Crna Gora - Nova godina

Crna Gora - Nova godina
Crna Gora - Nova godinaCrna Gora - Nova godinaCrna Gora - Nova godinaCrna Gora - Nova godina
Datumi putovanja: 30.12.2020

NOVA GODINA CRNA GORA 

autobusom iz Zagreba | 4 dana / 3 noćenja

TERMIN PUTOVANJA: 30.12.2020.-2.1.2021.

 Uz razgled Dubrovnika, Kotora, Perasta i Bara i degustacija vina 

Predviđeni hotel: Hotel Butua Residence 4* (u centru Budve)

1. dan     ZAGREB – DUBROVNIK – BUDVA, 30.12.2020., srijeda

Polazak iz Zagreba s Autobusnog kolodvora u 05:00 sat (peroni 502-506). Slijedi vožnja autobusom u smjeru Dalmacije, uz usputna stajanja. Po dolasku u Dubrovnik, slijedi razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: vrata od Pila koja vode u stari dio grada, Onofrijeva česma, Franjevački samostan, Katedrala, Knežev dvor, Stradun, Orlandov stup i gradske zidine. Nastavak vožnje prema Crnoj Gori. Smještaj u hotel u centru Budve. Šetnja starim gradom koji ima tipično srednjovjekovni izgled. U njemu se nalazi najveća i najdragocjenija nekropola na Jadranu. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan     BUDVA, fakultativni izlet u BAR, 31.12.2020., četvrtak

Doručak. Fakultativni izlet u Bar uz lokalnog vodiča. Boraviti u Baru, a ne posjetite njegov stari dio tj. Stari Bar, isto je kažu Barani, kao i da niste ni dolazili u taj grad. Stari Bar, koji je 4 kilometra udaljen od centra Novog Bara, nalazi se na strmoj litici u podnožju planine Rumije. U Baru je predviđena šetnja starim dijelom grada, razgledavanje najvažnijih obilježja grada i tvrđave s lokalnim vodičem. Nastavak vožnje prema „Plantažama“, uz Skadarsko jezero. Obilazak impresivnog podruma „Šipčanik“ uz degustaciju tri vina – dva iz klasik linije (Crnogorski Krstač, Crnogorski Vranac) i jedno specijalno (Vranac Pro Corde) uz bruskete s njeguškim sirom na maslinovom ulju i ružmarinu (u cijeni izleta). Povratak u Budvu. Doček nove 2021. godine na glavnom trgu u organizaciji gradskih vlasti! Noćenje.

3. dan     BUDVA, fakultativni izlet u KOTOR  i PERAST, 01.01.2021., petak

Nakon doručka slijedi vožnja autobusom do Kotora - grada trgovaca i moreplovaca, smještenog u jednom od najljepših zaljeva svijeta. Razgled grada (u pratnji lokalnog vodiča) koji je zbog svoje srednjovjekovne arhitekture i brojnih spomenika uvršten na UNESCO-ov popis Svjetske prirodne i kulturne baštine. Nastavljamo prema Perastu - barokni gradić koji se nalazi nedaleko Kotora te obiluje sakralnim spomenicima. Odlazimo na izlet brodom do otoka Gospa od Škrpjela. Nakon šetnje i razgledavanja, povratak u Perast te  Budvu. Noćenje.

4. dan BUDVA - TIVAT – ZAGREB, 02.01.2021., subota

Doručak. Odlazak do gradića Tivat, koji je po mnogima najraskošnija i najbogatija yacht marina na Jadranu. Mještani koriste ime Porto Montenegro, dio je akvatorija Boke Kotorske, koja je pod zaštitom UNESCO-a, spoj divlje ljepote nadomak europskih prijestolnica. Nakon slobodnog vremena, odlazak prema Zagrebu. Dolazak se očekuje do ponoći.

Cijena aranžmana po osobi  FM 1.550 kn / RC 1.690 kn

Rok za prijavu: do 7 dana prije puta ili dok ima mjesta

Minimalan broj putnika: 40  /  Maksimalan broj putnika: 48

Cijena uključuje:prijevoz visokoturističkim (visokopodnim) autobusom prema programu, 3 noćenja s doručkom u centru Budve u hotelu 3*/4* u dvokrevetnim sobama, razgled Dubrovnika u pratnji lokalnog vodiča, razglede prema programu, voditelja putovanja – vođenje tijekom cijele ture na hrvatskom jeziku, pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

