Barcelona

Barcelona
BarcelonaBarcelonaBarcelonaBarcelonaBarcelonaBarcelonaBarcelonaBarcelonaBarcelonaBarcelonaBarcelonaBarcelonaBarcelonaBarcelonaBarcelonaBarcelonaBarcelonaBarcelona
Datumi putovanja: 15.08.2019, 03.10.2019, 07.11.2019

BARCELONA

4 dana / 3 noćenja zrakoplovom iz Zagreba

15.08.-18.08., 03.10.-06.10., 07.11.-10.11.2019.

28.11.-01.12., 12.12.-15.12., 02.01.-05.01.2020 i 09.01.-12.01.2020 - *garantirano

Moguć polazak priključnim letom iz Splita i Dubrovnika

Predviđeni hoteli: Hotel Ibis Barcelona Plaza de las Glóries, Hotel Euro Hotel Gran Via Fira ili slično.

1. dan: ZAGREB – BARCELONA  
Sastanak putnika u Zračnoj luci dr. Franjo Tuđman u Zagrebu kod šaltera informacija u 13:45 sati. Let zrakoplovom Croatia Airlinesa na redovnoj liniji za Barcelonu u 15:20 sati te dolazak u zračnu luku Barcelona u 17:30 sati. Po dolasku slijedi organizirani transfer do hotela uz panoramski razgled grada u kojem ćete imati prilike doživjeti pravi mediteranski šarm ove katalonske ljepotice: stadion Camp Nou - plaza Espanya -  vidikovac na brežuljku Montjuic – Olimpijski stadion - Kolumbov spomenik – slavna ulica s Gaudijevim kućama Passeig de la Gracias –  glavni trg Plaza Catalunya - crkva Sagrada Familia, životno djelo slavnog arhitekta Gaudija. Smještaj u hotel. Predlažemo večernju orijentacijsku šetnju po kvartu Sant Marti u kojem je smješten naš hotel u kojoj ćete imati prilike vidjeti trg Glories – nekada zamišljen kao centar novoga grada, kao i poznati neboder Torre Glories koji će vas oduševiti kada zasvijetli u večernjim satima. Odmorite se uz večeru u jednom od lokalnih restorana i započnite svoj boravak u Barceloni s čašom Sangrije. Noćenje.

2. dan: BARCELONA
Doručak. Nastavak razgleda javnim gradskim prijevozom i pješice. Odlazak s pratiteljem putovanja do parka Güell – veličanstvenog djela Antonija Gaudija s poznatim mediteranskim vrtovima koji izgledaju kao da su iz bajke. S platoa iznad stubišta sa Zmajevom fontanom pruža se prekrasan pogled na grad. Nastavljamo prema crkvi Sagrada Familia – remek djelu katalonske umjetnosti poznatog arhitekta Antonija Gaudija zbog kojeg Barcelonu možemo nazvati Gaudijev grad. Slijedi šetnja poznatom ulicom Rambla, posjet jednoj od najljepših tržnica na svijetu – Boquerii, koja je riznica barcelonske gastronomije. Nastavak šetnje do Gotičke četvrti i katedrale (razgled izvana). Slobodno vrijeme za shopping i kavu. U večernjim satima moguć zajednički odlazak na trg Plaza Espanya na predstavu „Magične fontane“, koja dočarava raskošnu igru vode i svjetlosti, uz glazbenu podlogu. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan: BARCELONA
Doručak. Predlažemo izlet poludnevni izlet autobusom na Montserrat - do najvećeg španjolskog marijanskog svetišta, smještenog visoko u planinama. Posjet crkvi s poznatim kipom Crne Gospe, zaštitnice Katalonije. Povratak u Barcelonu. Slobodno poslijepodne za osobne programe u gradu koji pruža tako puno mogućnosti. Iskoristite priliku za posjet nogometnom stadionu FC Barcleona – Nou Camp, šetnju živopisnim šetalištem uz luku Port Veil i odlazak u veliki Akvarij, posjet Gaudijevim kućama Casa Batlló i La Pedrera, posjet nekom od barova s tapasima - tipičnim španjolskim malim zalogajima.  Navečer predlažemo odlazak na flamenco predstavu s večerom. Noćenje.

4. dan: BARCELONA - ZAGREB
Doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe. Predlažemo posjet poznatim muzejima poput Pomorskog muzeja, Picassovog muzeja, Muzeja katalonske umjetnosti, panoramsku vožnju brodićima po luci Barcelone ili posjet Pueblu Espanol, jedinstvenom kompleksu građevina u raznim stilovima iz cijele Španjolske. Ili se jednostavno zaputite prema gradskoj plaži Barceloneti i nagradite se ručkom u jednom od odličnih restorana. Transfer za zračnu luku u 15:30 sati ispred hotela. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Zagrebu u 18:20 sati. Dolazak u Zagreb u 20:20. Kraj programa.

Cijena aranžmana po osobi, zrakoplovne cijene uključene u cijenu:

Datum polaska:

First minute cijena:

Redovna cijena:

27.06.

3.880 kn

4.080 kn

15.08., 03.10.

4.280 kn

4.480 kn

07.11.

3.580 kn

3.780 kn

28.11.

3.680 kn

3.880 kn

12.12.

3.480 kn

3.680 kn

2.01., 9.1.2020.

4.080 kn

4.280 kn

  Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu !! 

