Bratislava i Budimpešta ljeto 2020.

Bratislava i Budimpešta ljeto 2020.
Bratislava i Budimpešta ljeto 2020.Bratislava i Budimpešta ljeto 2020.Bratislava i Budimpešta ljeto 2020.Bratislava i Budimpešta ljeto 2020.Bratislava i Budimpešta ljeto 2020.
Datumi putovanja:

BRATISLAVA I BUDIMPEŠTA LJETO 2020.
2 dana / 1 noćenje autobusom iz Zagreba
Polasci: 8.8.-9.8., 29.-30.8.2020.


Eliteplus: Hotel 4* u Bratislavi

1.dan   ZAGREB - BRATISLAVA  
Polazak u 05:00 sati iz Zagreba. Moguć ukrcaj putnika u Varaždinu i Čakovcu uz obaveznu prijavu prilikom rezervacije putovanja. Vožnja kroz Mađarsku uz kraće zaustavljanje putem. Dolazak u Slovačku i u središte Bratislave. Razgled grada: stari grad Bratislavsky Hrad – stara gradska vijećnica - Michalski toranj – Katedrala sv. Martina – Academia Istropolitana - Slovačko narodno kazalište – glavni gradski trg.  Slobodno vrijeme za osobne programe, posjete muzejima, odlazak u pivnice i restorane ili u trgovački centar Eurovia s bogatom ponudom. Smještaj u hotel. Noćenje.

2.dan   BRATISLAVA - BUDIMPEŠTA - ZAGREB
Doručak. Vožnja prema Mađarskoj. Dolazak u Budimpeštu. Panoramski razgled grada: Citadela  - povijesni Budim s Kraljevskom palačom, ribarskom utvrdom i Matijaševom crkvom - mostovi na Dunavu - Trg heroja podignut za tisuću godina dolaska Mađara - avenija Andrassy najljepša gradska palača sa sjajnim palačama i Operom. Slobodno vrijeme u gradskom središtu.Predlažemo šetnju do impresivne Bazilike Sv.Stjepana, do trga Vorosmarty ter, slavne slastičarnice Gerbaud, do glavne trgovačke ulice Vaci Utca s bogatom ponudom suvenirnica, trgovina, restorana i šetalištem uz Dunav. Moguć fakultativni odlazak na vožnju brodom po Dunavu (doplata na licu mjesta). Uz čašu šampanjca uživat ćete u doživljaju prekrasne  mađarske prijestolnice s rijeke, uz obale Margaretinog otoka, ispod mostova, s panoramskim pogledom na dunavsku i peštansku stranu grada. Odlazak iz Budimpešte.Vožnja kroz Mađarsku uz kraće zaustavljanje putem.Dolazak u Hrvatsku u kasnim satima.

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi*:
First minute cijena: 520kn, vrijedi do popunjena određenog broja mjesta
Redovna cijena: 550kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 230kn
*navedene cijene se odnose za plaćanje u gotovini i internet bankarstvom te uključuju gotovinski popust. Za plaćanje debitnim i kreditnim karticama jednokratno i na rate cijene iznose: first minute 550kn, redovna cijena 580kn, doplata za jednokrevetnu sobu 245kn.

Cijena uključuje: prijevoz visokoturističkim autobusom  prema programu putovanja, 1 noćenje s doručkom u hotelu 4* u Bratislavi , turističkog pratitelja tijekom puta, razglede prema programu, jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana.

Cijena ne uključuje: boravišnu pristojbu: 1,70 EUR po osobi i noćenju, plaćanje na recepciji hotela  (informativna cijena,može biti podložna promjeni), ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci,  telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.), fakultativne programe i putno osiguranje (preporučujemo).

Fakultativna ponuda:
Vožnja Dunavom u Budimpešti uz čašu šampanjca 15 EUR po osobi (doplata na licu mjesta, minimum 20 osoba)

Popusti: Djeca do 12 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 10% popusta. Treća odraslaosoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 5% popusta.

Praktične napomene: valuta u Mađarskoj je mađarska forinta (HUF). Forinte se mogu nabaviti u Hrvatskoj prije početka putovanja (tečaj može biti povoljniji) ili zamijeniti na licu mjesta. Zamjena hrvatskih kuna u forinte moguća je u Budimpešti u nekim mjenjačnicama. Fakultativni sadržaji se na licu mjesta uplaćuju u eurima. Valuta u Slovačkoj je euro.

Važne informacije: Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje i može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama. Nevaljane putne isprave koje imaju za posljedicu odustajanje od putovanja ni u kojem slučaju ne obavezuju organizatora putovanja te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja. Za ovo putovanje hrvatskim državljanima potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica. Molimo da provjerite točnost Vašeg imena i prezimena na ugovoru o putovanju u odnosu na putni dokument. Završnu obavijest o putovanju vam dostavljamo e-mailom najkasnije 2 dana prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, ime voditelja putovanja, naziv hotela i sl.). Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i Ugovora o putovanju. Svojim potpisom na Ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: Bravo putovanja d.o.o. Minimalni broj putnika za realizaciju putovanja je 40.

Elite Travel d.o.o. Jurišićeva 30, 10000 Zagreb Croatia Tel: +385 (0)1 4817 370 & +385 (0)1 4817 371 Fax: +385 (0)1 4817 356
E-mail: Radno vrijeme: radnim danom 08:00h - 20:00h, subotom 09:00h - 13:00h, nedjeljom, blagdanima i državnim praznicima ne radimo