima i državnim praznicima ne radimo