Budimpešta ljeto 2020.

Budimpešta ljeto 2020.
Budimpešta ljeto 2020.Budimpešta ljeto 2020.Budimpešta ljeto 2020.Budimpešta ljeto 2020.Budimpešta ljeto 2020.Budimpešta ljeto 2020.Budimpešta ljeto 2020.Budimpešta ljeto 2020.
Datumi putovanja:

BUDIMPEŠTA LJETO  2020.
2 dana / 1 noćenje autobusom iz Zagreba
Polasci: 18.7.-19.7., 25.7.-26.7., 8.8.-9.8., 29.8.-30.8.2020.

1. dan ZAGREB – BUDIMPEŠTA
Polazak autobusa iz Zagreba u 06:00 sati, polazak moguć sa stajališta Ljubeščica na autocesti za putnike s područja Varaždina uz obaveznu prijavu prilikom rezervacije putovanja. Vožnja kroz Mađarsku uz zaustavljanje za odmor i kavu putem. Put nas vodi iznad područja Blatnog jezera i blizu jezera Velence do Budimpešte. Panoramski razgled grada: Citadela  - povijesni Budim s Kraljevskom palačom, ribarskom utvrdom i Matijaševom crkvom - mostovi na Dunavu - Trg heroja podignut za tisuću godina dolaska Mađara - avenija Andrassy najljepša gradska palača sa sjajnim palačama i Operom. Po dolasku u gradsko središte slobodno vrijeme. Preporučujemo šetnju do impresivne Bazilike Sv.Stjepana, do trga Vorosmarty ter, slavne slastičarnice Gerbaud, do glavne trgovačke ulice Vaci Utca s bogatom ponudom suvenirnica, trgovina, restorana i šetalištem uz Dunav i do prekrasne zgrade zatvorene tržnice u kojoj ćete pronaći  bogatu ponudu suvenira, vina, poznatih mađarskih rakija, različitih vrsta začinske paprike i veliki izbor zalogajnica s popularnim savijačama, gulaš juhom, raznim vrstama kobasica, kolačima i drugim mađarskim specijalitetima. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan BUDIMPEŠTA - ZAGREB 
Doručak. Odlazak do gradskog središta. Moguć fakultativni odlazak na vožnju brodom po Dunavu (doplata na licu mjesta). Uz čašu šampanjca uživat ćete u doživljaju prekrasne  mađarske prijestolnice s rijeke, uz obale Margaretinog otoka, ispod mostova, s panoramskim pogledom na dunavsku i peštansku stranu grada. Slobodno vrijeme u gradskom središtu za šetnju, posjete muzejima, uživanje u kolačima u nekoj od slavnih slastičarnica ili osobne programe. Odlazak iz Budimpešte u ranim poslijepodnevnim satima. Zaustavljanje blizu obale Blatnog jezera. Mogućnost fakultativnog kasnijeg ručka u poznatoj Kukoricsa čardi i šetnja prema obali jezera. Povratak u Hrvatsku u kasnim večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi*:
First minute cijena: 420kn, vrijedi do popunjena određenog broja mjesta
Redovna cijena: 450kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 190kn
*navedene cijene se odnose za plaćanje u gotovini i internet bankarstvom te uključuju gotovinski popust. Za plaćanje debitnim i kreditnim karticama jednokratno i na rate cijene iznose: first minute 445kn, redovna cijena 475kn, doplata za jednokrevetnu sobu 200kn.

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom  prema programu putovanja, 1 noćenje s doručkom u hotelu 3* u Budimpešti, turističkog pratitelja tijekom puta, panoramski razgled grada, jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana.

Cijena ne uključuje: ulaznice za muzeje i kulturno – povijesne spomenike, putno zdravstveno osiguranje (preporučujemo), dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.), fakultativne programe.

Fakultativna ponuda:
- vožnja brodom po Dunavu uz čašu šampanjca 15 EUR  (doplata na licu mjesta, minimum 20 osoba)
- ručak u Kukoricsa čardi na povratku – turistički menu od tri slijeda bez pića 15 EUR (doplata na licu mjesta, minimum 15 osoba)

Popusti:
Djeca do 12 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem  10% popusta. Treća odrasla  osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem  po redovnoj cijeni.

Praktične napomene: valuta u Mađarskoj je mađarska forinta (HUF). Forinte se mogu nabaviti u Hrvatskoj prije početka putovanja (tečaj može biti povoljniji) ili zamijeniti na licu mjesta. Zamjena hrvatskih kuna u forinte moguća je u Budimpešti u nekim mjenjačnicama. Fakultativni sadržaji se na licu mjesta uplaćuju u eurima.

Važne informacije: Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje i može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama. Nevaljane putne isprave koje imaju za posljedicu odustajanje od putovanja ni u kojem slučaju ne obavezuju organizatora putovanja te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja. Za ovo putovanje hrvatskim državljanima potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica. Molimo da provjerite točnost Vašeg imena i prezimena na ugovoru o putovanju u odnosu na putni dokument. Završnu obavijest o putovanju vam dostavljamo e-mailom najkasnije 2 dana prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, ime voditelja putovanja, naziv hotela i sl.). Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i Ugovora o putovanju. Svojim potpisom na Ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: Bravo putovanja d.o.o. Minimalni broj putnika za realizaciju putovanja je 40.

Elite Travel d.o.o. Jurišićeva 30, 10000 Zagreb Croatia Tel: +385 (0)1 4817 370 & +385 (0)1 4817 371 Fax: +385 (0)1 4817 356
E-mail: Radno vrijeme: radnim danom 08:00h - 20:00h, subotom 09:00h - 13:00h, nedjeljom, blagdanima i državnim praznicima ne radimo