Barcelona 5 dana

Barcelona 5 dana
Barcelona 5 danaBarcelona 5 danaBarcelona 5 danaBarcelona 5 danaBarcelona 5 danaBarcelona 5 danaBarcelona 5 danaBarcelona 5 danaBarcelona 5 danaBarcelona 5 danaBarcelona 5 dana
Datumi putovanja:

BARCELONA

5 dana zrakoplovom iz Zagreba

30.4. - 4.5.2019. - Garantirani polazak!

Smještaj u hotel 4*!

1. dan:  ZAGREB - BARCELONA

Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman, kod šaltera informacija u 08:00 sati. Prijava na direktan let zrakoplova Vueling Airlines za Barcelonu u 10:05 sati. Po slijetanju u Barcelonu u 12:20 sati, slijedi panoramska vožnja autobusom do brda Montjuic, gdje se nalazi Olimpijski stadion, muzej Joan Miro, botanički vrt i prekrasan park s vidikovcem i tvrđavom. Kraće zaustavljanje na vidikovcu za fotografiranje. Nastavak vožnje do hotela. Smještaj u hotel i kraći odmor. Odlazak javnim prijevozom na šetnju poznatom Ramblom, žilom kucavicom, koja se proteže između Plaça de Catalunye i spomenika Kristoforu Kolumbu, smještenog na obali. Slobodno vrijeme za večeru u jednom od tipičnih lokalnih restorana. Noćenje.

2. dan: BARCELONA

Doručak. Odlazak na razgled grada javnim gradskim prijevozom i pješice: Kolumbov spomenik, Placa Reial, katedrala, bazilika Santa Maria del Pi, Gotička četvrt, tržnica Boqueria, Rambla, Plaça de Catalunya, Casa Batllo, Casa Mila, Sagrada Familia - remek djelo arhitekta Gaudija. Slobodno poslijepodne za vlastito istraživanje grada, posjet Pomorskom muzeju ili Picassovom muzeju, te odlazak do stare luke Port Vell i poznatog Akvarija. U večernjim satima predlažemo posjet Tablaosima – restoranima u kojima se pleše i pjeva flamenko. Noćenje.

3. dan: BARCELONA

Doručak. Odlazak javnim prijevozom i pješice do Parka Guell, fascinantne kreacije vrtova i arhitektonskih oblika genijalnog arhitekta Gaudija (ulaz u centralni dio parka se naplaćuje). U popodnevnim satima predlažemo odlazak do čuvenog Camp Noa, na obilazak stadiona i prostorija kluba, ili posjet arhitektonskom muzeju „Poble Espanyol“, s replikama svih najpoznatijih zdanja i stilova gradnje u Španjolskoj. Slobodno vrijeme za osobne programe. Noćenje.

4. dan: BARCELONA, fakultativni izlet Montserat

Doručak. Predlažemo poludnevni izlet autobusom do najvećeg hispanskog marijanskog svetišta Montserrat, smještenog visoko u planinama. Po dolasku u svetište slijedi posjet manastiru i crkvi s poznatim kipom Crne Gospe, zaštitnice Katalonije. Povratak u Barcelonu u popodnevnim satima. Predlažemo odlazak javnim prijevozom  na Plaça d'Espanya, jedan od najljepših gradskih trgova, gdje se nalazi poznata Arena – nekadašnje poprište borbi s bikovima, koje je danas preuređeno u veliki trgovački centar s brojnim restoranima, i čuvene  „Čarobne fontane“. U večernjim satima predlažemo odlazak na otvorenu predstavu fontana i uživanje u čudesno igri svjetlosti, vode  i glazbe. Noćenje.

5. dan: BARCELONA - ZAGREB

Odjava iz hotel u ranim jutarnjim satima (breakfast box umjesto doručka). Transfer za zračnu luku u 4:30 sati. Prijava na let i polijetanje zrakoplova Vueling Airlines za Zagrebu u 7:10 sati. Dolazak u Zagreb u 9:25 sati.   

First minute cijena: 3.680 KN

(vrijedi za uplate do 45 dana prije putovanja ili do popunjenja kapaciteta). 

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI: 3.880 KN

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb - Barcelona – Zagreb, voditelja putovanja, pristojbe zračnih luka u iznosu od kn: 1.190, smještaj u hotelu 4*, u dvokrevetnim sobama, na osnovi 4 noćenja s doručkom, transfer zračna luka – hotel – zračna luka, razgled grada u pratnji voditelja putovanja, jamčevinu, troškove organizacije putovanja i prodaje.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:  fakultativne sadržaje, ulaznice, troškove osobnih narudžbi i javnog prijevoza, putno osiguranje.

Popust: odrasla osoba 5% popusta na pomoćnom ležaju, dijete do 12 godina 10% popusta na pomoćnom ležaju.

VAŽNO: Kod rezervacije putovanje potrebno je dostaviti osobne podatke svih putnika: ime i prezime, datum rođenja i broj putnog dokumenta. 

PRTLJAGA uključena u cijenu: 1 komad predane prtljage do 23 kg + 1 komad ručne prtljage do 10 kg težine, dimenzija 55 x 40 x 20 cm

NAPOMENE: Pristojbe zračnih luka podložne su promjenama i konačni iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Agencija zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Agencija zadržava pravo izmjene letova i programa.

Cijena javnog gradskog prijevoza: pojedinačna karta €2,20; karnet za 10 vožnji €10,20

Fakultativna ponuda izleta (plaćanje na licu mjesta, prijava u agenciji kod rezervacije): ulaznica za Park Guel €8, djeca 7-12 godina €6, Flamenco show uz piće 35 €, djeca do 12 godina 15 €, izlet na Montserat 40 €, djeca do 12 godina 20 € (min. 10 prijavljenih)

Molimo da provjerite ispravnost Vašeg imena i prezimena na ugovoru o putovanju u odnosu na putni dokument (osobna iskaznica ili putovnica) jer nesuglasje uzrokuje financijske troškove prema uvjetima avio kompanija. Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz propisanu naknadu avio kompanije. Nevaljane putne isprave koje imaju za posljedicu odustajanje od putovanja ni u kojem slučaju ne obavezuju organizatora putovanja te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja.

Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje i može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama.

Završnu obavijest o putovanju dostavljamo e.mail-om najkasnije 2 dana prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje u kojem je navedeno točno vrijeme i mjesto sastanka s voditeljem putovanja, vrijeme polaska zrakoplova, naziv, hotela, ime i prezime voditelja putovanja te program putovanja. Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću te za osobe koje zahtijevaju WC u autobusu.

Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr

Odgovorni organizator putovanja je agencija Integral te ovdje možete preuzeti opće uvjete agencije. Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i Ugovora o putovanju. Svojim potpisom na Ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo putnike da se upoznaju s uvjetima organizatora putovanja.

Elite Travel d.o.o. Jurišićeva 30, 10000 Zagreb Croatia Tel: +385 (0)1 4817 370 & +385 (0)1 4817 371 Fax: +385 (0)1 4817 356
E-mail: Radno vrijeme: radnim danom 08:00h - 20:00h, subotom 09:00h - 13:00h, nedjeljom, blagdanima i državnim praznicima ne radimo