Rok za prijavu: do 7 dana prije puta ili dok ima mjesta. Minimalan broj putnika: 20.  Maksimalan broj putnika: 40

Cijena uključuje: prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb – Barcelona – Zagreb, zrakoplovne pristojbe u iznosu od 1.090kn, uključen 1 komad predane prtljage koja se prijavljuje po osobi (svaki kofer do 23 kg) + 1 komad ručne prtljage (do 8 kg, dimenzija 55x40x23 cm), transfere zračna luka – hotel – zračna luka s panoramskim razgledom grada u dolasku, tri noćenja s doručkom u hotelu Ibis Plaza Glories u Barceloni za polaske od 04.04.2019. do 27.06.2019.  i 07.11.2019.-09.01.2020., hotel Euro Hotel Gran Via Fira 4* za polaske 15.08.2019. i 03.10.2019., razgledavanja prema programu, voditelja putovanja – vođenje tijekom cijele ture na hrvatskom jeziku, pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja.

Cijena ne uključuje: ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja, dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.), boravišna pristojba od 1 eur po osobi po noći, doplata za jednokrevetnu sobu 850 kn po osobi, obavezna doplata ako osoba spava sama, putno osiguranje.

Fakultativna ponuda: izlet na Montserrat: 50 eur po osobi, (min. 15 prijavljenih – prijava prilikom rezervacije putovanja), Flamenco show uz večeru: 50 eur po osobi (prijava prilikom rezervacije putovanja).

Putno osiguranje - preporučujemo: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Informativne cijene ulaznica (po želji tko želi ići, cijena ulaznica je podložna promjeni): Pueblo Español: 12 EUR, Aquarium: 21 EUR, 14EUR dijete, Sagrada Familia: 28 EUR, Casa Batllo: 18 EUR, Katedrala: 6,50 EUR, Muzej Picasso: 12 EUR, Ulaznica u Park Guell 10 EUR, Flamenco (uključeno piće) 35 EUR po osobi, Camp Nou Muzej:  31 EUR odrasli, 20 EUR dijete

Popusti i doplate:
• 10% popusta za jedno dijete do 11,99 godina u pratnji dvije odrasle osobe (u trokrevetnoj sobi),
• odrasla osoba na pomoćnom ležaj u trokrevetnoj sobi po redovnoj cijeni, na upit
• mogućnost doplate za polaske iz Splita i  Dubrovnika po osobi 490 kn (raspoloživost i potvrda letova na upit, te individualna prijava na let u zračnoj luci do sastanka s pratiteljem putovanja u Zagrebu).

Važne informacije:
Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja Croatia Airlines objavljenom u 2018. godini i podložna su promjeni. Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eur (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta. Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje i može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama. Nevaljane putne isprave koje imaju za posljedicu odustajanje od putovanja ni u kojem slučaju ne obavezuju organizatora putovanja te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja. Molimo da provjerite točnost Vašeg imena i prezimena na ugovoru o putovanju u odnosu na putni dokument (osobna iskaznica ili putovnica). Završnu obavijest o putovanju vam dostavljamo e-mailom najkasnije 2 dana prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, ime voditelja putovanja, naziv hotela i sl.). Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu. Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovnih karata. Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje. Organizator putovanja zadržava pravo promjene letova. Avio kompanija zadržava pravo promjene reda letenja. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i Ugovora o putovanju. Svojim potpisom na Ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: Idea putovanja d.o.o. Opći uvjeti organizatora putovanja nalaze se ovdje

Informacije o letu Croatia Airlines:
OU374  ZAGREB          15:20  BARCELONA  17:30
OU375  BARCELONA  18:20  ZAGREB          20:20

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:    
Za  državljane RH viza za Španjolsku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. U slučaju gubitka ili otuđenja putnog dokumenta najbliže predstavništvo Hrvatske u Španjolskoj nalazi se u Barceloni. Konzulat Republike Hrvatske u Kraljevini Španjolskoj u Barceloni se nalazi na adresi c/Comte d'Urgell, 165-167, esc B, 08036 Barcelona, Španjolska. Kontakt podaci: tel. 0034 93 272 0043, fax. 0034 93 488 0755, e-mail: consulcroacia@telefonica.net.  Počasni konzul: Juli C. Bàrcena San José.

Odaberite termin:

Popunjeno

Popunjeno

garantirani polazak

garantirani polazak

garantirani polazak

garantirani polazak

garantirani polazak

garantirani polazak

garantirani polazak

garantirani polazak

garantirani polazak

garantirani polazak

popunjeno

 • Barcelona

  Dvokrevetna soba
  Noćenje s doručkom
  15.08.2019 - 18.08.2019
  4.280 KN Po osobi
  Pošaljite upit

  Doplate

  • Doplata za polazak iz Splita, avio karte i razlika u pristojbama: 490.00 KN
  • Doplata za polazak iz Dubrovnika - avio karta i razlika u pristojbama: 490.00 KN
Elite Travel d.o.o. Jurišićeva 30, 10000 Zagreb Croatia Tel: +385 (0)1 4817 370 & +385 (0)1 4817 371 Fax: +385 (0)1 4817 356
E-mail: Radno vrijeme: radnim danom 08:00h - 20:00h, subotom 09:00h - 13:00h, nedjeljom, blagdanima i državnim praznicima ne radimo