Adriatic Princess iz Splita 8 dana - Krstarenje po Dalmaciji 8 dana

Adriatic Princess iz Splita 8 dana - Krstarenje po Dalmaciji 8 dana
Adriatic Princess iz Splita 8 dana - Krstarenje po Dalmaciji 8 danaAdriatic Princess iz Splita 8 dana - Krstarenje po Dalmaciji 8 danaAdriatic Princess iz Splita 8 dana - Krstarenje po Dalmaciji 8 danaAdriatic Princess iz Splita 8 dana - Krstarenje po Dalmaciji 8 danaAdriatic Princess iz Splita 8 dana - Krstarenje po Dalmaciji 8 danaAdriatic Princess iz Splita 8 dana - Krstarenje po Dalmaciji 8 danaAdriatic Princess iz Splita 8 dana - Krstarenje po Dalmaciji 8 danaAdriatic Princess iz Splita 8 dana - Krstarenje po Dalmaciji 8 danaAdriatic Princess iz Splita 8 dana - Krstarenje po Dalmaciji 8 danaAdriatic Princess iz Splita 8 dana - Krstarenje po Dalmaciji 8 danaAdriatic Princess iz Splita 8 dana - Krstarenje po Dalmaciji 8 danaAdriatic Princess iz Splita 8 dana - Krstarenje po Dalmaciji 8 danaAdriatic Princess iz Splita 8 dana - Krstarenje po Dalmaciji 8 danaAdriatic Princess iz Splita 8 dana - Krstarenje po Dalmaciji 8 danaAdriatic Princess iz Splita 8 dana - Krstarenje po Dalmaciji 8 danaAdriatic Princess iz Splita 8 dana - Krstarenje po Dalmaciji 8 danaAdriatic Princess iz Splita 8 dana - Krstarenje po Dalmaciji 8 danaAdriatic Princess iz Splita 8 dana - Krstarenje po Dalmaciji 8 danaAdriatic Princess iz Splita 8 dana - Krstarenje po Dalmaciji 8 danaAdriatic Princess iz Splita 8 dana - Krstarenje po Dalmaciji 8 danaAdriatic Princess iz Splita 8 dana - Krstarenje po Dalmaciji 8 danaAdriatic Princess iz Splita 8 dana - Krstarenje po Dalmaciji 8 dana

calendar view day

 

Datumi putovanja:

 KRSTARENJE BRODOM ADRIATIC PRINCESS 

Split, Hvar, Korčula, Mljet, Slano, Dubrovnik, Elafiti, Brač, Omiš, Split

polasci iz Splita 3.8., 10.8., 17.8.2019., 8 dana  (polazak 3.8. popunjen)

1. dan, subota; SPLIT

ukrcaj Split od 14 - 18. Prva usluga na brodu započinje večerom te noćenje u Splitu. Po ukrcaju slijede informacije o sigurnosti na brodu i tijekom krstarenja. 

2. dan, nedjelja; SPLIT - HVAR (Otok Hvar) - Vela Luka (KORČULA) 

Poslije doručka slijedi vrijeme za istraživanje grada Splita, povijesne Dioklecijanove palače te ostalih znamenitosti. Plovidba za Hvar te zaustavljanje za istraživanje ovog grada sunca, lavande i vina. U večernjim satima plovidba za Vela Luku, kapetanova večera na brodu te noćenje. 

3. dan, ponedjeljak; Vela Luka (Korčula) - Pomena (Mljet) - Slano 

Doručak i ručak na brodu, slobodno za kupanje te uživanje na palubi. Plovidba prema otoku Mljetu, koji je poznat po svojim slanim jezerima koji su spojeni prirodnim kanalom s morem. Ulaznice za NP Mljet nisu uključene. Slobodno za šetnju, vožnju biciklom ili kajakom. U večernjim satima polazak prema mjestu Slano koji se nalazi u blizini Dubrovnika.

4. dan; utorak, Slano - Dubrovnik

Doručak i ručak na brodu. U blizini se nalazi Ston poznat po svojim stoljetnim zidinama, dobrom vinu, dagnjama  i kamenicama. Naravno,posjet Dubrovniku, Stradunu i zidinama je obavezan kao i uživanje u zalasku sunca. 

5. dan, srijeda; Dubrovnik - Crna Gora

Doručak i večera na brodu. Izlet u Crnu Goru uz doplatu (vođenje na engleskom jeziku), odnosno slobodno u Dubrovniku za goste koji se ne odluče za izlet.

