Bled i Ljubljana

Bled i Ljubljana
Bled i LjubljanaBled i LjubljanaBled i LjubljanaBled i Ljubljana
Datumi putovanja: 18.07.2020, 15.08.2020

BLED I LJUBLJANA
2 dana / 1 noćenje autobusom iz Zagreba 
Polasci: 18.-19.7., 15.-16.8.2020.


Eliteplus: na polasku 21.6. smještaj u City Hotel Ljubljana 3* u centru grada! Na ostalim polascima smještaj u hotelu Krim 3* u centru Bleda! Fakultativni posjet Bohinjskom jezeru.


1.dan ZAGREB – BLED
Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora Zagreb u 07:00 sati. Vožnja kroz Sloveniju i dolazak na Bled. Slijedi  panoramska vožnja oko jezera nakon koje slijedi slobodno vrijeme za posjet Bledskom dvorcu, utvrdi koja se nalazi na strmoj stijeni oko 130 m iznad jezera. Možete posjetiti i otočić  s crkvom sv. Marije koja je svakako najprepoznatljiviji simbol Bleda. Nikako ne propustite kavu uz poznate bledske kremšnite. Predlažemo i odlazak na Bohinj koji je udaljen od Bleda oko 22 km. Uživajte u ljepoti prirode i prekrasnog Bohinjskog jezera okruženog planinama. Povratak na Bled i smještaj u hotel. Noćenje. (*na polasku 21.6. povratak i noćenje u Ljubljani).

2. dan BLED – LJUBLJANA - ZAGREB
Doručak. Odjava iz hotela te nastavak vožnje prema Ljubljani, jednom od najzelenijih gradova u Europi. Po dolasku, slijedi šetnja gradom uz obilazak najpoznatijih znamenitosti: barokna zgrada gradske vijećnice, centralna tržnica, katedrala  Sv. Nikole, Zmajski most, Prešernov trg, Tromostovje… Slobodno vrijeme za šetnju gradom, a svakako preporučamo romantičnu vožnju brodom po Ljubljanici odakle možete uživati u drugačijoj perspektivi grada ili pak vožnju kratku vožnju uspinjačom koja povezuje staru gradsku jezgru i Ljubljanski dvorac. Povratak u Zagreb. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

*Važna napomena: redoslijed obilazaka je podložan promjenama ovisno o prometu i procjeni  pratitelja putovanja.

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi:
- first minute cijena 650kn, vrijedi do popunjena određenog broja mjesta
- redovna cijena 690kn
- doplata za jednokrevetnu sobu 290kn

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz  turističkim autobusom, turističkog pratitelja tijekom putovanja, sve razglede prema programu, 1 noćenje s doručkom u hotelu Krim 3* u dvokrevetnim sobama u centru Bleda, na polasku 21.6. smještaj u City hotelu Ljubljana 3* u dvokrevetnim sobama u centru Ljubljane, razgledavanja prema programu, jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana.

Cijena aranžmana ne uključuje: troškove osobne prirode, ulaznice i karte, sve ono što nije navedeno pod cijena uključuje, boravišnu pristojbu i putno osiguranje (preporučujemo).

Fakultativni program:
- Vožnja brodom po Ljubljanici : 7 € (okvirna cijena)
- Vožnja pletnom po bledskom jezeru 12 € + ulaznica u crkvu 6 € (okvirna cijena)
- Odlazak na Bohinjsko jezero: 10 € (okvirna cijena, minimalno 25 prijavljenih putnika)
- Ulaznica za Ljubljanski dvorac s uspinjačom : 15 € (okvirna cijena)

Obvezna doplata:
-  pristojba 3,13 EUR po osobi

Popusti: popust za dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju:  50 kn

Važne informacije: Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje i može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama. Nevaljane putne isprave koje imaju za posljedicu odustajanje od putovanja ni u kojem slučaju ne obavezuju organizatora putovanja te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja. Za ovo putovanje hrvatskom državljanima potreban je važeća osobna iskaznica ili putovnica. Molimo da provjerite točnost Vašeg imena i prezimena na ugovoru o putovanju u odnosu na putni dokument. Završnu obavijest o putovanju vam dostavljamo e-mailom najkasnije 2 dana prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, ime voditelja putovanja, naziv hotela i sl.). Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i Ugovora o putovanju. Svojim potpisom na Ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: Mondo travel d.o.o. Minimalni broj putnika za realizaciju putovanja je 40.

Odaberite termin:
 • Slovenija

  Dvokrevetna soba, First minute cijena
  Aranžman inozemstvo
  18.07.2020 - 19.07.2020
  650 KN Po osobi
  Pošaljite upit
 • Slovenija

  Jednokrevetna soba, First minute cijena
  Aranžman inozemstvo
  18.07.2020 - 19.07.2020
  940 KN Po osobi
  Pošaljite upit
Elite Travel d.o.o. Jurišićeva 30, 10000 Zagreb Croatia Tel: +385 (0)1 4817 370 & +385 (0)1 4817 371 Fax: +385 (0)1 4817 356
E-mail: Radno vrijeme: radnim danom 08:00h - 20:00h, subotom 09:00h - 13:00h, nedjeljom, blagdanima i državnim praznicima ne radimo