Cijena ne uključuje:ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgleda, dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, osobne troškove (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.), doplata za jednokrevetnu sobu 690 kn - obavezna doplata ako osoba spava sama u sobi, boravišna pristojba koja iznosi 1,50 eur po noćenju po osobi, ukupno 4,50 eur za tri noćenje, slušalice za razgled Dubrovnika 15 kn po osobi, napojnicu za vozače i vodiča – po želji, nije obavezno, no ako ste zadovoljni uslugom, organizacijom i trudom naših vodiča, čistoćom autobusa, lijepo ih je nagraditi (preporuka prosječnog iznosa napojnice 2-5 eur po osobi; iznos napojnice ovisi o Vašoj procjeni i zadovoljstvu te može biti i viši, a određujete ga sami ukoliko istu želite ostaviti, putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Fakultativni izleti (min 20 osoba) - prijava kod rezervacije putovanja/plaćanje izleta na licu mjesta:

 1. fakultativni izlet u Kotor i Perast, 20 eur po osobi, (pristojba ulaska u Kotor, vožnja brodom do otoka Gospe od Škrpjela i ulaznica u muzej)
 2. fakultativni izlet u Bar i degustacija vina prema programu, 20 eur po osobi, (prijevoz autobusom, lokalni vodič, degustacija 3 vrste vina

Popusti i doplate

 • 20% popusta za jedno dijete do 11,99 godina u pratnji dvije odrasle osobe (u trokrevetnoj sobi)
 • 10% popusta za odraslu osobu na pomoćnom (trećem) ležaju u trokrevetnoj sobi,
 • doplata za polazak iz Čakovca i Varaždina 100 kn po osobi.

Za sve polaske (osim Zagreba) potrebna prethodna pismena najava. Autobus iz Karlovca kreće s parkirališta benzinske pumpe Ka Petrol u 05.45 sati (okvirno vrijeme). Točno vrijeme polaska iz Varaždina i Čakovca bit će definirano 7 dana prije polaska. Zbog gužvi na cestama, moguće je čekanje na povratni transfer Zagreb-Varaždin/Čakovec na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu, o čemu ćete biti obaviješteni od strane voditelja putovanja prije dolaska u Zagreb.

VAŽNE INFORMACIJE: raspored sjedenja u autobusu sastavlja Organizator putovanja prema redoslijedu uplata; posebno sjedalo u autobusu garantiramo samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata; završnu obavijest vam dostavljamo mailom 72 sata prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.), fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta voditelja putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta; Organizator putovanja nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja; Organizator putovanja zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa; Organizator putovanja ne odgovara za gužvu na granicama, u gradovima i objektima koji se posjećuju; program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu; predviđene pauze tijekom vožnje su okvirno svakih 2,5 sata, uz minimalnu pauzu od 20 minuta.

Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI: Državljani RH ne trebaju vizu za ovo putovanje, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

U slučaju gubitka ili otuđenja putnog dokumenta najbliže predstavništvo Hrvatske u Crnoj Gori nalazi se u Kotoru.

Generalni konzulat Republike Hrvatske u Crnoj Gori se nalazi na adresi Trg od oružja bb, Kotor, Crna Gora. Kontakt podaci: tel. 00382 32 323 161, 00382 32 323 127 i 00382 32 304 680, fax. 00382 32 323 124, e-mail: kotor@mvep.hr. Konzul savjetnik: Marijan Klasić.

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:

 • gotovinom ili uplatom na račun 30% prilikom rezervacije te ostatak do 30 dana prije putovanja
 • obročno plaćanje kreditnim karticama Amex, Diners, Maestro, Visa, MasterCard (PBZ i ZABA) do 6 rata bez kamata, dodatno Diners i Mastercard (PBZ i ZABA) do 12 rata bez kamata za iznose aranžmana veće od 6.000 kn po osobi

Odgovorni organizator: Idea putovanja / opće uvjete organizatora možete pronaći ovdje 

Odaberite termin:
 • Crna Gora

  Dvokrevetna soba, FM cijena
  Noćenje s doručkom
  30.12.2020 - 02.01.2021
  1.550 KN Po osobi
  Pošaljite upit
 • Crna Gora

  Jednokrevetna soba, FM cijena
  Noćenje s doručkom
  30.12.2020 - 02.01.2021
  2.240 KN Po osobi
  Pošaljite upit
Elite Travel d.o.o. Jurišićeva 30, 10000 Zagreb Croatia Tel: +385 (0)1 4817 370 & +385 (0)1 4817 371 Fax: +385 (0)1 4817 356
E-mail: Radno vrijeme: radnim danom 08:00h - 20:00h, subotom 09:00h - 13:00h, nedjeljom, blagdanima i državnim praznicima ne radimo