6. dan, četvrtak: DUBROVNIK - ELAFITI - KORČULA

Doručak i ručak na brodu. U jutarnjim satima slijedi plovidba prema Elafitima, slobodno za kupanje i uživanje u kristalno plavom moru. Nastavak prema gradu Korčuli koja će vas dočekati sa stoljetnim zidinama, lavovima koji čuvaju ulaz u grad kao i mnogim uskim ulicama u kojima se nalaze suvenirnce, restorani i vinarije s poznatim korčulanskim i pelješkim vinima. Naravno, imate priliku posjetiti i rodnu kuću Marka Pola, svjetski poznatom pomorca s Korčule. 

7. dan, petak; Korčula - Brač - Omiš 

Doručak i ručak na brodu. Plovidba od otoka Korčule preko Brača na kojem imate priliku posjetiti poznatu školu klesarstva u Pučišćima kao i prošetati mjestom i okupati se. Plovidba prema Omišu koji se nalazi na ušću rijeke Cetine, okružen golemim stijenama koje nadvisuju grad. 

8. dan, subota, Omiš - Split

Doručak te iskrcaj do 9 sati.

 

Ekskluzivna ponuda za hrvatske goste u agenciji Elite travel - Posebna cijena po osobi u dvokrevetnoj kabini kn:

donja paluba  4.125

Gornja paluba 4.490 

 

UKLJUČENO: Krstarenje prema programu, smještaj u kabini, piće dobrodošlice, polupansion, kava i čaj tijekom dana, 1/2 l vode tijekom obroka, ručnici koji se mijenjaju svaka 2 dana, dnevno čišćenje kabine, besplatan Wi/Fi na brodu. 

NIJE UKLJUČENO: lučke pristojbe koje se plaćaju obavezno na brodu 300 kn u gotovini, piće koje se može kupiti isključivo na brodskom baru, napojnice brodskom osoblju, izleti koji se organiziraju (vođenje na engleskom jeziku), ulaznice za NP Mljet, izlet u Crnu Goru 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE BRODA

MS Adriatic Princess je brod luksuzne klase, izgrađen 2017. godine. Brod je dug 45 m, širok 8,5 m, a brzina plovidbe je do 9 čvorova. Kapacitet broda je 40 putnika, smješteni u 18 kabina, koje se nalaze na donjoj i glavnoj palubi te su sve klimatizirane.

TIPOVI KABINA

dvokrevetna kabina - bračni ležaj (165 x 200cm) ili dvokrevetna kabina s 2 odvojena ležaja (90 x 200 cm), dodatni ležaj moguć u sobi s bračnim ležajem.

Specifikacija kabina:

Donja paluba: 8 kabina, na gornjoj palubi se nalazi 10 kabina. Na svim kabinama se nalazi prozor, potpuno opremljena kupaona, tuš, toalet, sušilo za kosu, lavabo. 

Veličina kabina: kabine na donjoj palubi su veličine 14 - 18 m² s kupaonom, palube na glavnoj palubi su veličine 13-15 m² s kupaonom. 

OPĆE INFO O KRSTARENJU: 

Itinerer krstarenja je podložan promjeni, ovisno o vremenskim i drugim uvjetima. Elite travel pridržava pravo promjene broda u slučaju potrebe. Gosti su dužni pridržavati se pravila broda. Nije dozvoljeno unošenje pića na brod. U slučaju lošeg ponašanja Elite travel ili kapetan imaju pravo iskrcati gosta s broda.

Napomena: brod nije primjeren za djecu mlađu od 5 godina

UVJETI OTKAZA PUTOVANJA:

Ukoliko 􀃖utnik otkaže aranžman za Hrvatsku, Elite travel od ukupne cijene aranžmana na ime naknade štete zadržava sljedeći iznos: do 30 dana prije polaska 10% cijene aranžmana, a najmanje 100 kn, 29 - 22 dana prije polaska 30% cijene aranžmana, 21 - 15 dana prije polaska 50% cijene aranžmana, 14 – 8 dana prije polaska 80% cijene aranžmana, 7 – 0 dana prije polaska 100% cijene aranžmana, nakon polaska 100% cijene aranžmana.

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:

Kreditnim karticama Diners, Amex, Visa i EC/MC Zagrebačke i PBZ banke do 12 rata bez kamata, gotovinom ili uplatom  na račun 30% prilikom rezervacije, ostatak do 30 dana prije putovanja.

Elite Travel d.o.o. Jurišićeva 30, 10000 Zagreb Croatia Tel: +385 (0)1 4817 370 & +385 (0)1 4817 371 Fax: +385 (0)1 4817 356
E-mail: Radno vrijeme: radnim danom 08:00h - 20:00h, subotom 09:00h - 13:00h, nedjeljom, blagdanima i državnim praznicima ne radimo